Els municipi de Santanyí rebrà 1.330.045 euros del segón Pla d'inversió local, aprovat pel govern de l'Estat, els anomenats pla E, que en el seu conjunt aportarà prop de 116 milions per a tots els ajuntaments de les Balears. En aquest ocasió, la inversió prioritza obres que promoguin la innovació i el desenvolupament tecnològic, com també com l'estalvi energètic i la protecció del medi ambient. Així mateix, com a novetat, els municipis podran destinar fins a un 20% dels recursos que rebin a despesa dels serveis educatius, socials i d'atenció a la dependència.

L’objectiu primordial és el d’impulsar la recuperació econòmica i la creació de llocs de feina, i aquesta vegada prevaldrà la contractació de desocupats de llarga durada i autònoms que hagin cessat de la seva activitat.

El repartiment entre els municipis es fa de la mateixa manera que amb el primer pla, les partides s'han repartit en funció de la població.

Els ajuntaments ja poden presentar els seus projectes per començar les obres a partir del 1 de gener.

Esperem que aquesta vegada realment es contracti a gent i empreses del municipi i no d’altres llocs i es faci un repartiment de la feina perquè tampoc la faci sempre la mateixa gent.

Que el repartiment es faci en funció dels habitants de cada nucli de població.

I que els projectes a fer si han de ser consultats amb els veïns del municipi que els consultin amb temps, no quan ja no es pot fer res, així com va pasar amb la plaça del Llombards,o el local de la tercera edat de Cala D'or i mirant bé les necesitats de cada nucli i no el programa electoral del Partit Popular de Santanyí
.

1 Comment:

  1. Julià Vila said...
    El que no entenc, es que hagin d'arriar aquests lletreros de 4x3 amb un impacte visual considerable, on de vegades costa més es lletrero i clavar-lo que l'obra en sí. Sembla propaganda electoral del Gobienno d'Eppañia.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites