Aquestes opinions fa quatre anys que volten per la xarxa, per tant, podem descartar l'autocensura per part dels seus autors. Probablement és l'ocultació, poques setmanes abans de les eleccions, la finalitat que persegueixen en eliminar-los. “Ojos que no ven,corazón que no siente” i explicacions que no he de donar.


No volem criticar aquestes opinions, que no compartim, perquè són opinions i per tant són respectables. No obstant això, sí que podem començar a dubtar de la sinceritat i les bones intencions d'alguns membres de la llista de AMS. I podem començar a fer-nos preguntes com: què pensen els membres de AMS del decret de mínims? I de la immersió lingüística? I del TIL? Del català com a llengua vehicular a l'administració? Creuen que hauria de ser oficial el baleà o el català? I del PSM què pensen?

Els partits són per defensar alguna cosa, què defensen vostes? Juntar-se per comandar i ja ho veurem?, diferentes ideologies dins el partit?

Aquest darrers dies hem pogut llegir molts de comentaris al blog que remarquen les diferentes corrents ideològiques que sembla hi ha dins Alternativa al Municipi de Santanyí, això pot ser bo i no ho pot ser, si un dia han de governar i no es posen d'acord entre ells.

Un seguidor del blog ens va enviar l'anterior escrit  amb un exemple d'aquesta mescladissa ideològica.

66 Comments:

  1. Anònim said...
    Arribam a lo mateix de sempre, problemes amb la llengua. Res de nou.

    Mirau-vos be es Programa i els Estatuts de la web que tenen i no tant un comentari de fa 4 anys que pdoriem veure a la inversa a qualsevol partit. La gent pot canviar en 4 anys o pot tenir una encalentida.
    Anònim said...
    Esta noticia no tiene ningún sentido, basta ver que Carlos Valverde se contesta a si mismo, acaba los comentarios con "XD", se ve claramente que estaba de broma y cachondeo.

    Carlos Valverde estuvo de prácticas en el C.E.I.P. Santa María del Mar de Cala d'Or, y se sabe que daba las clases siempre hablando en català.

    De todas formas, es necesario sacar cosas del 2011?
    Anònim said...
    "No obstant això, sí que podem començar a dubtar de la sinceritat i les bones intencions d'alguns membres de la llista de AMS." --> Unos posts de cachondeo en una red social no representan la intención y mucho menos la ideología de una persona.

    I podem començar a fer-nos preguntes com: què pensen els membres de AMS del decret de mínims? I de la immersió lingüística? I del TIL? --> Tanto que revisan los "Facebooks" de miembros de AMS, no estaría de más que revisasen un poco más y así encontrarían fotos que colgaron en su día de diferentes miembros de AMS de Cala d'Or en las manifestaciones que hubo del TIL.

    Del català com a llengua vehicular a l'administració? Creuen que hauria de ser oficial el baleà o el català? --> Partiendo de la base de que el català es una lengua y el baleà no lo es, la pregunta carece de sentido. Sin embargo, si te hubieses molestado en leer el programa de AMS ni siquiera habrías tenido que hacerte esa pregunta, en el punto 9 del programa podrás encontrar:
    - Garantir que tots els empleats públics puguin atendre els ciutadans en llengua catalana.


    I del PSM què pensen? --> Alternativa no es PSM, no es Podemos, no es Esquerra, por si no ha quedado claro, Alternativa es Alternativa.

    Els partits són per defensar alguna cosa, què defensen vostes? Juntar-se per comandar i ja ho veurem?, diferentes ideologies dins el partit? --> AMS tiene unos estatutos, AMS tiene un programa, basta leer ambos documentos para saber que defienden.
    Anònim said...
    Cara al sol con la camisa nueva.....
    Anònim said...
    No siempre hay noticias. Sin embargo, los periódicos, día tras día, salen a la calle. Es complicado dar con una jornada en la que realmente no ocurra nada noticioso, pero unos investigadores de la Universidad de Cambridge la han encontrado: el 11 de abril de 1954.

    Después de introducir 300 millones de datos en una nueva computadora, el programa True Knowledge (Conocimiento Verdadero) ha resuelto que en esa jornada no sucedió nada importante, ni hubo un solo nacimiento o muerte relevante, como demuestran los titulares de los periódicos del día siguiente. Unas elecciones generales en Bélgica y el nacimiento de un académico turco fueron, según este programa, los sucesos de mayor importancia.

    Sin embargo, hay discrepancia sobre el título de día más aburrido del siglo XX. Según la BBC, ese título corresponde al 18 de abril de 1930. Se basa en los propios comentarios aparecidos en la emisora de radio; por ejemplo, éste de un locutor en el boletín de las 06.30 horas: "No hay noticias".

    Algunos expertos sostienen que el día de 1930 no puede considerarse tan aburrido. El primer cardenal latinoamericano de la Historia, Joaquim Arcoverde de Albuquerque Cavalcanti, murió precisamente ese 18 de abril.

    William Tunstall-Pedoe, creador del nuevo sistema informático, ha resumido, tal y como recoge el diario 'Daily Mail': "Cuando los resultados llegaron de vuelta, el ganador fue el 11 de abril de 1954, un domingo".

    "Nadie destacable murió ese día, ni ningún evento importante tuvo lugar, y, aunque cualquier típico día del siglo XX acogió varios nacimientos de gente ilustre, por alguna razón ese día sólo podría reclamar esa categoría Abdullah Atalar, un académico turco".

    El sistema, que da respuesta directa a una pregunta -no aporta una serie de enlaces como los buscadores de internet como Google-, fue lanzado en febrero.

    Pese al aburrimiento que rodea el 11 de abril de 1954, al final ese día ha acabado por convertirse en noticia, tal y como resalta el propio Tunstall-Pedoe: "La ironía es que, habiendo hecho el cálculo, el día es interesante por ser excepcionalmente aburrido".
    Anònim said...
    ... Que tuuuuuu bordaste en rojo ayeeeeeer.....
    Anònim said...
    La próxima vez venid con nosotros!!!!!
    De parte de vuestros amigos del PP
    Alternativa said...
    Des de la direcció d’Alternativa per al Municipi de Santanyí, redactam aquest comunicat per anunciar el següent:

    1) En respecte a la llengua, el programa d’Alternativa és molt clar. Textualment, indica:

    Segons diferents estudis, existeix cada vegada un menor ús de la llengua catalana a Mallorca. El fet de defensar la llengua pròpia de l’illa no és contradictori, en cap cas, amb el respecte a la resta de llengües, començant per la llengua castellana, cooficial a la nostra illa. Per això, pensam que des de les institucions s’haurien de dur a terme les actuacions següents:

    - Garantir que tots els empleats públics puguin atendre els ciutadans en llengua catalana.
    - Culminar la normalització lingüística de les plaques de places i carrers del municipi.
    - Fer ús dels mitjans de comunicació públics i dels espais de què disposen les institucions per compensar lingüísticament l’oferta que reben els ciutadans i assegurar la recepció de totes les emissions en llengua catalana.
    - Establir mesures per elevar el nivell de formació de la població adulta i facilitar a les persones nouvingudes l’aprenentatge de la llengua catalana.
    - Per tal d’equiparar la llengua catalana a la castellana, establir ajudes a la publicació i edició en llengua catalana, tant en paper com en mitjans tecnològics o en retolació.
    - Donar suport a la cultura pròpia tradicional perquè constitueix l’ànima del nostre poble i ens distingeix i ens anivella amb la resta de pobles del món.
    - Donar suport a la creació a partir de la nostra cultura, perquè els nostres creadors són els que ens llauren el futur, i coordinar-ne la difusió amb les altres institucions de terres de parla catalana.


    2) Entenem que treure de context comentaris de Facebook de fa 4 anys no hauria de ser l’objectiu d’aquest blog, sobretot a 10 dies d’unes eleccions locals. Si començam per aquí, podríem retreure 500.000 coses de cadascun dels candidats de cada formació, i tanmateix no acabaríem mai. No entrarem en aquest joc de polèmiques absurdes i barates.

    3) Esperam que aquest blog tingui els filtres suficients, a partir d’ara, per tal d’aclarir quina informació és important i quina no. No dubtam que ho aconseguirà perquè no sembla una tasca complicada.

    Atentament,
    La direcció d’Alternativa per al Municipi de Santanyí.
    Anònim said...
    El fet no son els comentaris, el fet és que aquest senyor que va a les llistes de Alternativa, va borrar aquests comentaris que ell havia penjat al seu perfil de Facebook, quan va saber que podía presentarse a les llistes.

    El fet de ell borrar els comentaris després de 4 anys és el tema de discussio.

    A lo millor deu pensar que no son politicaments correctes.
    Anònim said...
    Pot ser els que li demanau explicacions haurieu de donar els vostres noms abans d'escudar-vos en s'anonimat i venir a qualsevol mitin a parlar-ho publicament i no donar lliçons de res.

    Que pot no haber estat encertat es comentari de facebook es cert, pero no m'extranya que l'hagi esborrat si per una gota alguns en feis un tassó d'aigua...





    Anònim said...
    Però no vos fixeu tant amb el 7è de la llista d'Alternativa. Fixau-vos amb el 2n que és el més perillós de sa colla. Aquest home amb barba, fins fa dos dies defensava sense tallar-se un pèl les idees de Jorge Campos i el Círculo Balear. Segons aquest home el mallorquí s'extingia perquè a les escoles només s'ensenyava el català. Quina diferència hi ha entre això i en Bauzá del PP? Entre això i en Pericay de Ciutadans?

    L'única diferència entre el 7è i el 2n d'aquesta llista, és que el segon va ser més prompte a eliminar el seu perfil a Facebook i els seus comentaris, però jo l'he vist i no m'heu de donar a conèixer s'herbeta. Haguéssiu pogut demanar-me que vos votés amb el cor, però amb el fetge no vos votaré. No he votat mai fatxa i no votaré mai fatxa!

    Deixau-vos anar d'estatuts, comunicats i bajanades. Ara ja només vos salvarà si feis amb el vostre 2n i el 7è, el que Ciutadans ha fet amb el seu primer a Gijón i vos desfeis d'aquests dos abans de les eleccions. Teniu reserves a bastament. El que no vos queda és temps. I si vosaltres no voleu fer ara aquest pensament, tranquils, ja el faré jo per vosaltres dia 24.
    Anònim said...
    Això és CASTUZA!
    Anònim said...
    Els que s'han tornat equivocar és la gent del PSM de Santanyí fent aquest experiment.
    Anònim said...
    Menuda corte que hay por aquí, espero que os paguen bien por comentar.

    Solo venia a decir que como conocido del 2º de la lista el comentario que dice que borró su facebook entero para esconder historias lo demostrase de alguna forma para que no quede como un tonto que es lo que parece ser vertiendo acusaciones sin ningun fundamento.

    Como amigo y conocido del 2º de la lista te digo que borró su facebook mucho antes de todo esto, al menos 1 año o 2 antes porqué ni lo usaba ni le gustaba el facebook. Sí hay gente a la que no le gusta el facebook, a mi por ejemplo tampoco.

    Por circunstancias personales lo volvió a abrir, nada más, asi que otra vez que acuses intenta basrate en algun hecho que puedas demostrar mas que tu estupidez y tu anonimato, gracias.
    Anònim said...
    borró su facebook entero para esconder historias lo demostrase de alguna forma para que no quede como un tonto.

    No hace falta demostrar nada tu mismo lo dices que lo borro.

    .... te digo que borró su facebook mucho antes de todo esto.....

    Y por cierto tu también escribes desde el anonimat.
    Anònim said...
    "Los políticos honrados se quitan de en medio cuando cae sobre ellos la sospecha".
    Antonio Gala.

    Ja sabeu el que heu de fer.
    Anònim said...
    "La democracia necesita una virtud: la confianza. Sin su construcción, no puede haber una auténtica democracia".
    Victoria Camps
    Anònim said...
    Pues si s'han de llevar d'enmig per acusacions sense fundaments ja mos podem quedar sense polítics.
    Anònim said...
    Te repito lo mismo visto que no has entendido nada:

    El facebook del 2º fue borrado 1 o 2 años antes de esto, no hay nada raro en que alguien que no usa facebook o no le gustara lo borrase.

    Y te remito a lo mismo, que no tires la piedra y escondas la mano y digas que ha borrado su perfil para esconder nada mentiroso.

    Si yo me pongo en anónimo es porque primero: no se con quien hablo y no voy a darte la ventaja de saber quien soy y segundo, yo no lanzo dudas/sospechas sobre nadie mas que sobre tu poca inteligencia al hablar sin saber y escondiéndote en tu anonimato cobarde.

    Otra vez habla con algun fundamento, no sobre cosas que te inventes par intentar dañar a la gente.
    Anònim said...
    Vale y el 7º porque lo ha borrado, realmente si lo borro porque ya no piensa eso, no es tan difícil hacer un comentario diciendo que ya no piensa lo que dijo, que esta a favor del Catalán. O cual es su postura, al fin y al cabo forma parte lista electoral de un partido, es necesario que los que lo van a votar sepan y salgan de dudas de lo que piensa ahora.
    Héctor Quintela said...
    Me hace mucha gracia esto de los blogs, foros y comentarios en internet, donde las personas dan su opinión sin tener que dar la cara. En este blog ya se le ha faltado el respeto en una entrada anterior al físico del 2, mi hermano, y ahora un anónimo le acusa de facha. Pero todo ello sin tener que dar el nombre y la cara.

    También me hace mucha gracia que la gente del municipio valore mucho más unos posts en el Facebook de hace varios años, que el programa electoral (que dudo mucho que este anónimo ni siquiera le haya echado un ojo) y las ideas con las que se han comprometido el 2 y 7 de la lista AHORA. Yo, como hermano del 2º y como buen amigo del 7º, te puedo asegurar que ni son ni han sido jamás fachas. De hecho, está más que claro que son de izquierdas si han decidido formar parte de Alternativa. Y me parece una acusación muy fuerte el llamarles facha sin tener ni idea. Si de verdad lo piensas, di el por qué, muestra tu nombres o como te han dicho más arriba, ves a una de las asambleas y tendrás el derecho a tener voz y decir todo lo que pienses.
    Quizás allí también te des cuenta al oír hablar a esos 2 miembros del partido, de lo equivocado que estás con ellos, y que es ridículo basar tu voto en 2 posts de facebook y nada más.

    Pero bueno, ya se sabe lo que pasa en España, la gente no se lee los programas ni se molesta por conocer a los que les pueden representar. Y así hemos ido siempre, tú solo eres un caso más.

    PD: "fins fa dos dies defensava sense tallar-se un pèl les idees de Jorge Campos i el Círculo Balear" de dónde te has sacado eso? jaja. Vaya invenciones...
    Anònim said...
    Pero porque no hacen un comunicado el 2 y el 7 expresando sus ideas, si son capaces para presentarse a unas listas electorales, deben ser capaces de dar explicaciones.

    Imaginate que tu hermano sea regidor, tendre que hablar en los plenos, o no?.

    Que piensan del catalan, es tan facil como decir lo en Facebook asi como hicieron en su dia los comentarios en contra del catalan.
    Anònim said...
    No hacen un comunicado porque lo ven una tonteria cuando para saber q piensan solo tienes q leer el programa o acudir a una asamblea o mitin y preguntarles al respecto.

    Por mucho q intenteis llevar el tema a lo del fascismo solo kedais de tontos. Decis o intentais decir k gente de izkierdas son de derechas? Seguid con vuestras tonteriad y creeros lo que querais, al fin y al cabo seguireis pensando lo q kereis q piense la gente pero la gente no es tonta.

    Saludos y que os vaya bn.
    Anònim said...
    Una tonteriaaa, y son candidatos, y la transparencia de los partidos.

    Ellos publicamente en Facebook criticaron el catalan, pues ahora publicamente que digan lo que realmete piensan, si han cambiado de ideas que lo digan es totalmente correcto, sino es que realmente siguen pensando lo mismo y han borrado los comentarios para disimular el tema.

    Anònim said...
    Ellos no, él. Y ademas es una broma que acaba con un XD. .

    A ver si nos informamos bien.
    Anònim said...
    Jaume ho sento però aquesta vegada t has equivocat. Si arribasiu a governar, aixo sería un desgavell com el de PODEMOS. ¿On és tota aquella gent del PSM de Santanyí que feia penya per al Municipi de Santanyí?. Gent culta que podies parlar amb ells i te donave lliçons de transparencia i democracia.
    Jaume t has envoltat de gent amb ideals diferents i poc clars, has apostat per conseguir vots sigui d on sigui i de qualsevol manera, tota la teva feina s ha feta per no res.

    Anònim said...
    Deixau de fervos passar per gent descontenta des psm sigueu qui sigueu. Sa gent que va votar es PSM votara Alternativa perque es lo mateix.

    Esta clar q el q voleu es intentar desestabilitzar i no ho podeu aconseguir. M'agrada q vos tomeu molesties amb aixo perque aixo es q ho feim be i mos veieu perillosos i es vostre rival.

    Continuau lladrant i seguiu a sa geneta haha.
    Anònim said...
    No serà que alguns tenen enveja d'aquesta llista? I clar, com que no ho poden sofrir, miren a la desesperada de confondre sa gent. Ells mateixos es demostren, aquests comentaris només els pot fer la dreta rància, els de sempre
    Anònim said...
    Tic-Tac-Tic-Tac S'acaba el temps Jaume, assumeix el teu paper de líder i pren una decisió difícil.

    http://www.asturias24.es/secciones/politica/noticias/un-candidato-de-ciudadanos-por-gijon-dimite-tras-ser-vinculado-con-el-falangismo/1431621326

    tic-tac-tic-tac-tic-tac

    Sa vostra credibilitat s'esfondra per moments.
    Anònim said...
    Aquest blog sembla com la guerra que té la premsa nacional contra Podem.

    Heu comparat llistes? Almenys tots els components d'Alternativa tenen l'ESO i la gran majoria una carrera universitària
    Anònim said...
    "Deixau de fervos passar per gent descontenta des psm sigueu qui sigueu. Sa gent que va votar es PSM votara Alternativa perque es lo mateix".

    "Pos claro que se puede imponer el castellano. Si nos están imponiendo el catalán".

    O el PSM ha canviat molt o vosaltres no pensau abans de xerrar.
    Anònim said...
    Després de llegir els comentaris només puc dir que són fatxes i "JETAS".
    Anònim said...
    Amb això de l' ESO tens raó del mom si la comparam amb la del PI, la gran alguns tenen l'ESO, just just, i només un te carrera universitaria.

    Però si també miram en LLorenç Galmes té carrera Universitaria, però experiencia amb empresa privada no en té gens ni mica. No se que es millor.
    Anònim said...
    A mi tant me fa si li agrada el català o el castellà .... està molt bo i és un catxondo
    Héctor Quintela said...
    No vale la pena responder a nadie que escribe como Anónimo, su credibilidad es nula.
    El Metralletas said...
    Y esta lista parece la de PODEMOS, todos con carrera y habiendo participado en el movimiento 15M.
    El Monedero. said...
    Els missatges de Facebook són com les arrels de sa geneta mai desapareixen
    Anònim said...
    Veig que hi ha gent que Alternativa els posa molt nerviosos i van directe al desprestigi personal, sense miraments ni fonaments. Per què? No serà que els fa por quedar per darrere d'ells? Això seria un ridícul espantós. Qui riu el darrer és el que ho fa més a gust.
    Jo no pensava votar Alternativa, però després d'aquesta campanya de desprestigi, i vist el que tenim, avui he decidit el meu vot per a ells.
    Anònim said...
    Pens com alguns d'aqui que aquesta campanya que feu es com la campanya bruta que fan amb podemos el fatxes, cosa que faci que els fatxes vos senyaleu.

    No tingueu por, el canvi es bó, sino seguiriem a s'edat de pedra com vos agrada a sa dreta.
    Anònim said...
    Aquests que cerquen el desprestigi d'Alternativa és molt estrany que no tenguin res a dir del caciquisme de qui promet feina a una empresa pública com si fos privada a canvi del vot, de qui ja té el vot dels més desvalguts i ignorants abans que els aplegui un altre.... I tenen por d'Alternativa? No saben que els qui votaran Alternativa no són xotets de cordeta i no els fan creure qualsevol cosa?
    Anònim said...
    I prometen feina al Lidel i a la jardinería nova.
    Anònim said...
    I en el cas que governeu, també haurem d'anar als plens perquè ens contesteu les preguntes? També voldreu saber el nom de les persones que vos demanen explicacions o vos critiquen per després passar comptes? Perquè insistiu tant a voler saber qui vos demana explicacions? I després encara xerrau de caciquisme.

    Com a personatges públics sou vosaltres els que heu de donar sa cara, a vegades sense saber amb qui xerrau. Nosaltres som simples ciutadans anònims. No som els ciutadans els que hem de retre comptes amb els polítics! No ens podeu demanar qui som i perquè volem més transparència. Ans el contrari, sou vosaltres els polítics els que heu triat la funció pública, amb les seves coses bones i dolentes com, per exemple, demostrar la transparència que tant predicau.


    Mente Fría said...
    Que fàcil és treure merda de la gent que no coneixes de res, però encara és molt més fàcil dir que un és un "facha" quan ho fas de forma anònima...

    Aquesta entrada és més pròpia de 'Sálvame' que d'un blog que intenta ser seriós i donar informació a la gent de Santanyí.

    Aquest tal Carlos va fer aquesta publicació al seu Facebook fa anys, i si s'ha ficat a un grup com Alternativa és perquè ha canviat d'opinió durant aquest temps, no?? Que vos pensau, que no te res millor a fer que ficar-se a un partit polític que defensa exactament el contrari del que pensa???

    Per altra banda, hooligans de Santanyi que parlau de Cala d'Or com si fossi una merda, aquesta zona turística és de les més importants de la nostra illa. Ja m'agradaria veure com seria viure al municipi de Santanyí sense els diners que es generen des de Cala d'Or. Que sí, que hi ha un munter de gitanacos (con cariño), però també hi ha bona gent treballadora que vol viure la seva vida i punt.

    El dia que un partit polític aconsegueixi moure realment a la gent de Cala d'Or guanyaria les eleccions amb majoria. Alternativa, a la que no votaré, només està intentant donar un pas per fer-ho (com crec que fa el PSOE copiant les seves propostes) així que amics, més respecte i votar menys al PP, que ja n'hi ha prou amb tenir que sofrir al Marianico.

    ¡¡Al loro, que no estamos tan mal!!

    Anònim said...
    En cas que gobernem o estem a sa oposició proposarem un calendari public de plens perque sa gent e hi vagi sabent a quina hora i quin dia son, no com ara que se sap 2-3 dies abans i sa gent des municipi no pot anar i gent com Jaume s'ha de veure amb so seu jefe perque no tenen res previst.

    Tambe com deim en es programa volem q es ciutadans feu preguntes als plens a qui sigui i q vos les contestin en es moment o en cas d'haver de consultar algo, en es ple seguent. Mos pareix logic i mos dona igual es nom de sa persona que mos la faria. Pero lo que no ens dona igual es que anonimament feu acusacions sense cap prova que la mantengui perque es pot arribar a un punt en que en s'anonimat s'acusi d'un delicte i ens agradaria saber a qui em de denunciar com es logic també. Es molt fàcil fer acusacions desde s'anonimat.
    Anònim said...
    "Que vos pensau, que no te res millor a fer que ficar-se a un partit polític que defensa exactament el contrari del que pensa???"

    El problema és que aquí no és una persona la que ha canviat d'opinió. Són dues persones diferents.

    El segon de la llista, n'Angel Luís, famós a la UIB per reclamar que no li donaven formularis en castellà i el setè de la llista que li deia "no puedo estar más de acuerdo contigo", quan el segon deia que "el mallorquin se extingue porqué no se enseña en las escuelas". El círculo balear fa aquestes coses.

    I fixeu-vos bé quin miracle, aquestes dues persones, han canviat d'opinió, al mateix temps, en el mateix sentit i en la mateixa proporció. I s'han apuntat al mateix partit al mateix moment. I curiosament tots dos han tingut cura que ningú sabés el que pensaven abans d'incorporar-se al nou projecte. Quins miracles! No és una coincidència, són sis!

    Aquí no hi ha cap miracle, tot és molt més senzill: sa puta figurera, fa fer coses. I en Jaume s'ha venut per un miserable grapat de vots.

    Podreu emblanquinar a tots els innocents que no vos coneixen, però hi ha molta gent que vos coneix.
    Anònim said...
    I avui demati se passejava ben tranquil el que fa votar morts, al costat dels seus, els del PI. Aquests si que la saben llarga! Canvien de partit com canviar de sabates, pero son qui son i res mes
    Anònim said...
    Anonim, que es 2 d'Alternativa demanas un impres en castella em pareix una cosa ben logica a una comunitat on hi ha 2 llengues cooficials i on hauria d'estar en ses 2. Lo raro es que no ho tenguessin quan hi ha molta gent forastera q pot ser no sapiga catala. No es questio de ser fatxa es questio de respecte i aplicar la llei com toca.

    Et deix amb una frase que vos aplica:
    "Los fascistas del futuro llamaran fascistas a los antifascistas".
    Anònim said...
    A q ve es Pi a Cala Dor ara amb un institut nou en el seu programa? Quines boigeries deu meu...
    Anónimo said...
    Qui es que se passejava avui demati???
    Anònim said...
    Supos q es refereix a en Jaume Font expepero i que va fer votar un bon grapat de persones mortes a Sa Pobla. Ho pots cercar en es google. I tambe pots cercar per en Toni Pastor q gairebe va fer el mateix amb morts i argentins.
    Anónimo said...
    Aixo va passar quan Font estava a nes PP. Es PP es especialista en aquest joc brut, Formentera, Mabel Cabrer... Tenc clar q seria molt bo x Santanyi q es PP perdi la majoria, Santanyi necessita aire nou. Ja veurem q passa
    Anònim said...
    En Font, es d'esquerra, aquests que ningú saben d'on surten i es PSOE. S'única opció seriosa a Santanyí és el PP i sa majoria des santanyiners ho saben per això guanyam sempre de calle i enguany també.
    Anònim said...
    Molta carrera universitària aquests d'Alternativa, però escriure sense faltes no en saben... Escarrufa...

    "En cas que gobernem o estem a sa oposició proposarem un calendari public de plens perque sa gent e hi vagi sabent a quina hora i quin dia son, no com ara que se sap 2-3 dies abans i sa gent des municipi no pot anar i gent com Jaume s'ha de veure amb so seu jefe perque no tenen res previst.

    Tambe com deim en es programa volem q es ciutadans feu preguntes als plens a qui sigui i q vos les contestin en es moment o en cas d'haver de consultar algo, en es ple seguent. Mos pareix logic i mos dona igual es nom de sa persona que mos la faria. Pero lo que no ens dona igual es que anonimament feu acusacions sense cap prova que la mantengui perque es pot arribar a un punt en que en s'anonimat s'acusi d'un delicte i ens agradaria saber a qui em de denunciar com es logic també. Es molt fàcil fer acusacions desde s'anonimat."
    Anònim said...
    Me pareix que ni pp ni pi, de pura i dura dreta, prendran cap vot a alternativa. Sa gent que vol votar alternativa es que esta farta de dretum, de gent que promet feina a canvi de vots, de gent que fa votar morts, de gent que fa us de metodes caciquils per mantenir-se. Per tant me pareix que l'unic que fan els de dretes en aquest blog es manifestar-se com son. Cerquen el desprestigi, el joc brut i l'atac personal. Aixi son ells, aixi es la dreta que put, caciquil. No val la pena posar-se al seu nivell ni gastar cap energia amb ells.
    Anònim said...
    Es qui diu que escribim malament encara que tenguem carrera universitària ja no sap que treure per fer crítica. Ni que estigués escrivint un llibre o un article.

    Que aixequi sa mà qui no escriu cada dia whatsapps o antigament en es msn o facebook o sms malament. Se que no som perfecte senyor/a, i que siguem universitaris tampoc mos fa millors que una persona que no hagi estudiat sincerament. Conec molta de gent que mai ha estudiat i ens podria ensenyar milers de coses que no en sabem, i perdoni que no escriqui bé. Estic comentant a un blog no escric cap article a sa premsa.

    Saludos.
    Anònim said...
    Tota la raó... un comentari diu que són "d'izkierdas"
    Anònim said...
    És xistós que a la rèplica d'un comentari que critica directament la vostra "peculiar" manera d'escriure hi aparegui "escriBim" enlloc d'escrivim i altres barbaritats com "molta DE gent" enlloc de molta gent, empri l'article salat...
    Ja imagin els papers oficials d'un hipotètic ajuntament d'Alternativa :P jaja
    Anònim said...
    Oh, justament el llicenciat en FIlologia Catalana del comentari anterior escriu imagin, en lloc d'imagín. Vaja quin lapsus aquest corrector. I és que n'hi ha que veuen el gep dels altres i no veuen el seu. Mal molt comú entre els ignorants que presumeixen de saber més que els altres.
    Anònim said...
    Idò jo en veig una altra de falta a l'escrit del docte corrector que es posa tan nerviós amb Alternativa. El riure en català s'escriu hahaha, "jaja" és un barbarisme inadmissible. Un corrector que comet dues faltes en una línia està fent el ridícul. M
    Anònim said...
    Molt honorable corrector... segons la Generalitat "jaja" no és barbarisme!!! Adjunt l'enllaç on hi ha la llista completa dels barbarismes! http://www.cece.gva.es/Polin/docs/voc_barbar.pdf
    Anònim said...
    Doctíssim i il.lustrat corrector. Si vostè mateix cerca al diccionari de l'iec, màxima autoritat lingüística, "ja" i "ha" veurà que la forma acceptada per a l'onomatopeia de riure és ha, i no ja. I que consti que jo no pretenc saber-ne més que els altres. Si vostè no s'hagués mostrat tan altiu i prepotent rient-se de les faltes dels altres, cregui'm, no hauria dit res. Jo no som corrector de ningú, ni en sé més que la majoria de la gent.
    Anònim said...
    Jo tampoc som corrector de ningú. Simplement me pareix que els comentaris es desmarquen del títol de la notícia. Ah! Per cert! Crec que no fa falta insultar. Que aquí els del PP i els d'Alternativa perdeu els papers.
    Anònim said...
    Doncs jo fare ses faltes que em surtin des collons senyor "corrector". Si li fan mal els ulls es problema seu llegeixi llibres i no comentaris de sa gent.
    Anònim said...
    Sent un diumenge horabaixa avorrit m'he posat a mirar un poc el blog... m'he fixat que aquest blog "plural i lliure" critica a tots els partits polítics excepte al PSOE! Tornant enrere i mirant l'anàlisi dels candidats, vos heu fixat que tots tots tots tenen pega menys el senyor Juli Fuster... "que seria un bon batle per Alemanya" mare meva! què vol dir que a Espanya som beneits o mos hi teniu?
    Referent al post actual -que comento aquí perquè és d'ell del què vull xerrar- em pareixen absurdes dues coses, la primera el contingut del post (considero que és política bruta i no és feta pel PP) i, després comentaris de la gent (és un blog d'internet i, tot i que tractant temes més bé importants crec que caldria escriure correctament ja sigui amb català o amb castellà, no hi ha normes explícites, per tant, tothom que escrigui segons li pareixi correcte). Hi ha una cosa que poca gent que comenta per aques blog enten: vivim en una època de llibertat democràtica! Per favor, deixau de barellar-vos directament i, si heu de discutir alguna cosa discutiu temes polítics importants pel municipi!).
    P.D.: El PP ha conservat el català com a llengua vehicular del consistòri santanyiner. Teniu-ho en compte.
    Anònim said...
    Pero si en casa del Angel Luis son más franquistas que Franco! Ay cómo me río! Me meo toa!
    Anònim said...
    Me fa gràcia com es parla d'ideologia a un partit municipal, com si a Santanyí s'hagués de decidir sa llei de s'abort. Si voleu arreglar lo del TIL, s'arregla de ses autonòmiques, als municipis es vota ''lo que te convé'' tots es candidats volen una cadira, ses seves decisions seràn mes bé arreglar cuatre coses des poble i sigui qui sigui, li donarà sa feina a n'es seu amic, sigui PP, PSOE, Alternatiu o Arbre, perque segueix guanyant el PP? Perque després de tants anys han prosperat totes les empreses a qui han ''ajudat'' i moltes famílies del poble menjen cada dia ''gràcies'' al PP. Per tant, mentres a la gent li convengui el PP hi haurà el PP, sigui qui sigui al candidat, tot i que fos en Doro.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites