Jordan Thomas percibirá un salario de 46.283 euros y su único mérito es haber ido como número 3 en la lista del PSOE a Santanyí, candidatura que encabezó Juli Fuster, director general del IB-Salut.

I tot això quan el PSOE ha tret els seus pitjos resultats electorals a Santanyí. Com podràn fer oposició ben feta aquesta legislatura a Santanyí, si de moment estàn fent tot el que criticaven del PP de Santanyí.







6 Comments:

  1. Anònim said...
    Es pensen que som boigos, i encara n' hi ha que si que ho son perquè els varen votar pensant que estimen Santanyí i cala d'Or i en quant han tengut la primera s'en van a fer diners com tots. Molt d'esquerres aquests del PSOE pero son iguals que tots, quan ho tenen en front fan lo mateix que critiquen dels altres.

    Quan hi ha diners pel mig, dona igual ser d'esquerres...
    Anònim said...
    Una autèntica màfia. II aquesta consellera no la faran dimitir??? Paguen aquests càrrecs amb els nostres dobbers. Primer ell seu home i ara aquest altre. Quins estudis té aquest assessor? Perquè segons diuen no té ni ESO acabat. No tenen vergonya
    Unknown said...
    Enhorabuena Jordan, ya tienes la vida resuelta. Sin la ESO ni nada. Seguro que lo has soñado desde pequeño y ya tienes mas protadas que tu hermano, hasta sales en periodicos nacionales. Igual hasta en Las Mañanas de CUATRO y la SEXTA pero tú tranquilo eh?

    Lo dicho, a vivir la vida Jordan.
    Anònim said...
    PSOE?? Quina guarda!!! Critiquen al pp el mateix que fan ells. Es que pp i psoe són el mateix: una banda de vividors. A on són podemos i mes per impedir tot això? O és que tots són iguals? Som una monarquia bananera
    Anònim said...
    El braguetazo del siglo
    Anònim said...
    Se sabe algo del enchufado este? ya no se le ve por el pueblo, en que cargo lo han metido ocultamente?

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites