Enhorabona Miquel Vidal




Enhorabona Miquel Vidal ets un bon xotet de cordeta.

Ara més que mai és quant veim el perquè el PP de santanyí fa tants d' anys que governa, la política del xotet de cordeta, FUNCIONA.

El nostre batle, fins ara, en Miquel Vidal, que començar amb política, segons diuen el seus amics de Santanyí, militant amb el PSM, no és res estrany la seva família també diuen que sempre havien segut socialistes, ara serà els secretari general del PP de Balears.

De tothom és sabut com va arribar a la batlia el nostre batle, Miquel Vidal, comprant a tres trànsfuges després de trair a Don Cosme,  però la veritat ell sempre seguint la disciplina de partit com ho fa un bon xotet de cordeta, mai va perdre el seu talant i el seu dir que ho feia pel poble i no per la seva butxaca.

En Miquel Vidal si l'hi llevam els anys de batlia a Santanyí, que ja sabem el perquè ha estat possible, i si l'hi llevam el Cas Cavallistes que ja és història, poques coses més sabem d'ell i que hagin pixat fora de test.

A Santanyí el que mana és la política dexotet de cordeta, tu ets del PP i vols sortir a la foto, dons has de fer el que toca, no has de pitjar i molt manco traspassar la retxa.

Però sembla que a nivell general del PP funciona de la mateixa manera, si miram aquests darrers anys la trajectòria del PP, podem veure que gent com en Jaume Font que sembla volia un poc més del seu partit i segons diuen no l'hi varen permetre, a quedat fora de la popularitat del que és el PP i a quedat tant perdut que ja n'hi sap si és regionalista, nacionalista o com diu ara autonomista, tot això per deixar de ser un xotet de cordeta

Un altre del que també podem xerrar, en Pastor de Manacor, un altre que volia més, que si ara vaig amb el Font a la Lliga, però no hi vaig, que si present una candidatura al congrés del PP o no, però no vull ser un xotet denBauza, a la fi res de res.

Això és degut a que  la política del xotet de cordeta també funciona a Palma i és ben clar en Miquel Vidal no ha fet res rellevant no ha criticat mai el seu partit i no ha fet contrari mai al seus superiors, tampoc a plantejat cap idela, com han fet en Font i en Pastor, sempre ha escoltat els que comanden.

Va trair a Don Cosme perquè en Jaume Mates ho va ordenar i ara l'hi ha donat l'esquena perquè segons diuen és corrupte i a escoltat el nou president, ha estat un bon xotet de cordeta
.
També hem de reflexionar i pensar¿qui podia ser el secretari general?, amb la política tant radical den Bauza, d¡ avui era necessari un secretari general de la part forana, més neutral, que fins ara ha estat un xotet de cordeta i que fos de poble.

Per acabar dues coses, suposadament i segons el que diu el poble ara en Miquel Vidal deixarà la batlia isuposadament en Llorenç Galmes haurà de ser el batle, ( Alvaro Solana, segundo), comença el ball i la festaaaaa.

Segona cosa  Miquel Vidal com a secretari general tens una gran tasca, les Illes estan molt ferides, deixa de ser un xotet i comença a lluitar per alguna causa, COMENÇA A FER FEINA.

1 Comment:

  1. Anònim said...
    1¡Qué alegría cuando me dijeron:
    «Vamos a la casa del Señor»!
    2Ya están pisando nuestros pies
    tus umbrales, Jerusalén.

    3Jerusalén está fundada
    como ciudad bien compacta.
    4Allá suben las tribus,
    las tribus del Señor,

    según la costumbre de Israel,
    a celebrar el nombre del Señor;
    5en ella están los tribunales de justicia,
    en el palacio de David.

    6Desead la paz a Jerusalén:
    «Vivan seguros los que te aman,
    7haya paz dentro de tus muros,
    seguridad en tus palacios».

    8Por mis hermanos y compañeros,
    voy a decir: «La paz contigo».
    9Por la casa del Señor, nuestro Dios,
    te deseo todo bien.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites