A Santanyí no hi ha crisis.


Els mitjans de comunicació no es cansen de publicar noticies referents a la crisis, retallades a sanitat i a l'educació, manifestacions, pedrades als polítics, però  al Municipi de Santanyí seguim a les mateixes de sempre, no hi ha canvis de cap tipus.

L'ajuntament de Santanyí no té crisis, té superavit, no vos queixeu santanyiners, el vostre municipi no té crisis, no importa fer retallades, encara que si n'  hi ha hagut de  retallades  a les ajudes de les associacions, però com podeu veure al cartell,  aquest any l'ajuntament tornarà a celebrar el dinar de germanor, un dinar que el pagam tots amb els doblers dels nostres tributs.

I el que encara crida més l'atenció és que per recollir el tiquet la gent ha de passar per la casa particular dels batles pedaneos. Alerta que a qualcun li llegiran la cartilla.

7 Comments:

  1. Anònim said...
    Quins porcs poca vergonya. No pq ara convidin encara que estiguem en temps de crisi, sino perque això fa 30 anys que ho fan. On s'ha vist mai això, jo tenc 35 anys i encara esper que s'ajuntament me convidi a dinar o a sopar qualque pic. I que hagin d'anar a cassa des batles pedanis això ja si que es vergonyos. Si volen convidar me pareix molt bé, però que ho fagin davall les sigles del PP i amb els doblers del partit, no amb els doblers del poble.
    Anònim said...
    S'era de questio, des dia des dinar, anar a veure si ni ha per tots!!!
    Anònim said...
    Ja m'agrada s'idea, amb caçarolada incluida.
    Anònim said...
    I a Cala Figuera???????? No hi ha padrins?
    Anònim said...
    caçarolada cada vespre a les 22 hores davant la casa dels batles pedaneossssssssss.
    Anònim said...
    Los jovenes no tienen lo que tendrian que tener, para ir a protestar el dia de la comida!!!!
    Anònim said...
    caçarolada davant la casa dels batles pedaneossssss!!!!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites