Que passa amb aquest blog?



Bé vist aquest escrit que ens ha enviat aquests seguidor del blog, no queda més remei que escoltar lo i fer feina:

Desde fa uns cert temps he estat seguint aquest blog, la veritat és que si a un l¨hi agrada un poc estar informat una mica de les miseris polítiques de Santanyí aquest blog era una mitja interesant, he dit les miseris perque tots hem de reconeixer que a Santanyí no hi ha cultura política els polítics que hi ha no hi son per convicció hi son per interés, els de l'oposició ho proven una mica,  però com s'ha dit a diferents comentaris, la cultura del xotet de cordeta, jo te don feina a l'Ajuntament o a l'empresa municipal i te fas del PP, ideol.logia política 0%.

També he dit que aquest blog era un mitja interessant perque desde fa un temps veig que les seves publicacions van mintvant, ja no n'hi ha una de diaria, així  com deien que intentaven publicar una entrada diaria.

¿ Que ha passat amb aquest blog? ¿ Que passa a Santanyí que no hi ha oposició ni govern?

 Els darrers comentaris de la darrera entrada nomes fan mensió al d'esquerres que fa de com a  funcionari, del segón batle que cobra 6000 euros i pitos i flautas, i d'un viatge de gent amb els collons peluts que es pensa tenir 20 anys perque es fa dir de Nuevas generaciones.

Al Municipi de Santanyí hi ha molt per discutir i discutir no vol dir barellar se dos al.lots de noves generacions un d'esquerres quasi funcionari o amb un parells de sous i un altre que cobre 6000 euros. El que hem de discutir és el que ha denunciat moltes vegades aquest blog i ara no diu res, cases il.legals a S'Alqueria Blanca, Torre de Porto Petro, Gravera de Consolació, pinar de Cala Figuera, i moltes coses més.Però tothom calla ningú diu res, l'oposició sembla que no hi és, com aquest blog que ha acabat la seva vital.litat i esperit de canvi.

Au venga¡¡¡¡

 I ara per acabar obiré un tema per si interessa, Pinar de Cala Figuera, l'any 1985, Don Cosme ho fa urbà, ¿perque? no ho sabem, ¿doblers al calaix?, tampoc ho sabem, després de tots aquests anys els propietaris no fan res, (tothom sap qui són els propietaris), i ara resulta que gracies a les al.legacions del GOB, PSM i Esquerra tots els Santanyiners hem de pagar per protegir el pinar,canviant un boci de pinar als propietaris per uns solars a Cala D'or propietat de l'ajuntament, un solar al poligon o expropiant.

¿Sabeu que costen aquest solars? La venda dels solar de Cala D'or són l'única font d'inversió que té l'Ajuntament refelxada damunt els seus pressupost, expropiació,¿ quans de mil.lions suposa?. Si Don Cosme fa ser capaç de fer ho urbà, perque ara o hem de pagar els santanyiners. Que el Consell ho protegeigi i que del doblers que hem de pagar els santanyiner arreglin d'una vegada per totes el camí de Consolació, encara que ho hagi de pagar el que ho va espenyar,  això si que serí un puntaço¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Au dons a reflexionar......

3 Comments:

  1. Anònim said...
    Me parece mentira, que haya calles en Santanyi que parezcan unos desguaces, pero se ve que para que te pongan la pegatina, tienes que tener un negocio i ser del color contrario al Ayuntamiento, o al menos delante de Bonauto los coches no duraban tanto antes... porque sera? había interés político? verguenzaa!!!!!
    Anònim said...
    Señor avise al ayuntamiento si usted sabe de algun coche abandonado, recuerde que si un vecino tiene el coche en la calle siempre, si paga el impuesto de circulación el coche puede estar. En mi calle había un coche aparcado, desconocido por todos los vecinos y avisamos al ayuntamiento se le puso una etiqueta y al cabo de un tiempo fue retirado, enves de hablar tanto avise a los responsables.
    Anònim said...
    Veo que este Blog es de gran utilidad, los coches han desaparecido...ALELUYA!!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites