Venda il.legal a Santanyí

És molt curios que fa uns dies varem poder veure a la premsa que un partit polític de Santanyí denunciava i no és la primera vegada que ho fá, la venda i.legal de cotxes al carrer. Per que perjudica l'imatge del municipi de Santanyí i crea una compentencia il.legal a les empreses del sector.
Lo més curios és que a la web de l'ajuntament de Santanyí han publicat un comunicat amb el titol "L’Ajuntament de Santanyí destrueix el material incautat per la Policia local " i les manifestacions que fa el tinent de batle, Llorenç Galmés son que "s’està fent un gran esforç per radicar aquests tipus de venda il•legal que perjudica la imatge del nostre terme municipal i als comerciants de la zona que paguen els seus imposts i no poden competir amb els preus que ofereixen aquests venedors”
També a afirmat que "amb l’ampliació de la plantilla de la Policia local, s’ha pogut perseguir aquesta activitat fraudulenta i s’ha aconseguit que minvi de forma considerable en el municipi de Santanyí. El nostre objectiu és intentar, en el major dels cassos possibles, requisar aquests tipus d’objectes abans de que es posin a la venda, amb la finalitat de que ningú pugui comprar material falsificat o en males condicions”.

I PERQUE NO FAN RES PER ACABAR EN LA VENDA IL.LEGAL DE COTXES AL CARRER, QUE MOLTES VEGADES SON VEHICLES QUE PODEN ESTAR EMBARGATS, TENIR MULTES I COTXES QUE ES VENEN SENSE LA GARANTIA QUE PREVEU LA LLEI, I TOT AIXÒ POT ESSER UN PROBLEMA GREU PEL COMPRADOR QUE SEGURAMENT SERÀ UN SANTANYINER.


http://www.ajsantanyi.net/noticies/noticia.ct.html?tIte=l%e2%80%99ajuntament-de-santanyi-destrueix-el-material-incautat-per-la-policia-loca&cIte=15608

2 Comments:

  1. Xesc Artigues said...
    Amb això no vos puc donar sa raó. Hem arribat a un punt on no podem posar un cartell de "es ven" a n'es cotxo! Es més, es comprador ja sap que no hi ha garantia, que si la vol ha d'anar a una empresa de compra-venda. Però clar, aquestes empreses no vendran un cotxo vell perquè no poden donar aquesta garantia ja que es un risc.
    Anònim said...
    Totalmente de acuerdo con Xesc Artigues. Tu debes ser vendedor de coches y claro, esto te parece mal. Pero igual que puedo poner en el balcón de mi casa el cartel de se Alquila, a mi coche le puedo poner un cartel de se vende y ya me arreglaré con el comprador en el tema de garantia, traspaso o lo que convengamos.

    Otra cosa, en relacion a lo que dice el Sr. Galmes en referencia a los refuerzos Policiales y tal. Si es cierto, se ven más, pero tengo entendido que la Conselleria subvenciona el 75% del sueldo de estos "policias turisticos o auxiliares".

    Tambien por lo que veo en Cala d´Or últimamente se persigue más a los "negritos" de los cd y relojes, y a los vendedores de fruta y las chicas estas que venden ropa en las playas.

    Pero sabeis que pasa, que todo sigue igual, porque después, dios sabe porque motivo, dicen que les devuelven el genero una vez pagada la multa 30€............ si eso lo ganan con la punta hombre........normal que sigan vendiendo.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites