Ajuntament, espai sense fum?



Un altre seguidor del Blog ens ha enviat el següent escrit, encara no hem acabat amb l'anàlisi del programa electoral del PP però els escrits dels seguidors del blog van per davant.

No és la primera vegada que vaig a l'ajuntament i, en passar per davant de la sala de la policia municipal que hi ha al vestíbul, se sent una forta olor a tabac ...

No és que el tabac em molesti, però el que si realment em molesta és l'aire de caciquisme i de "intocabilitat" de la qual fan gala alguns treballadors (no tots, porsupuesto) de l'ajuntament, que campen a gust sense que ningú els cridi l'atenció.

Crec que és necessari un canvi, i una neteja general de tota aquesta gent que ha entrat a l'ajuntament sense que ningú sàpiga com (o sí?), i la ineptitud i actitud despòtica fan enfadar a molta gent, entre la qual m'incloc .

I de pas reclamar més claredat en els processos selectius que realitza l'ajuntament per a la contractació de personal; crec que podrien prendre exemple de l'ajuntament de Felanitx, en la que aquesta selecció de personal apareix publicada al seu web.

14 Comments:

  1. Anònim said...
    NO IMPORTA SER MOLT VIU..
    PER SABER QUE ES CALIU..
    VE D'EN GUIEM TIU..

    PAPA DE LA MOLT SIMPATICA
    BATLESSA DE CALA FIGUERA
    Anònim said...
    N'hi ha d'altres que no son en Tiu! Això fa vergonya...
    Son vagos fins hi tot per anar al carrer a fumar.
    Anònim said...
    Pues podemos empezar a dar nombres:
    El sargento de la policia municipal el primero, el segundo el Cosme el policia local de la moto, el Mino que no se lo que es y porsupuesto el padre de la regidora mas fiestera y dicharachera de barrio sesamo, Guillermo el sheriff Tiu.
    Anònim said...
    En Guillem Tiu
    amb tant de tabac
    tendrà un atac,
    i no aixecarà sa perdiu.

    _________________________________

    Bé, realment és sa primera glossa que faig i esper que em perdoneu s'estil.
    Per altre part; em pareix un insult al poble que a determinats treballadors els permetin fumar dins s'Ajuntament i una mostra més de sa prepotència imperant dins determinats sectors de La Sala.
    Una vegada més és demostra que envers de dona llum donen fum.

    Jo també vull un canvi, però tampoc vull cap ex-uemita. Em conformaria que fos dins es mateix PP. Au Llorencet, és hora de fer ses coses ben fetes...ànims!!!
    Anònim said...
    No i segons el que diuen el canvi del PP de Santanyí no sera massa gros, canvien na tiu, en Tofol i sa fornera de calonge encara que mantenen el seu marit de batle a Calonge, i el del llombards que pasa a se assessor, o sigui que més del mateix, de canvi res.
    Anònim said...
    Això es vera, si jo hagués de triar qui s'ha de presentar pel PP, dels que hi ha ara només quedaría en Llorenç Galmés.
    Anònim said...
    Idò a jo em pareix perfècte, per ventura el Miquel Contestí es bon batle pel Llobards però no te cap aptitut per fer de regidor, a Calonge en Toni es el millor que pot tenir el PP però no es necessari tenir la seva dona de regidora, na Maria Tiu no serveix ni per batlesa de Cala Figuera ni per regidora de festes, en Tòfol sen va per no poder tenir mes rellevància dintre del partit i em pareix fantàstic ja que no hi ha d'haver ningú a disgust, a s'Alqueria també canvian..... trobau que no es suficient canvi?? jo crec que es un gran canvi!!!
    Anònim said...
    Aiiiii que sou d'ingènus si pensau que tota aquesta colla de sangoneres partirà de la seva cadira així com així, realment algú es creu tota aquesta mentidota?
    Anònim said...
    En Tiu i el seu "havà"
    i na Tiu no sap de lo que va
    un fa fum per dins la sala
    i s'altre fa desastres per sa cala
    i això que es diputada
    regidora i assalariada
    tres pagues del contribuyent
    i encara vol estar
    quatre anys mes a s'Ajuntament
    si fos tan viva com pretén
    no hauría d'esperar
    que els calers li hagin de donar
    el "sus" cap al parlament
    i que no provi de tornar
    que no l’hem de mester gens.
    Anònim said...
    Algú sap que feia en Jaume Font ahir a la tarde per Santanyí.

    Diuen que la lliga arriba a Santanyí.
    Anònim said...
    No pot ser mai que ahir a la tarda fos per Santanyi ja que era de viatje a Menorca, mira bé d'on treus les informacions.... o per ventura ho fas per intentar confondre algu?
    Anònim said...
    El mati era a Buger a presentar una candidatura, el manco ho diu la premsa i surt a al foto.

    Així és que a Menorca no hi era.
    Anònim said...
    fixau-vos bé, lo que fuma el sargent,es una cigarreta electrónica.
    Anònim said...
    No fuma una ciigarreta electrónica, aquest homo fuma puros i de ben grossos que apesta l'edifici consistorial, es una vergonya, la policia local ha de treballar un poc més .

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites