El que passa amb la política al Municipi de Santanyí no passa en altre lloc de Mallorca, ara que estem visquen un temps de crisi econòmica i que de fet aquesta esta afectant al pilar fonamental de l'economia del nostre municipi, que és el turisme.

Quan les zones costeres del nostre municipi es troben amb la pitjor situació de deixadesa que havien viscut mai, quan hem deixat d'estar dintre del tres millors municipis turístics de Mallorca i tot això després de trenta anys de que la mateixa gent governi a Santanyí.

Ara que la gent que ha d'anar a votar es sent desil.lusinada amb la política, ara que hi ha partits que fan comunicats de premsa diguen te que no aniran a les eleccions, i després hi van i altres que es dissolen, l'elector es sent confús.

I ara després d'escoltar una i una altre vegada que és necessari un canvi, que és necessari un partit independent, perquè lo que hi ha no funciona.

Resulta que ha sortit un partit nou, amb un projecte nou de futur i estabilitat de gent nova, que hi vol participa i que hi vol fer feina pel Municipi, sense hipoteques ni favoritismes de cap clase.

Un partit de centre, moderat i liberal i jo el pos com exemple d' aquest partit independent tant desitjat durant aquest anys al Municipi de Santanyí però amb un suport fort que és en Jaume Font, amb possibilitat de tenir representació al Parlament de les Illes Balears.

I ara que aquest partit ha aconseguit fer llista i presentar se a les properes eleccions municipals del 2011 sembla que ha fet molta de rabia o al manco a posat nirviós a molta de gent del Municipi de Santanyí. Aquest partit que podriem dir ha dinamitzat les eleccions municipals del 2011, ara resulta i això ho diuen els comentaris, que hi ha altres partits que no es volien presentar i ara es presenten perquè la Lliga no tengui representació dintre de l'ajuntament i altres coses més, però el que no s'ha d'oblidar és que el Municipi necessita un CANVI sigui de la manera que sigui, i només amb la unitat i amb la feina de tots es pot aconseguir aquest CANVI, ara s'ha de fer feina per que dia 22 de maig tots els partits obtenguin el millor resultat possible, evitant així que el Partit Popular torni a treure majoria absoluta i després fer el millor que pertoqui pel bé del Municipi, no pels interessos personals si hi ha algú que els té.

Font:El desgavell, Tomeu Bonet.

180 Comments:

  1. Anònim said...
    Es en aquest Jaume Font que recolçau. I això sense mencionar lo des morts i altres coses que no sabem.

    Jaume Font encarna en su persona lo más detestable en política: el mercadeo para conseguir, a cualquier precio, el ansiado "cargo". Ideología: Ninguna.
    Un documento secreto hecho público hoy por la cadena COPE en el programa que dirige Gabriel Torrens, demuestra que Jaume Font quería presidir el PP con Carlos Delgado como número 2.
    El pasado viernes, el presidente de la FNCB, Jorge Campos, declaraba en la presentación de la Fundación: "Toman como excusa un falso regionalismo cuando lo que defienden es el 'sillonismo' "

    (OPINIÓN/AGENCIAS/EM/BL).- La filtración de un documento sellado por parte de Jaume Font, José María Rodríguez y Carlos Delgado y en presencia de un testigo, ha revelado el auténtico “regionalismo” de Font como excusa para abandonar el PP de José Ramón Bauzá. Ni “regionalismo”, ni “unidad de la lengua”, "ni que le pasen mil camiones por encima antes de rechazar que se llame “catalán” al mallorquín: la realidad muestra la total conformidad de Jaume Font con lo que, por lo demás, es opinión unánime de los votantes y militantes del PP, es decir, la libre elección de la lengua vehicular de la enseñanza y la recuperación de la histórica denominación de mallorquín, menorquín e ibicenco a la lengua que se habla en las Islas.

    El documento en cuestión resulta cruel para Font ya que desbarata cualquier hipótesis de las que ahora exhibe en nombre de unos principios ideológicos que comparte, por lo visto, en función de otros “principios” que tienen más bien que ver con sus fracasadas aspiraciones a ocupar los más altos puestos en el partido. La “brunete” mediática socialo-catalanista está jaleando con entusiasmo y ferocidad una disidencia de Font que no es tal, ya que no se refiere a cuestiones de principios, sino a cuestiones de su ambición personal. Lo sorprendente es que Font se preste a esta mascarada, la aliente y la ampare.

    Inevitablemente y a la vista de cómo se están desarrollando los acontecimientos, ha resurgido una cuestión olvidada piadosamente por tirios y troyanos: la condena a Font por un delito electoral al hacer votar a los muertos en Sa Pobla. Los críticos y defraudados por la conducta de Font advierten que lo peor de este delito electoral no es sólo ni principalmente que se descubriera y sancionara, sino que implicaba- o debía implicar- un severo juicio moral en forma de desconfianza ante quien comete el peor pecado que puede cometerse en una democracia: falsear el resultado de las urnas.
    Font no se va por la presunta deriva españolista de su partido. Rotundamente falso. Mera coartada. El pobler se marcha porque no le dan lo que pide. Lo que él cree que en justicia merece. Se larga porque se siente desplazado y traicionado. No su mensaje, sino él, el personaje. Porque si algo ha quedado claro es que los políticos mallorquines son expertos en opinar una cosa y hacer su contraria.
    Anònim said...
    Tot això és molt interesant però sempre sol passar que quan algú surt d'un partit encara que hi hagi estat molts d'anys i ocupantn carrecs importants dintre del partit, després és una persona carregada de tares i problemàtica i sobretot criticable.

    I jo demano si ja fa molts d'anys que en Jaume Font va tenir aquell trui, i després d'aixo perque encara i tot el PP l'ha tengut ocupant càrrecs de senador a Madrid, de Conseller de Medi Ambient, president del PP de Mallorca, portaveu del Consell de Mallorca, ¿com és que ara l'hi retrauen i el critiquen tant? ¿ Perquè no el feren fora abans?

    Aquí a Santanyí mateix mirau quans n'hi ha que encara critiquen Don Cosme, però si que quan les va enxufar a fer feina a l'ajuntament no varen tenir res a dir.
    Anònim said...
    Però això és problema del PP, tampoc estic a favor dells, ni molt manco. Jo només vull dir que com a polític dons no crec que sigui un exemple.
    El PP va fer mal fet en deixar-lo a les seves files. I ell fa malament seguir en la política.
    Hi ha una dita que ho resumeix. "Por el interés te quiero Andres".
    Els polítics no estan ni per fer favors ni per fer votar morts, ni per endursen un sol euro de les arques.
    Els polítics estan per govarnar al poble i han de fer feina pels ciutadans, que són els qui els han elegit.
    Anònim said...
    Aquest document que ha sortit a la llum es el viu retrato documentat de que en Jaume Font s'en va anar del PP, no per ideologies ni per derivas espanyolistas sinó com ja s'ha dit en moltes ocasions per falta de rellevància dintre del partit, per no poder ser el cap de llista...... es molt acertat això de "por el interés te quiero andrés". Igual que el cap de llista de la lliga a Santanyí va de número 7 a les llistes del consell o la germana den Tomeu Bonet va de 28, quines casualitats!!!
    Anònim said...
    Ja ja ja ja, menuda cagada Jaimito Fuente, este partido todavia no esta del todo creado y ya huele a pescado podrido. Si es que el que se acuesta con crios...
    Anònim said...
    Si i en Miquel Vidal va el 6 del Consell, en llorenç Galmes el 27 del Parlament, en Jaume Rigo de Cxi el 9 del parlament i en Biele vidal al consell i en Cristian Garcia de la LLiga al Parlament i que té que veure tot això.
    Anònim said...
    La diferencia esta en que en Miquel Vidal i en Llorenç cobraran 3500 euros i els altre no.

    Por el interés te quiero¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    Axo si que es una bona notici, al final ja sabem de quin peu se calça en Font, be que tamatex ja eu sabiem, domes era cuestio de tems.
    Anònim said...
    Si nomes teniu aquests arguments i no veis el que pase al municipi de Santanyi , estau tots ben arreglats.
    Anònim said...
    I aquell que robava els dobers dels seguros de cotxo, amb qui s'arriba a presentar?
    Anònim said...
    No podia acabar mai be tot això, aqui els unics que s'han mantingut dintre del regionalisme, millor o pitjor son els de Convergència.
    Anònim said...
    A jo es seguros no mhan costat Cap dotbler ara el Palma Arena , nimbus si que ens han costat dotblers.
    Anònim said...
    I Catalina Cirer que va encobrir durant molt de temps un PEDERASTRE , i per als qui tenim fills es molt mes greu, miraule on es ara.
    Anònim said...
    I en Delgado que dona subvencions de 180.000€ al seu entrenador personal.
    Anònim said...
    Efectivament i es per això que el president Bauzà prescindeix de tota aquesta classe de gent que dirècta o indirèctament ha tengut alguna cosa a veure amb tots els temas de corrupció política. En Font no en va ser una excepció, i en Bauzà lluny de donar-li rellevància i confiança dintre del PP el va voler tenir abaix de tot, cosa que ell no va acceptar com es demostra als documents que han vist la llum publica recentment i s'en va anar a crear un altre partit, no per no compartir ideologíes amb el PP sinó per no poder ser cap de llista del PP o si més no, adjunt de presidència.
    Anònim said...
    I el Sr Alía Pino que senva de Putes amb en Flaquer i on es en Flaquer.
    Anònim said...
    Deman on es Cirer que va encobrir al PEDERSTA , o no es delita tambe el encobriment??? Si tens fills pensa un poc.
    Anònim said...
    Ja podeu dir missa, després de les darreras informacions en Font i la seva Lliga Regionalista estan acabats, acabats abans de començar, poc a poc tot això es farà mes public i la gent sen donarà conte de que han de seguir votant al PP o en tot cas a Convergència!!! SI SI SI LA LIGA YA ESTA AQUI!!!!!!! o millor en català? mallorqui??
    Anònim said...
    Misa en porem dirne tots!!!
    Anònim said...
    Pobres desgraciados, se los ha comido la ambición. Si se demuestra que existe tal documento no van a sacar ni los votos de sus familiares. Por cierto, los padres de Font siguen afiliados al PP??
    Anònim said...
    I ara ja no xerrau de Sa Gravera???
    Anònim said...
    Creo que por documentos os sobran a los del PP.
    Anònim said...
    Ja esta fet toni nostro, sa lliga ha perdut tota credibilitat. Tampoc es una cosa gaire nova ja que sempre s'ha dit que en Jaume Font se n'anava per ambicio i no per ideologies. A jeure caciques!!!!
    Anònim said...
    Lo que tendrías que hacer los del PP es devolver el Dinero ROBADO antes de Criticar a NADIE!
    Anònim said...
    Aixo son tots als Arguments que teniu crec que hi ha mes Lladres dins el PP que cualsevol partit Politic.
    Anònim said...
    Alerta els del PP amb el señor Bauza, que lo den Matas quedarà amb una simple anècdota. Basta veurer-li sa cara de mentider i fals que té.

    No vos equivoqueu, lo únic que fà aquest senyor es rentar la cara al partit, però acabarà com tots els seus succesors.

    Me fà molta gràcia lo que ha pasat sempre a Santanyí que és el que realment ens importa.

    Cap dels polítics que hi ha governant el nostre municipi, s'ha hagut de guanyar rés. Simplement els han posat a la cadira i a cobrar.

    I el pitjor de tots és en Llorenç, un al.lot de 24 anys que just avia acabat sa carrera el posen de segon batle cobrant 50.000 euros a l'any, quina vergonya. Quin valors o principis pot tenir, no ha hagut de lluitar rés.
    Que té una carrera, si, però com sa majoria de noltros. Na Tiu igual, es batle igual.
    Repetesc, simplement els han assegut a sa cadira.

    I tant els hi es el PP, el Psoe o uns altres. Lo únic que volen es estar al poder. Perque si a santanyí governas un altre partit també hi serien.

    En Llorenç si un dia volgues demostrar-ho veurieu que és el més indepèndentista de dins es poble. Molts de noltros l'hem vist a la Trompa a un concert ondejar una bandera independentista. Però això ho deixarem per més envant, quan tengui cadira per Palma.
    Anònim said...
    Si, i tots els qui es presenten per la Lliga per exemple, que pasarà si guanyen?? serà el mateix!!!

    En Font es part del PP corrupte i lo pitjor es que els alres no hi son o van per darrera i ell vol anar davant de tot!!!!

    Si si si, sa lliga ja es aqui!!!! jajajajaajajajajajaaj quines rillales lliguers!!!!!
    Anònim said...
    Teniu por a sa Lliga per que si tant segur heu teniu no se dq pasau pena.
    Anònim said...
    No se que va na Pili cercant vots per S´Alqueria i na Pons i en Mateu Canaves ....per Santanyi ja vos dic mo ha confirmat ara mateix en Chiqui ja ha firmat es vot per Correu a Santanyi.... Vos creis que Som beneits i ALERTA!!!!
    Anònim said...
    Aixo ne es Jugar Brut??????
    Anònim said...
    A jo mentoc es collons de si en Font fa Votar es Morts .... lo que me interesa es el Municipi de Santanyi ja que en 30 anys de PP basta veure lo que han Fet amb el Turisme al Municipi !
    Anònim said...
    Si les empreses están obligades a contractar per nombre de treballadors un % de persones amb minusvalia . Poreu dir quin es el % per nombre de treballadors a LAjuntament?

    Pensen vostés que degut a la gran cantidad de llocs de feina que ha creat L´Ajuntament de Santanyi ha Apostat per la integració a la Vida Laboral dáquest Colectiu de persones?
    Anònim said...
    No, les basta amb el VOT.
    Anònim said...
    Saps que passe que als del PP una persona amb minusvalía es pensen desgraciadement que son Subnormals!!!

    No hi ha ningu com Ells!!
    Anònim said...
    No en saben, ni en sabran mai.
    Aquest estiu li varen demanar a na Tiu que venia a tocar a ses festes i va contestar.
    No ho sé. A mi me sonen tots iguals.
    Ja ho podeu veure. Si tot ho fan així.
    Anònim said...
    Quan votareu en Mates ja sabieu que robaria tant? Tornau a trevelar amb la meteixa pedra i veureu! Tornau a votar el PP o donau-los la cartera directament que ve a ser el mateix.
    Anònim said...
    No, en Mates ara resulta que no es PP !!!
    Anònim said...
    Esteu Collons aquesta si que es bona!
    Anònim said...
    Els campaners se'n duen a sa gent gran a Lluc a fer es "dinar de germanor", primer aniran a missa i feran una ofrena a la Mare de Déu i deprés els convidaran a dinar.
    Diuen que una quinzena d'autocars no bastaran!!

    Aqui només hi haura ranxo a Sa Residencia...
    REALMENT SOM UN MUNICIPI DE SEGONA.
    Anònim said...
    La meva Pregunta : Qui va apostar per el nostre batle quan varen tenir la revolució interne en el PP?
    Anònim said...
    "Els campaners se'n duen a sa gent gran a Lluc a fer es "dinar de germanor", primer aniran a missa i feran una ofrena a la Mare de Déu i deprés els convidaran a dinar.
    Diuen que una quinzena d'autocars no bastaran!!"

    NO HI HA DOTBLERS LES TENEN ELS GRANS ASSESORS..POSATS PER EL SENYOR MICKY.
    Anònim said...
    El posar una cantidad desmesurada de Assesors No vos penseu que sigui Robar al Poble.
    Anònim said...
    Venga 40.000 € per aqui ,venga 30.000 € per allà aixó es la GRAN POLITICA del NOSTRE BATLE i TOTS EL QUI EL CONSENTEN.
    Anònim said...
    Hata a Posat le seva EX. de Assesora i amb uns colors Politics.....

    "Miquelet si li devies cualque cosa no heu fagis pagar al Poble!!!"
    Anònim said...
    I es dinar des Batle qui el paga. Vull pensar que els doblers surten de la seva butxeca o de les arques del PP.
    Perque si surten de s'Ajuntament, n'hauran de tornar molttttssssss de doblers. Perque en fa molts d'anys que el fan en aquest dinar.
    I m'agradaria sabre quin criteri tenen per convidar a la gent. Va per color, per edat?????
    Anònim said...
    Ai si xerrau malament des "dinar de germanor de la gent gran", poques alegries que tenen aquesta gent major i encara vos ficareu amb ells. Un poc més de vista si no voleu ficar sa pota!!!
    Anònim said...
    Si realmente el PP ahora aplica el modelo de Honestidad no seria más Honesto que Todos los Alcaldes , que siguieron en el Poder, y se aprovecharon de los Fondos ROBADOS para financiar Campañas Politicas devolvieran el Dinero y Pidieran Disculpas por estar todos estos años Gobernando GRACIAS al Dinero ROBADO al Pueblo BALEAR.

    La Honestidad empieza por uno mismo.
    Anònim said...
    "Ai si xerrau malament des "dinar de germanor de la gent gran", poques alegries que tenen aquesta gent major i encara vos ficareu amb ells. Un poc més de vista si no voleu ficar sa pota!!!"

    Ni potes ni no potes que el faci despres de día 7 de Maig , Aixó no es aprofitarse de la seva situació...??? no vengau amb dois.
    Anònim said...
    "Si realmente el PP ahora aplica el modelo de Honestidad no seria más Honesto que Todos los Alcaldes , que siguieron en el Poder, y se aprovecharon de los Fondos ROBADOS para financiar Campañas Politicas devolvieran el Dinero y Pidieran Disculpas por estar todos estos años Gobernando GRACIAS al Dinero ROBADO al Pueblo BALEAR."

    No lo entiendes , ahora esto da igual..se han ido del PP i no se acuerdan ... son cortos de Memoria
    Anònim said...
    Si les empreses están obligades a contractar per nombre de treballadors un % de persones amb minusvalia . Poreu dir quin es el % per nombre de treballadors a LAjuntament?

    Pensen vostés que degut a la gran cantidad de llocs de feina que ha creat L´Ajuntament de Santanyi ha Apostat per la integració a la Vida Laboral dáquest Colectiu de persones?

    No enten S´Ajuntament no está preparat .. no han tengut temps en 30 Anys de llevar els Escalons de l´Entrada ... ha estat un fallo...no te preocupis si hi va una persona en cadire de Rodes ja le Pujara en Boira si no es a fer Copes.
    Feis el favor de no Xerrar pus daquest Tema.....
    Anònim said...
    Sois la mayoría unos cobardes, que se os da bien criticar pero hacer hacéis bien poco, ni siquiera vale la pena dar la cara por cuatro fantasmas que sois, devolved el dinero al pueblo
    Anònim said...
    La meva Pregunta : Qui va apostar per el nostre batle quan varen tenir la revolució interne en el PP?

    Que contesti es Sr Batle i si va estar devora un Delinquent que torni TOTS ELS DOTBLERS!!!!

    Ja está be de difamar quan teniu ca vostre ben Bruta!!
    Anònim said...
    Son "Cortos " de Memoria esto es el pasado ahora solo ven muertos!!!
    Uhiiiii quina por!!
    Anònim said...
    En temps de Crisi malgrat que totes les empreses redueixen personal i heu pasen malament per poder subsistir el Ajuntament de Santanyi ha creat una cantidad descomunal de Llocs de Feina a favor dels seus Afiliats o Familiars.

    Per aquest Motiu el Senyor Zapatero es desplaçara fins a Santanyi per donarli al nostre Batle la medalla DOR en favor de la creació de llocs de Treball i la DESTRUCCIÓ del Munici.

    Desde aquestes lineas volem donar les gracies al Sr Batle per els GRANS ÈXITS obtinguts.
    Anònim said...
    I ara un polígon a Cala Dor per la familia ROIG.

    Miquel ets un CRACK!
    Anònim said...
    Per favor, no vos fiqueu amb aquesta familía que ho pasen molt malement per arribar a final de mes.
    Anònim said...
    Tot lo que volgueu però la Lliga està acabada, en Font ha vist el seu final al demostrar-se documentalment el que realment l'ha impulsat a crear aquest partit, que no es altra cosa que l'afany de poder.

    Ja podeu dir lo que voldreu i insultar i difamar tot i mes. De que teniu por? si ho han fet tan malament no guanyaran, o si??
    Anònim said...
    La meva Pregunta : Qui va apostar per el nostre batle quan varen tenir la revolució interne en el PP?

    Que contesti es Sr Batle i si va estar devora un Delinquent que torni TOTS ELS DOTBLERS!!!!

    Ja está be de difamar quan teniu ca vostre ben Bruta!!
    Anònim said...
    crec que aqui no ha insultat a ningú crec que tot son fets reals compenyero....

    No vendas la piel del Oso antes de cazarlo!!!!
    Anònim said...
    Ho diré un pic i no ho tornaré a repetir, però fent referència a la ja coneguda publicació que ha demostrat que el fundador de la Lliga Regionalista Balear, Jaume Font, ha creat aquest nou partit per no poder obtenir mes rellevancia i mes responsabilitats dintre del PP i que les seves ideas son les mateixes que el PP i en cap cas son contraries de la suposada "deriva españolista del Partit Popular", l'unic partit que hi ha a hores d'ara que es pot considerar regionalista mallorquí es Convergència Per les Illes. Ho heu de tenir molt clar i molt present.
    Anònim said...
    I els documents del Sr Mates ,Cardona ,Zaplana,Flaquer , Alia Pino , Sra Maite , Operación nimbus que hi ha encara que están en el Poder ( com esteu batle) gracis al dotblers Robats, Sa llauna de Cola Cao,lo que heu de fer es PePeros es tornar els Dotblers ROBATS i Despres si vols podrás xerrar de corrupció, es Palma Arena supos que era una Broma. Que jo sapigue no hi ningú de la Llista de la Lliga que sigui un presunte LLADRE de Dotblers Públics com heu Estat Voltros!!!

    Mhas entes o NO.!
    Anònim said...
    Visca Convergència per les Illes!!!!!
    Anònim said...
    Hay lligueros, que es vostro lider es un "por el interes te quiero Andres" i finalment s'ha demostrat per escrit!!!! Adioooooooooos a la Liga adiooooooooooos!! Això serveix pen Font i tots els seus i pel Madrid!!!!!
    Anònim said...
    El que pase que no sabeu com defensarvos ja qui más qui menos del PP de Santanyi te un familiar o un afiliat a L Ajuntament de Santanyi i no deixaré que la gent que ha apoyat el LLADRES del PP i hagui DEIXAT TIRAR ELS DOTBLERS DEL POBLE amb SOUS DESCOMUNALS entre el AFILIATS DEL PP me digui que hagi de callar!

    CREC QUE NO ES DIFAMAR ES UNA REALITAT COM UN TEMPLE!
    Anònim said...
    CONVERGÈNCIA!!!!! PER LES ILLES!!!!! CONVERGÈNCIA!!!!!! PER LES ILLES!!!!!!!!!

    ARA TORNAREM A PACTAR AMB EL PP I MOS FAREM ES CONSELL NOSTRO I VOLTROS QUEDAREU COM UNA GUARDA DE MONEOTS!!!!!!!!
    Anònim said...
    Andres" no es el fatxe que son pare va anar a plorar per que el posasin a ses llistes .... Aquest Senyor on ha viscut els darres anys sab res de Santanyi.....
    Anònim said...
    CONVERGÈNCIA!!!!! PER LES ILLES!!!!! CONVERGENCIA!!!!!! PER LES ILLES!!!!!
    MONEOOOOOOOOOTS.
    Anònim said...
    ARA TORNAREM A PACTAR AMB EL PP I MOS FAREM ES CONSELL NOSTRO I VOLTROS QUEDAREU COM UNA GUARDA DE MONEOTS!!!!!!!!

    Au idó sa gravera ja la tornerá a pagar es Poble aplicauvos es cuento:
    "por el interes te quiero Andres"
    Anònim said...
    ARA TORNAREM A PACTAR AMB EL PP I MOS FAREM ES CONSELL NOSTRO I VOLTROS QUEDAREU COM UNA GUARDA DE MONEOTS!!!!!!!!

    VOS RETRETAU TOT SOLS...
    Anònim said...
    ARA TORNAREM A PACTAR AMB EL PP I MOS FAREM ES CONSELL NOSTRO I VOLTROS QUEDAREU COM UNA GUARDA DE MONEOTS!!!!!!!!

    ANTES DE PENSAR AMB EL POBLE JA PENSAU EN GOVERNAR ... QUINA GUARDA DE IGNORANTS...
    Anònim said...
    Aquests de Convergencía tenen en Vocabulari molt "CURT" Just Sabeu dir Moneatos
    Anònim said...
    Perdona Moneots es que just veure la qualitat del Texte no hi perd molt de temps en llegir ..... perdonau.
    Anònim said...
    Vocabulari CONVERGENCIA :

    1.-Convergencia per les Illes.
    2.- Mos (Ens) farem el Consell Nostro (Nostre).
    3.- Moneots.

    Molt Bé seguiu així ...... que ja vorem qui paga la vostre herencía a UM.
    Anònim said...
    "Ho diré un pic i no ho tornaré a repetir, però fent referència a la ja coneguda publicació que ha demostrat que el fundador de la Lliga Regionalista Balear, Jaume Font, ha creat aquest nou partit per no poder obtenir mes rellevancia i mes responsabilitats dintre del PP i que les seves ideas son les mateixes que el PP i en cap cas son contraries de la suposada "deriva españolista del Partit Popular", l'unic partit que hi ha a hores d'ara que es pot considerar regionalista mallorquí es Convergència Per les Illes. Ho heu de tenir molt clar i molt present."

    Si es vere lo den Font Crec que ha actuat de la Millor manera ja que dins el PP de Santanyi hi ha moltes veus " Baixes" que no están dacord amb la gestió del Batle i per POR callen i consenten que els dotblers del Poble se les repertesquin entre uns Pocs ... Si vols to puc demostrar .... quan vulguis començant pes pagés i acabant per ....per on tu vulguis....
    Anònim said...
    Ohhh petits energúmens de ments incompletes, si feis rialles, tots!!!
    Es xotets des PP, com es Fumi'm amb pipa de convergents, com es revolucionaris de sa lligueta,...

    I ara no o veis que feis rialles?

    Es veu que sou santanyiners de cap a peus, i domes teniu enveja de vosaltres i de si fa o no fa, si a fet o deixa de fer si guanyarem o perdrem si sa mara el va parir de cap o de peus!!

    que putes importa, feis feina vagós mes que vagós!!!! que molta ni ha per millorar el municipi, i no es necessari tenir un lloc a dins s'ajuntament, ni governar que fa falta per fer feina!!! per comèdies d'aquestes tenim es teatre

    Si voleu demostrar res es a sa cara que vos o eu de dir!!

    No teu collons de demà a les 10 tots es valents, a sa plaça Ramon Llull de Santanyí.
    Anònim said...
    Mem amb a quina vendran dema els PePeros per Ocultar la mala gestio del Ajuntament aquets darrers anys.
    Bona nit a tots..... He dit a tots
    Anònim said...
    De les declaracions den Maties Barcelo en xerren poc .
    En Maties tambe difama e insulta?
    Crec vos recreau massa amb lo que realment no afecta al poble i vos pensau que aixir enganereu al Municipi crec que les declaracions den Maties vos deixen en un bon lloc.

    Crec que no fa falta xerrar dels altres ja que voltros matereu el municipi amb la gran gestio daquests darres anys.

    Cualcu sap res del prestec de 15 milions dEuros? Convendría que donar cualque explicacio.
    Vos record que Cala Figuera ja es morta.
    Anònim said...
    La “brunete” mediática socialo-catalanista está jaleando con entusiasmo y ferocidad una disidencia de Font que no es tal, ya que no se refiere a cuestiones de principios, sino a cuestiones de su ambición personal. Lo sorprendente es que Font se preste a esta mascarada, la aliente y la ampare.


    JAJAJAJAJAJA

    La conspiración juedeo masona comunista, que pretende subvertir la esencia de la patria y los valores del movimiento nacional azuza la subversión de los vagos y maleantes contra nuestro caudillo. La maldad inherente del comunista se manifiesta por su gusto por la depravación y el vicio lúbrico (És el mateix estil!)

    JAJAJAJAJAJAJAJAJA

    És que sou com el perro del hortelano, ni come ni deja comer. Ho diré en foraster a veure mem si s'enten:

    "LA DISIDENCIA DE FONT ES UN HECHO ¡POR QUE SE HA IDO DEL PARTIDO! ¡A VER CUANDO NOS ENTERAMOS!"

    Més els hi hauria de preocupar en Carlos Delgado que també firma i encara hi és. D'altra banda, és extremadament divertit que es consideri quasi un delicte voler presidir el Partit Popular.

    Lo dels morts fa més de 25 anys. Es va resoldre amb una pena d'inhabilitació de 8 mesos, al final dels quals en Font es va tornar presentar a les eleccions i va guanyar per un resultat encara major que el de les eleccions anteriors. Lo que la justícia i els poblers varen perdonar fa 25 és un argument un tant pocasolta avui en dia.

    La memòria és selectiva. Al final serà cert que per NO treure majoria absoluta basten 20.000 vots (Font, sempre Font).
    Anònim said...
    D'altra banda el posicionament moral de l'articulista és un argument estúpid.

    Quan era dins el PP deia el que pensava, ara que és fora no diu el que pensa.

    Per ser dolent no hauria de ser al revés?
    Anònim said...
    Un que fa votar morts, no s'hauria de tornar presentar mai més.
    I si va treure més vots pentura va esser que encara en va fer votar més de morts que es darrer pic. Per cert, no fa 25 anys.
    Ja veim qui votara sa lliga, una altra panda de feixistes.
    Bé, també podran votar es PP.

    He dit.
    Anònim said...
    Volen diaxar de discutir que si en Font i si en Matas i tal i qual.

    A Santanyí hi ha qüestions molt importants i que convendria xerrar ne.

    Com per exemple el problema del camí de Consolació, els curiablanquesr és un tema que ens efecte molt i pensoo que seria interesant que tots aquest candidats a batle explicasin abans de les eleccions con volen arraglar el camí en el cas d'ells governar, i això que un dels candidats hi esta molt implicat amb el tema.

    Per altre bande també hi ha la famosa casa il.legal que tothom sap, eleccions darrera eleccions però la casa seguei igual.

    L'abandono que hi ha a tot el municipi....

    Tot aixo penso que en aquest moments són qüestions que importen més i no les han de camuflar xerrant de morts i de lladres.
    Anònim said...
    Si que hi ha qüestions importants. Ara mateix hi ha l'exposició pública de les normes subsidiàries. Una de les coses més importants pel nostre futur. Resulta que aquestes només preveuen convertir cala d'or en POLIGONS INDUSTRIALS. Quins turistes vendran quan ho haguem destrossat d'aquesta manera? de que viurem?
    Anònim said...
    Ara no veis que el Sr Miquel Vidal estira aquests 4 anys just per omplirse les butxaques i poder garantirse la seva pre-jubilacio .
    Poble mas dit...!!!! Butxaca!!!!!
    Anònim said...
    Les normes subsidiaries preveuen un polígon industrial lluny de la zona turística però si aaprò d'una zona d'edificis residencials. Per tant el turisme no es veurà afectat. De totes maneras ara esta en exposisió durant 3 mesos, si hi ha alguna cosa que no agrada s'ha de dir a l'autoritat que pertoqui, diguent-ho aqui sembla una lamentació com si ja no hi hagués res a fer, menys parlar i mes fer feina!!!

    També em sembla mentida que en Font encara no hagi dimitit com a cap de llista de la Lliga Regionalista, ja no podem creure amb la seva paraula "mallorquina" despres de no fa gaire temps voler presidir el PP amb en Delgado de nº2, EN DELGADO!!!!!!!
    Viudès said...
    L'autor ha eliminat aquest comentari.
    Anònim said...
    Tot aquest mon de fantasia seria possible sempre i quan es creador i caps de llista no fossin gent desconeguda de la política, gent nova amb ganes i no cremats d'altres partits (vease UM, PP)

    Molt bé Viudés, vosaltres sereu lo que sereu i pensareu com pensareu i ho puc o no compartir però si alguna cosa em dona confiança es la transparencia del teu partit.
    Anònim said...
    Jajajajaja, que fort, una entrada anònima suprimida per l'autor???? com pot ser això??? l'hauria escrita un administrador de forma anònima i se n'ha enpenedit????? quina guarda de mangantes!!!!
    Anònim said...
    No hi ha res mes que fer que un poligon ! Operación Malaya .
    Anònim said...
    Però en lloc de venir a plorar el polígon a aquest blog, lo que heu de fer es interposar una reclamació, que per això hi ha tres mesos de publica exposició.
    Anònim said...
    Per que no ho feu a Sa Cala al poligon, Almenys els pocs negocis que queden podran viure dels treballadors, ja que Des de L Ajuntament la teniu abandonada.

    Vivir para ver!!!
    Anònim said...
    "També em sembla mentida que en Font encara no hagi dimitit com a cap de llista de la Lliga Regionalista, ja no podem creure amb la seva paraula "mallorquina" despres de no fa gaire temps voler presidir el PP amb en Delgado de nº2, EN DELGADO!!!!!!!"

    El batle antes de estar en el PP de quin partit politic era????
    I la seva familía ???
    No digau dois que vos val mes callar!!!!
    Anònim said...
    Ara heu de començar a dir que se difame i sa insulta .
    Anònim said...
    qui sap, pero qualsevol que escrigui desde un compte google, pot esborrar es comentari...
    Anònim said...
    El Sr Canaves no el va traicionar al Batle !! I ara el dius a les Llistes!!

    Aplicau vos sa rececta que donau als Altres: "por el interes te quiero Andres"
    Anònim said...
    No vull defensar Don Cosme ni molt manco, Peró mirau com va deixar el Municipi en temes de Turisme i on el Tenim ara gracies al Sr Miquel Vidal.

    El temps canvian...... pero a Pitjor
    Anònim said...
    Si mos hem de posar a criticar gent per les seves ideas politicas ..N Aina Sunyer on fa feina???? Per que???
    No anava cridant als quatre vents ....PP fuera!!!!

    Pobrets si en teniu mes a dins ca vostre i encara vos ficau amb els altres!
    Anònim said...
    "por el interes te quiero Andres"
    Anònim said...
    ZP = Miquel Vidal.

    1.- Gran habilidad en Fomentar el Empleo entre sus Simpatizantes.

    2.- Gran Poder de Destrucción de su entorno natural.
    Anònim said...
    ZP = Miquel Vidal.

    1.- Gran habilidad en Fomentar el Empleo entre sus Simpatizantes.

    2.- Gran Poder de Destrucción de su entorno natural.

    i jo afegiria:

    3.- Pensar que el Pueblo Soberano es TONTO!!
    Anònim said...
    SI MIRAU EL BOCAIB D'AVUI TENIU TOTES LES LLISTES QUE ES PRESENTEN AL AJUNTAMENT DE SANTANYI: PP, PSOE,CxL,LLIGA, PSM i ESQUERRA.
    Anònim said...
    Si por casualidad el Sr Alcalde Tuviera que pactar con CxLI en Santanyi.... dios nos libre por que:

    2 Tontos = 1 Tonto x por 2 .
    Anònim said...
    No paseu pena de que no es presentin alegacions en contra del poligon. Ja sen presentaren 200, associació hotelera inclosa, durant el primer periode d'al·legacions. Sembla que algú no coneix Cala d'Or. Perque el polígon està a meyns de 100 metres de Cala Llonga (El port esportiu). Que no es turístic aquest indret? Ara mateix una de les zones més valorades de la zona que estan a punt de destrossar.
    Anònim said...
    No difamis i no duguis mentides!! jejeje

    Aquests sa pensen que sa gent es beneita ....

    Un amic meu en deia " Están Endiosados"
    Anònim said...
    A nes Poligon heim aniran amb Helicoptero a no que també va contaminació acustica!!
    Anònim said...
    Ara que les llistes ja està publicades . Ja porem possar data per el debat
    Anònim said...
    En permi sabem tots de primera mà que el Sr. Miquel Vidal no estara aquests 4 anys. Estara un anyet si arriba, i despres deixara el "mando" al xotet Llorenç Galmes.
    Pentura ens auriem de repensar qui es que volem que governi aquest municipi.
    Anònim said...
    Per quant el debat????
    Anònim said...
    http://boib.caib.es/pdf/2011060/mp77.pdf


    Aqui surten les llistes!!!!
    Anònim said...
    Per quant el debat????

    Jaaaaaaaa!!!!!
    Anònim said...
    Circunscripción electoral: Santanyí

    1 PARTIDO POPULAR (P.P.)
    1. Don MIGUEL VIDAL VIDAL
    2. Don LLORENÇ SEBASTIÀ GALMES VERGER
    3. Don ALVARO SOLANA HIGUERA
    4. Don MARIA DEL PILAR MAS SEGUI
    5. Doña MARIA DE CONSOLACIÓN PONS MONSERRAT
    6. Don MIGUEL CONTESTÍ BURGUERA
    7. Don ANTONI MATAS BLANCH
    8. Doña FRANCISCA MARGARITA VIDAL SERVERA
    9. Don MIGUEL VIDAL BAUZÁ
    10. Doña BÁRBARA XAMENA BORDOY
    11. Don BARTOMEU OBRADOR BARCELÓ
    12. Don MATEO CARBONELL COLL
    13. Don SALVADOR JAVIER FERRER CASTILLO
    14. Doña MARGARITA OBRADOR VALLBONA
    15. Doña SIGFRID FEITH RIGO RIGO
    16. Don ANDREU VADELL RIGO
    17. Doña MARIA LUCIA VALLBONA ADROVER
    Suplentes:
    1. Don BERNARDO VICENS VICENS
    2. Don JOSÉ BURGUERA VILA
    3. Doña RICARDA MARGARITA VICENS SCHLUHE
    4. Don MIGUEL VIDAL MAS
    5. Doña LUCIA BALLLESTER BALLESTER
    6. Doña MARIA AMOR GONZÁLEZ COBAS
    7. Don CRISTIAN MONTORO RAMÍREZ
    8. Don RAFAEL BATLE GALLARDO
    9. Doña PETRA PONS FAR
    10. Don MATEO CÁNAVES BARCELÓ

    2 LLIGA REGIONALISTA DE LES ILLES BALEARS (IB-LLIGA)
    1. Don PEDRO BURGUERA NAVARRO
    2. Don ANTONIO MANRESA VADELL
    3. Don CRISTIAN GARCÍA FERNÁNDEZ
    4. Doña CATALINA RIGO ESTELRICH
    5. Doña MARIA PILAR OBRADOR ADROVER
    6. Don SEBATIÁN PONS BENNASSAR
    7. Doña ISABEL BERMÚDEZ LÓPEZ
    8. Doña CATALINA BONET VICENS
    9. Don ANTONIO GINARD VIDAL
    10. Don RAFAEL SERRANO ALBA
    11. Doña MARIA NIEVES GAITÁN FORTEZA
    12. Don ANTONIO RIBAS GONZÁLEZ
    13. Don PERE JOAN VADELL BONET
    14. Doña CATALINA MARIA CARDELL ADROVER
    15. Don SEBASTIÁN RIGO RIGO
    16. Doña CLAUDIA YANETH LOJO RODRÍGUEZ
    17. Don JUAN ROTGER CUBO
    Suplentes:
    1. Don ALBERTO JOSÉ RODRÍGUEZ MOTA
    2. Doña CATALINA SÁNCHEZ ROIG

    3 CONVERGENCIA PER LES ILLES (CxI)
    1. Don GABRIEL VIDAL ADROVER
    2. Don JAIME RIGO BARCELO
    3. Doña MARGARITA BARCELO SASTRE
    4. Doña MARIA AMENGUAL ADROVER
    5. Doña CATALINA VICENS FERRER
    6. Doña ISABEL RIGO ZUZAMA
    7. Don JAIME VADELL BONET
    8. Don BUENAVENTURA LOSA GARRIDO
    9. Doña PILAR VERJAGA BAUTISTA
    10. Don PERE MIQUEL RAMON BONET
    11. Doña MARIA DEL CARME VALLBONA BONET
    12. Don JUAN VALLESPIR HUGUET
    13. Doña BARBARA BARCELO SASTRE
    14. Doña SEBASTIANA VIDAL ADROVER
    15. Don LORENZO CANAVES ROCA
    16. Don BERNAT JAUME VIDAL
    17. Don RAFAEL BONET ADROVER
    Suplentes:
    1. Doña GLORIA MARIA MESA BERJAGA
    Anònim said...
    PARTIDO SOCIALISTA OBRERO ESPAÑOL (P.S.O.E.)
    1. Don JULIO MIGUEL FUSTER CULEBRAS
    2. Doña JUANA ROSARIO SUAU FERRER
    3. Don JUAN SBERT FERRANDO
    4. Don JUAN JOSE RINCON SOTELINO
    5. Doña MIQUELA MAS VIDAL
    6. Don PERE MUNAR BONET
    7. Don NICOLAS ARROYO GONZALEZ
    8. Doña MARGARITA VIDAL FERRER
    9. Doña LORENA MARTINEZ SANCHEZ
    10. Doña MARIA BELEN VEGA LUENGO
    11. Don ANGEL GARRIDO RAMIRO
    12. Doña MARIA ISABEL SAN MARTIN ESCANDON
    13. Doña MARIA SAGRARIO VICENTE GARCIA
    14. Don JAIME OLIVER VILA
    15. Doña ANTONIA MARIA FERRANDO MONSERRAT
    16. Don MIGUEL OLIVER COVAS
    17. Doña AINA SEBASTIANA RADO FERRANDO
    Suplentes:
    1. Doña PATRICIA JUANA GOMEZ PICARD

    5 ESQUERRA REPUBLICANA
    1. Don JAUME AMENGUAL BONET
    2. Don JOAN VIDAL VIDAL
    3. Don LLORENÇ XAVIER VIDAL LLEDO
    4. Doña MARIA JOSEP COLL VIDAL
    5. Doña MARIA ANGELS GONZALEZ NEVADO
    6. Don DOMENEC ALMERGE MARTINEZ
    7. Don MANUEL DEL RIO CLAR
    8. Doña MARGALIDA EUGENIA ALEMANY COVAS
    9. Don PERE JOAN CABOT FERRER
    10. Doña JERONIMA VICENS BURGUERA
    11. Don JORGE JUAN GRANADOS PEREZ
    12. Don SERGI TOMAS VIDAL
    13. Doña ERIKA OTERO AMOEDO
    14. Don JAUME VALLBONA BENNASSER
    15. Doña COLOMA MATEU RAMIS
    16. Doña MARIA AMENGUAL BONET
    17. Don JOAN BONET BOIX

    6 PSM-ENTESA (PSM-EN-APIB)

    1. Don MATIAS LUIS GABRIEL PIZARRO
    2. Doña MERITXELL MARTI CERDA DE PALOU
    3. Doña MARINA RAMOS QUETGLAS
    4. Doña ANTONIA SERVER ADROVER
    5. Don MIGUEL ANGEL PONS BOVER
    6. Doña MAÏTE GROSNON
    7. Doña MARINA SUÑER BURGUERA
    8. Don ANDREU RADO FERRANDO
    9. Don JOAN RAMON SUÑER BURGUERA
    10. Don JORDI PEIX ESCALAS
    11. Don BARTOMEU VIDAL BONET
    12. Doña CATALINA SITGES BONET
    13. Don JAIME SEBASTIAN CATALA ROIG
    14. Doña MARIA TERESA ESCALAS TRAMULLAS
    15. Don MAGI MORANTA MOREY
    16. Doña MARTA PRUNES VIGO
    17. Don JOAN ANTONI SALAS ROTGER
    Anònim said...
    Les de Esquerra de Santanyí surten com Esquerra Republicana .. o hi hagut un error o no saben amb quin nom es presentan
    Anònim said...
    ara que mos haviem fet l´idea de Esquerra de Santanyi ara son Esquerra Republicana vaja Fallo!!!
    Anònim said...
    Esquerra Republicana ni els de la llista saben que vol dir això.

    Però algú podria explicar quina és la seva ideol.logia?
    Anònim said...
    Realment el Partit s'hauria de dir Esquerra Santanyí. Aqui a les illes ja no es diu Esquerra Republicana de Catalunya. Però encara surt així.

    Així que menys perjuicis. Que pareix que teniu molta por.
    Anònim said...
    Jo crec que està ben clara la ideologia. Esquerra.
    Lo que has de demanar es quina és la ideologia del PP o del PSOE o de UM o de CxLI, perque no se sap si són de centre, de dretes, desquerres, d'ultra dretes, detres nacionalistes, nacionalistes de centro o que putes. Voltros si que teniu un bon fregat. Però els d'Esquerra, està ben clar quina ideologia tenim. "Esquerra"

    Així de fàcil. I sense cap complexe
    Anònim said...
    No si es diu Esquerra Republicana és perqué esta escrit així i vos hi heu de presentar, realment sou una derivació d'ells no ho podeu negar, de la mateixa manera que Convergència de Santanyí o Convergència per les Illes, tothom sap que el seu padri és Convergencia i Unió de Catalunya, ido si només ens faltava aquesta que no sabem governar les nostres illes i encara així hem de confiar amb els catalans.
    Anònim said...
    Just es per que heu sapigueu .. Si es esquerra de Santanyí o Esquerra Replubicana que es un poquet diferent
    Anònim said...
    Noltros ho sabem bé. No tenim cap problema. Ja te dic, s'està fent feina perque es digui Esquerra Santanyí. Però encara no pot esser. Però si tan te molesta lo de republica, no sé. No crec que sigui tan dolent. Hi ha molts de països que estan molt millors que noltros que són republicans. I ningú és mor. Simplement té a veure amb sa figura del rei. I es dia que jo pugi esser igual que el Rei seré monarquic.
    Anònim said...
    No, però qui vos han de votar tenen Collons de cercar sa papelata de Esquerra de santanyí i no le troberan ... i torneran locos cercant. I si es vot es secret faren un paperillo si han de surtir a demanar sa papeleta.
    Anònim said...
    A bé si voltros heu teniu clar ja está.... pero tant de Esquerra de Santanyi i ara resulta que ni Existeix.... Anau alerta amb el que feis....
    Anònim said...
    Beneitures no importa dir-ne. Es qui voldra votar esquerra trobarà bé sa butlleta. No importa passis tanta pena, o es que estas interesat ens que ens votin que ens fas tanta propaganda.

    Gracies per sa campanya gratuita.
    Anònim said...
    Molt bones llistes!!! Serà dificil l'eleccio!!!!
    Anònim said...
    Que putes vol dir butlleta!!!!??????
    Anònim said...
    A mi ningu mai em demana es vot, enguany som capac de donar-lo al primer que ho faci.
    Anònim said...
    Molt bones llistes, enhorabona a tots es participans. Bona sort.
    Anònim said...
    pedonau però això de que CiU és el padrí de Convergència per les illes, no s'ho creuen ni ells.
    Convergència per les illes és unió mallorquina, el que passa és que no se poden presentar baix aquestes sigles, perqué estan embargats fins a ses celles de lo que han robat. Collons, deis ses coses pel seu nom i no embulleu el personal
    Anònim said...
    i parlant de catalans, ells que diuen allò de que català és aquell que viu i treballa a Catalunya. Si santanyiner és qui viu i treballa a Santanyí, els del PSM s'ho han passat pes forro. De 17, mitja llista son esterns, sense comptar els esterns que si que viven a Santanyí.
    Després del famós comunicat de que no se presentaven, no deuen haver estat ordres de Palma aquesta llista?
    Deu tenir a veure amb que Esquerra se presentás això???
    Perqué en aquest cas, no se presenten per ses ganes que tenen de fer feina pes poble, més be ho fan per presions de partit.
    Anònim said...
    ideologia d'Esquerra: No robar, no fer politica en benefici propi, no mantenir càrrecs públics a qualsevol preu, en principi aquesta és sa que pot demostrar que ha duit a terme fins ara.(ho varen demostrar amb la seva sortida del pacte quan els socis d'UM,(ara Convergència) foren imputats per greus delictes.
    A Santanyí la formació és de nova creació, i sincerament crec que més que d'ideologies, s'hauria de parlar de les ganes que ténen com a gent jove que són, de canviar d'una vegada aquest municipi.
    Anònim said...
    Siiiii, si guanyan els de esquerra li canviarem el nom a santanyi i li posarem "Fraguel Rock"
    Anònim said...
    Ah, i es dia de ses matines en lloc de cantar la coral sant andreu cantarà Sangtraït.
    Anònim said...
    i si guanyen els de sa lliga: Cementerio de los muertos que votan
    Anònim said...
    i si guanyen els de UM, sortira de Maria Antonia Munar a cantar "antes muerta que sin silla"
    Anònim said...
    per cert, veig que és el que t'agrada: Has posat Fraguel Rock amb majuscules, això si per escriure Santanyí no hi has pensat.
    Anònim said...
    Ahhhh i el dia de la constitució torrarem ses llangonisses d'UM si no les sen han duites embargades i el fogueró sera de banderas espanyolas i fotos del Rei.
    Anònim said...
    Claaaaar, que importa santanyí si som esquerra republicana de CATALUNYA!!!!! VIVA LA REPUBLICA!!!!
    Anònim said...
    a Esquerra Santanyí, l'únic que l'importa precisament és que Santanyí tengui el canvi que es mereix. Res més, tot lo altre li posau voltros per menysprear, per no assumir les vostres mancances, per no assumir qui sou i d'on veniu, i tot el que heu estat capaços de fer a altres esferes con tal de comandar i no perdre sa cadira.
    Anònim said...
    I d'això es tracta, de comandar per dur a terme els nostres projèctes, els parits polítics, entenc que tots manco esquerra, no son cap ONG!!!
    Anònim said...
    Esquerra a Santanyí i a les Illes Balears és Esquerra. Ses coves les hi poses tu. En canvi, llevat del PSM, tots els altres partits en ténen de covetes d'aquelles que solen acabar en: -tres años y un dia, -imposibilidad de ocupar cargo público, -malversación, etc,etc.
    Anònim said...
    comandar a qualsevol preu???. No gràcies, nosaltres no sóm d'eixe món
    Anònim said...
    Crec recordar que va ser precisament una conselleria gestionada pel PSM que va deixar prescriure la multa de la Gravera. O no ten recordes??
    Anònim said...
    aquí resulta que l'unic que preocupa és sa gravera.
    Crec que hi ha moltes coses més important abans que sa puta gravera
    Anònim said...
    I que punyetes vol dir "d'eixe", si es que n'arribarem a sentir de grosses amb tant de catalanisme i tanta comedia.
    Anònim said...
    Això ho explicas a tota la gent de S'Alqueria i a la gent que no s'hi pot anar a casar o a anar-hi com sempre havia fet. Es a ells que els ho has de dir.
    Anònim said...
    Tu mem, i si ara guanyen es disipuls den rovira hauran de lleva sa bandera des salon d'actes i des balco de la sala
    Anònim said...
    Normalment es d'esquerres no arreglam camins de santuaris, directament els hi pegam foc (als santuaris vull dir)!.
    Un maldecap menys!
    Anònim said...
    Normalment es d'esquerres no arreglam camins de santuaris, directament els hi pegam foc (als santuaris vull dir)!.
    Un maldecap menys!

    QUE FORT NO??
    Anònim said...
    Una mes per sa llista, també creman santuaris.
    D'això en treim sa conclusió que tenen desviacions un tan piròmanas ja que creman santuaris, fotos del rei i banderas espanyolas..... alguna cosa mes???
    Anònim said...
    I després diuen ques es des Opus tenen gent a tots el partits. ¡Serà que no me lo creo!
    Anònim said...
    Esper que els teus facin una bona inversió en cultura, ja que a tu te'n manca molta
    Anònim said...
    Cadascú te lo que necessita, alguns necessitan la cultura pel desenvolupament de la seva activitat laboral i altres mos basta en pegar cuatre crits per foravila quan ses ovelles no volen entrar ditre dels sestadors. Però per això el mon no trabuca, mira si fossim tots cults o tots analfabets com jo.... que fariem???

    Per cert, no haurieu de derivar aquesta desviació piròmana i pegar foc a nes Pujol i Sa Talaiola que els del PSM s'enfadaran fort.........
    Anònim said...
    Vist es panorama trob que, guanyi qui guanyi, conve demanar al consell que ens posin un destacament de bombers al poble per si lo des incendis va a més.
    Anònim said...
    Ahir no ho aconseguireu però avui crec que em compixaré de rialles!
    Anònim said...
    Alcohoooooool, alcohol alcohol alcohooooooooooool, hemos venido a emborrachaaarnos, el resultado nos da iguaaaaaaaaaal
    Anònim said...
    No entenc aquests comentaris que se fan aquí d'Esquerra, o Esquerra republicana, tant és. Voleu dir que en es temps que estam algú pot defensar a capa i espada la monarquia, una institució medieval que llavors sí que tenia un sentit perquè els reis anaven davant a ses guerres, però ara són es qui tenen es refugis més segurs en cas de guerra, a més els pagam operacions d'estètica, fills, palaus, sequit i de tot.
    He mirat ses llistes d'esquerra i no he vist es nom de ningú que hagui protagonitzat cap incident de cremar esglésies ni banderes. No els conec molt però són joves i des poble, no com altres que casi tots son externs, per tant me mereixen confiança. Molts els deven tenir enveja.
    Anims, joves!
    Anònim said...
    Jo també pens que és ridícul retreure si és Esquerra o Esquerra Republicana, no és problema per gent d'esquerres. Qualsevol progressista hauria de defensar sa democràcia i sa monarquia precisament no ho és gaire, en tot cas s'hauria de votar si se vol . Va ser imposada per Franco i no hi ha eleccions per rei perque es hereditari. Mos costa uns 50 millons d'euros a l'any.
    També trob molt bo que hi hagi joves del poble que tenguin ilusió i s'interessin per fer coses. Alguns dels partits dits d'esquerres que se presenten ja sabem que han fet aquests anys: RES DE RES. Mem que diguin que han fet!
    Anònim said...
    A lo millor no és millor lloc per ençatar aquest debat, però, no crec que es pugui ser radical d'esquerres i demòcrata. De fet la història recent demostra que l'esquerra es comporta com un règim criminal cada cop que accedeix a poder. Malgrat no es digui, a l'esquerra el totalitarisme és tan popular com a la dreta.
    Anònim said...
    Tampoc pens que Esquerra sigui un partit radical i per deducció totalitari i criminal. D'aquests joves mai he sentit comentaris negatius, ben al contrari. Personalment els que conec em cauen bé. És molt fort el comentari anterior. La "persona" que l'ha fet, me fa por. Segurament és un comentari interessat, però que s'ho faci mirar.
    Anònim said...
    Ja els agradaria a molts partits de la llista du la gent que du Esquerra. A les eleccions de política local ens interessa la política local. Igual que el PP, (per cert, un partit de Madrid) no parla a Santanyí que està en contra dels matrimonis homosexuals ni que està en contra de l'avortament, aquesta gent no fa falta que parli ni de reis ni de coses d'aquestes. A veure quina feina fa pel municipi, que de vagos en tenim molts. Això és el que m'interessa
    Anònim said...
    "Tampoc pens que Esquerra sigui un partit radical i per deducció totalitari i criminal. D'aquests joves mai he sentit comentaris negatius, ben al contrari. Personalment els que conec em cauen bé. És molt fort el comentari anterior. La "persona" que l'ha fet, me fa por. Segurament és un comentari interessat, però que s'ho faci mirar".

    No has de tenir por. Parlava en un pla abstracte. Per suposat que aquets joves no són uns criminals malgrat ser d'esquerres, ni crec que vulguin convertir Santanyí en una aldea camboiana, un gulag rus, un camp de concentració norcoreà o un centre de reeducació "maoista", o simplement en una presó cubana. En absolut he volgut dir això. Jo també els conec (a alguns d'ells) i no els hi vull cap mal. No obstant, om ha d'anar en cura de les idees que defensa. L'esquerra (en general) per si mateixa no m'ha demostrat ser moralment superior a la dreta.
    Anònim said...
    Els que ens considerem d'esquerra, sigui republicana o de Santanyí, no cremam santuaris, i lo d'esquerra republicana, esquerra Santanyí, o esquerra chiripitiflauticos, es un nom, el que s'ha de mirar es la gent que forma part de la llista. El meu vot el tenen, son gent amb ganes de canvi, ho necessitam!!
    Anònim said...
    "Ja els agradaria a molts partits de la llista du la gent que du Esquerra. A les eleccions de política local ens interessa la política local. Igual que el PP, (per cert, un partit de Madrid) no parla a Santanyí que està en contra dels matrimonis homosexuals ni que està en contra de l'avortament, aquesta gent no fa falta que parli ni de reis ni de coses d'aquestes. A veure quina feina fa pel municipi, que de vagos en tenim molts. Això és el que m'interessa"

    Totalment d'acord, ja he dit que probablement no fos el millor lloc (eleccions locals) per encetar un debat sobre "els grans principis". No obstant no hem d'oblidar que tots els partits que es presenten a l'ajuntament serveixen a un fi superior (autonòmic o nacional). No és molt coherent donar suport localment a un partit amb el qual no hi estàs d'acord a un nivell superior. Però bé, que cada un faci el que trobi que ha de fer.
    Anònim said...
    Cala d'Or independencia!!!!!
    Anònim said...
    A nivell autonòmic, tothom sap que Esquerra va ser l'únic partit que va partir del govern corrupte, perquè molts parlamentaris imputats per la justícia tenien la barra de mantenir-se als seus càrrecs.

    I a nivell nacional, què vols que te digui. En Blai Bonet de Santanyí, aquest que tothom es posa dins la boca, parlava del "País Català" per referir-se als territoris on la llengua catalana és la llengua pròpia. I resulta que un d'aquests llocs és Mallorca. Està clar que xerram mallorquí (dialecte), fins i tot santanyiner (subdialecte), però si et refereixes a quina llengua parlam la resposta és la llengua catalana.
    Són incoherents aquests plantejaments? Són incoherents les idees republicanes, que proclamen que no existeixen privilegis entre les persones? Pot ser algú de dins l'ajuntament s'hi hauria de fixar.

    Endavant joves!
    Anònim said...
    És que a Santanyí la gent estava acostumada que els joves eren de dretes. Per sort, ha sorgit un grup de joves d'esquerra. L'únic que puc dir és JA ERA HORA.
    Personalment aquesta decisió valenta per part seva m'omple de satisfacció i em mereixen la confiança.
    Anònim said...
    Debaaaatttttt!!!!!!!!!!
    Anònim said...
    Estic content de que hagi sortit aquesta nova alternativa, sobretot al Parlament, si Mallorca és de dretes, que ho sigui, si Santanyí és de dretes, que ho sigui. Però que no venguin de fora a dir-mos com hem de fer ses coses. Sa disciplina marcial i el centralisme piramidal que existeix dins partits com PP i PSOE té com a conseqüència que lo que se fa a Santanyí ho decideixi un foraster de Madrid, o un ciutadà que no ha vengut mai a la vila.
    Sa Lliga no ha de fer reverències a cap extern, serà un partit d'aquí amb gent d'aquí, i lluitarà perquè la balança fiscal no estigui tan escandalosament desequilibrada.
    L'espai que ara vol ocupar La Lliga és el que hauria d'haver ocupat UM en el seu moment, però vàren veure s'oportunitat de posicionar-se com a partit-clau, i se vàren prostituïr, originant una corrupció mai vista. Per això crec que Convergencia no té credibilitat ni autoritat moral per presentar-se.
    Si molts consideràvem que en Jaume Font era de lo milloret de dins el PP, perquè ara no hem de confiar en el seu criteri? Vos creis més en José Ramón Bauzá que en Jaume Font?
    Si en Jaume Font hagué tengut comandera i ganes de robar hagués quedat al PP, no ho dubteu.
    Quan veig es diputat de Coalición Canaria al congrés del diputats defensant ses seves illes i aconseguint millores per la seva terra, amb un sol escó, me fa enveja. Aquí enviam diputats del PP i del PSOE, que quan són a Madrid voten i defensen lo que els hi manen en Zapatero o en Rajoy.
    A ses properes generals tendrém s'oportunitat de tenir presència a Madrid, si Mallorca és de dretes, que ho sigui, però que no se'n riguin més de noltros !!!
    Ánims Pere. Ara t'insultarán, te trobarán de tot i te posarán pals a ses rodes, però no afluixis. Al manco voltros estau convençuts de lo que voleu. Els del PP de Santanyí no ho saben ni ho han sabut mai, per fer un pet, han de demanar permís a n'es capitostes madrileños,i ara com ara fan menos vasa que es 2 de oros.
    Anònim said...
    Aqui no es tracta d'insultar ningú sino de fer valer el programa electoral, però un programa real i no amb promeses impossibles de complir, creat amb el coneixement de les possiblitats del nostre municipi, això es que ha de valer a l'hora d'anar a donar la nostra confiança als polítics, també s'ha de fer un debat per veure la capacitat de cada un dels nostres caps de llista, veure que saben i com ho saben transmetre a la gent. Per tant crec que es important fer un debat amb els 6 caps de llista de cada un dels grups polítics. Inclús jo aniria mes enfora, després del debat s'hauria de fer una roda de preguntes del públic a cada un dels components de les llistes i futurs representants dels diferents nuclis de població.
    Anònim said...
    pero que se les va a preguntar a cuatro catetos, juntando todas las listas de todos los partidos solo hay tres personas competentes; Miquel Vidal, Lorenzo Galmes y Juli Fuster. Lo siento mucho pero es asi.
    Anònim said...
    "pero que se les va a preguntar a cuatro catetos."

    me parece que por tu vocabulario el único cateto eres tu .... no bebes ser amigo del Sr Solana!
    Anònim said...
    Sñifffffffffff!
    Anònim said...
    "Aqui no es tracta d'insultar ningú sino de fer valer el programa electoral, però un programa real i no amb promeses impossibles de complir, creat amb el coneixement de les possiblitats del nostre municipi, això es que ha de valer a l'hora d'anar a donar la nostra confiança als polítics, també s'ha de fer un debat per veure la capacitat de cada un dels nostres caps de llista, veure que saben i com ho saben transmetre a la gent. Per tant crec que es important fer un debat amb els 6 caps de llista de cada un dels grups polítics. Inclús jo aniria mes enfora, després del debat s'hauria de fer una roda de preguntes del públic a cada un dels components de les llistes i futurs representants dels diferents nuclis de població."

    Estic totalment dacord que posin data.
    Anònim said...
    "pero que se les va a preguntar a cuatro catetos, juntando todas las listas de todos los partidos solo hay tres personas competentes; Miquel Vidal, Lorenzo Galmes "

    Trabajas para ellos?????
    has visto como está el municipio???
    Anònim said...
    "I a nivell nacional, què vols que te digui. En Blai Bonet de Santanyí, aquest que tothom es posa dins la boca, parlava del "País Català" per referir-se als territoris on la llengua catalana és la llengua pròpia. I resulta que un d'aquests llocs és Mallorca. Està clar que xerram mallorquí (dialecte), fins i tot santanyiner (subdialecte), però si et refereixes a quina llengua parlam la resposta és la llengua catalana".

    Sobre el tema de la llengua no crec que poguem discutir, per que estem d'acord. En quant a lo dels països catalans, em sap greu però no. Llengua i identitat són dos conceptes diferents. Mesclar-los es potencialment tan perillòs com mesclar el conceptes raça i identitat.
    Anònim said...
    Ui! Quants de prejudicis veig per aquí. Cremar esglésies, convents... Mare de Déu! I després molts d'aquests que diuen això són els primers que diuen que cal deixar de banda l'època de Franco i mirar endavant... Ufff!
    Està clar que, en parlar de política, sempre cal tenir en compte que es tracta d'una opinió, i cadascú pot tenir la seva. És per això que avui en dia, gràcies a molts d'esforços fets pels nostres avantpassats, podem parlar de democràcia (una democràcia que cal restaurar urgentment, avui en dia, perquè tot va bé fins que no la respecten, i els polítics d'ara ja es pot veure quin respecte tenen fent tot això que fan i que tant està de moda).
    Què voleu que us digui? Jo crec que el nou partit que s'ha creat, Esquerra Santanyí, està molt bé. De fet, és un grup de joves que volen donar una opció més a la ciutadania. Que no us cau en gràcia? No els voteu, així de fàcil. A mi tampoc no me cauen en gaire gràcia determinats grups polítics, i sí, puc dir el que pens, però mai no m'atreviria a insultar, i aquí la gent té la llengua molt falaguera, pel que veig.
    És que aquí es munta un castell d'un granet d'arena. Que un partit es vol presentar? Que es presenti. És que avui en dia tothom parla de llibertat individual, llibertat d'expressió... i sí, hi ha llibertat per tot,en teoria, però la pròpia gent no accepta o els costa acceptar altres punts de vista que no són els seus. Hi són, idò ja està.
    No crec que faci falta tant de debat ni tantes paraules grolleres. Simplement, es pot donar l'opinió sense haver de fer al·lusió a fets que ja són passats o a unes circumstàncies polítiques que crec que ningú no voldria repetir.
    Respecte al nom què més dóna Esquerra Santanyí, Esquerra Republicana o Llapis De Color Verd? A mi m'és igual el nom. Jo vull un partit que em representi, que tengui un programa que m'agradi, que vulgui fer coses... Sincerament, m'estim més que faci les coses ben fetes que no que tengui un nom molt guapo i molt tot, i després ens la clavin per darrere.
    De totes maneres, quant d'odi hi ha aquí cap als catalans! Se us ha oblidat que molts de nosaltres som aquí gràcies a Jaume I?:)
    Ah, i una altra cosa que no té res a veure... Crec que Santanyí pot donar molt de sí en veure que a gairebé tots els pobles de Mallorca s'hagi fet un lipdub dient: 'Mallorca, m'agrada!'. Quin progrés que tenim per aquí... quina autoestima!

    Salut a tothom!
    Anònim said...
    "pero que se les va a preguntar a cuatro catetos, juntando todas las listas de todos los partidos solo hay tres personas competentes; Miquel Vidal, Lorenzo Galmes y Juli Fuster. Lo siento mucho pero es asi".

    Entonces debemos entender que es una suerte que usted no se haya presentado.
    Anònim said...
    Booooooooooooooooooooig!
    Anònim said...
    "comPetentes" hostia tu. Els dos primers hem vist que no. I es tercer ningú el coneix. A més jo crec que competent ha desser la llista en conjunt. No una sola persona.
    Anònim said...
    Com deim per aquí "Sa ignorància és atrevida" i aquest jutge en compepències podria ser que formàs part de la penya, o a lo millor és vident, o bé té un currículum que toma d'esquena. Qui sap!
    Aina Sunyer said...
    Avui, per casualitat, he vist aquest comentari:

    "Anònim ha dit...

    dimecres, abril 20, 2011

    Si mos hem de posar a criticar gent per les seves ideas politicas ..N Aina Sunyer on fa feina???? Per que???
    No anava cridant als quatre vents ....PP fuera!!!!

    Pobrets si en teniu mes a dins ca vostre i encara vos ficau amb els altres!"

    No sé de què va la peli, ni tampoc m’importa gaire, la veritat. Però a l’ignorant Anònim/a que l’ha escrit li aclariré un detall. Per treure-li el maldecap més que res...

    N’Aina Sunyer fa 24 anys que fa feina de professora tècnica de formació professional, actualment ocupant una plaça a l’IES Felanitx.

    N’Aina Sunyer ha cridat, crida i cridarà als quatre vents: PP fora.!!! No m’agrada la política del PP, no m’ha agradat mai. I què? Tothom que ho ha volgut sentir ho sap, això. Mai me n’he amagat.

    No deus ser tu, Sr/a ignorant, que confons “sa velocitat amb so fer via”??? Pobret/a....

    Salut.!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites