Blogs del Municipi de Santanyí



Pareix que a Santanyí s'ha acabat amb la censura que hi hagut durant mols d'anys. La gent tenia ulls cecs i orelles sordes davant els fets que feia l'equip de govern,
només una web de l'ajuntament, administrada pels qui governen, i una radio Santanyinera, que te la mateixa errada que la web, estar administrada pels qui governen a Santanyí.

Però aquest darrers dies hem pogut veure a la premsa, en concret a Ultima Hora i Diari de Balears, dues noticies de dos blogs que estan creixent e informant a la gent del Municipi de Santanyí.

Un d'ells és aquest el Blog del Municipi de Santanyí, estam ben orgullosos perquè veim que el blog creix i tot gracies a la participació de tots el que el llegiu i participau enviant comentaris.


L'altre blog és un blog d'un col.lectiu de veïns del municipi de Santanyí que pretenen aconseguir propostes i opinions de la gent que estima el Puig de Consolació per poder arreglar el problema que hi ha amb la carretera, i acabar amb els plets i persecucions polítiques que no condueixen a cap lloc. Aquest altre blog es diu Arregla-Consolacio. www.arregla-consolacio.blogspot.com

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites