Concurs de fotografia.

Títol: Si tu veux ma place, prends mon hándicap
Fotografia: 001



Si vols el meu lloc, queda't amb la meva minusvalia (si tu veux ma place, prends mon hándicap), és el que resen els cartells que els minusvàlids francesos deixen en els vidres dels automòbils que aparquen en les places reservades per a ells.
Aquests cartells intenten copejar la consciència dels quals irrespetuosamente aparquen en les places reservades per a minusvàlids.

A Santanyí també seria interessant posar en marxa una campanya com aquesta ja que és molta la gent que no té consciència, és habitual veure aquest mateix cotxe aparcat irrespetuosament en la plaça reservada per minusvàlids, mentrestant la policia local no far res per evitar ho

8 Comments:

  1. Anònim said...
    A mi em sona molt aquest cotxe, però no aconsegueixo recordar de qui és. Per cert què és un Ford ò un Jaguar?
    Anònim said...
    És un Jaguar i és considerat com a cotxe de luxe, el propietari no necessita l'ajuda del govern per comprar un altre cotxe.
    Anònim said...
    Efectivament no necessita ajuda del Govern per a comprar un cotxe com aquest.
    Només es podria beneficiar, de forma indirecte, en cas de que fos propietari d'un concessionari i que aquestes ajudes aumentasin les seves ventes.
    Evidentment tot això no són més que elucubracions, perqué, repeteixo, jo no tenc ni idea de qui és aquest cotxe.
    Anònim said...
    De totes maneres no és bo de fer, entendre com ho fan a Santanyí per autoritzar la credencial de minusvalit, darrerement han pintat dos parkins més, molts curiosos per cert, al carrer llaneres i sempre hi ha un ford festa aparcat que crec, és d' una treballadora social de l'ajuntament, per tant no té cap tipus de minusvalia i el cotxe està sempre aparcat. Si arriba algún minusvalit amn una vertadera minusvalia de mobilitat no poc aparcar el seu cotxe, igual passa a la porta murada, sempre hi ha una furgoneta peugeot aparcada com si el parking hagi de ser exclusiu per ell.
    Anònim said...
    I no oblidem la furgoneta grossa d'un expert (no sé amb qué serà expert) que sempre hi ha aparcada a la parada de discapacitats que hi ha davant correus.
    La llista negra arribarà a ser molt llarga.
    a10
    Anònim said...
    Meam, una cosa ha de quedar clara:

    Una cosa es tenir un cert grau de discapacitat i un altre es tenir el certificat de persona amb mobilitat reduïda.
    És a dir, una persona pot esser discapacitada i no tenir concedit el certificat de persona amb mobilitat reduïda.En canvi tota persona amb certificat de mobilitat reduïda té, evidentment, algun tipus de discapacitat.

    L'Ajuntament només està autoritzat a emetre la tarjeta blava si l'interessat presenta el certificat de persona amb mobilitat reduída que concedeix (baix un criteri molt estricte) l'IBAS -Institus Balear d'Afers Socials-. Presentant només la targeta acreditativa de la discapacitat no és pot emetre la targeta blava.
    Anònim said...
    No creo que los minusvaldos tengamos la culpa de serlo , aqui el problema es de quien nos falta el repeto, y la culpa solo la tienen los dirigentes que por cualquier tipo de interes ofrecen(PARKINS PRIVADOS), Y otros los que se aprovechan de la impasividad de las autoridades haciendo la vista gorda
    Julià Vila said...
    Això és el cotxe d'en Toni Salas. Tots ho sabeu, però no sé per quines cinc-centes teniu por de dir ses coses pel seu nom. En Miquel Munar, en Damià Barceló o en Biel Batle entre d'altres, també aparquen on els hi dina la gana. Això no te res de dolent. Si ningú els hi diu res, perquè han de canviar la seva actitud?. Els covards, falsos i hipòcrites som nosaltres, que per darrera criticam i a la cara no tenim collons de dir res. Si a algú li fa nosa es cotxo d'en Sales, que se'n vagi a s'Ajuntament i ho denunciï, si és que te collons.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites