Convidada de festes


Davant la nostalgia que produeix veure el programa de festes de Cala Figuera, i veure alguns actes que s'han organitzats per remamorà aquells vespres de festa dels anys 60, 70 ,80 i 90, sembla que l'Ajuntament ja dona per morta Cala Figuera. Per aquest motiu un seguidor del blog ens ha enviat el següent escrit.


Benvolguts amics del blog,

L'Associació de Picadors Veterans de Cala Figuera (APV Cala Figuera) dintre del marc incomparable de les festes patronals d'aquest poble mariner vos convida a participar a la processó litúrgica que tindrà lloc el dia 15 de juliol a partir de les 12 del vespre. Aquesta processó recorrerà els “indrets de pica” tradicionals del nostre poble, passant per Es Bombar, Es Garito La Jota, La Trompa, sa piscina del Maricel, etcètera. Aquesta processó es realitzarà transportat la relíquia del braç incorrupte de “Miss Cala Figuera 1984”, un bitllet de 500 pesetes trobat entre les despulles del Hostal Neptuno i els fars devanters d'un Ford Capri. Es prega als assistents el màxim respecte al protocol de la processó i es recomana assistir-hi vestit amb: calçons estreeeets de campana, sabates de “requilla” amb plataforma, camisa florejada amb coll de pico ample, cadeneta d'or preferiblement amb un Sant Cristo, rellotge Trolex i bigot (natural o postís). Durant el recorregut els participants podran fer mambelletetes al so de la música dels anys 70-80 o portar el tradicional Gin-Tonic ritual. La processó acabarà davant el solar de l'Hotel Cala Figuera (avui ocupat per heretges) on realitzarem una mostra de les danses disco rituals del nostre poble (ni ordi broix, ni mariconades).

Finalment, baixarem al moll per acabar la festa gats com a sopes.

Així mateix, dia 16 de juliol a les 15.00 hores realitzarem classes d' "Alemany i Anglès Per Picadors, nivell principiant" , a tal fi de mantenir viu l'esperit de la nostra professió secular entre el jovent i garantir la prestació d'aquest servei turístic al nucli de Cala Figuera i al segle XXI. Seguidament, es llegirà el manifest per reclamar la incorporació de dues capses de tabac i un feix de doblers negres a l'estatua de la mitja barca que hi ha a l'entrada del poble per tal de fer-la hitòricament correcta.

Vos-hi esperam a totes recordant el lema de la nostra associació: On hi ha pel hi ha alegria!


Anau alerta, passau-ho bé i bones festes!


P.D.: Aquesta associació de forma desinteressada s'ofereix per organitzar en les festes de l'any que ve una rifa de solters i solteres amb finalitats benèfiques. A canvi volem que l'Ajuntament restauri el nostre temple de LA JOTA de la mateixa manera que ha restaurat una propietat privada de l'esglesia. Betuadell de Corbs¡

Hay que haberconocido los buenos tiempos para saber que lo de ahora es broma.

1 Comment:

  1. Anònim said...
    On me d'apuntar?

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites