El batle de Santanyí vol ser conseller a Palma o el manco és el que diu aquesta notícia que ha sortit avui a una mitja de comunicació, i molta expectació ha duit, ja que els comentaris que es poden escoltar son molts, n'hi ha que fan riure i val més no publicar los, altres fan ressò el seu ego i altres son crítiques del fet que fa un any que és batle i no ha guanyat unes eleccions mai.

Font: Ultima Hora.

19 Comments:

  1. Anònim said...
    "La casta" en estado puro. Ahora vengan sus palmeros.
    Anònim said...
    "La casta" en estado puro. Ahora vengan sus palmeros.
    Anònim said...
    En aquesta vida tothom aspira a una millor vida, millor treball i molts altres objectius que ens proposem les persones dia a dia a la nostra vida, en Llorenç fa el correcte i es mereix ser-ho. Quants de vosaltres que llegiu això no aspireu a ser baltles si poguéssiu. pensauvos-ho bé.
    Anònim said...
    En Llorenç Galmés desde jove ja va formar part de noves generacions del Partit Popular sent el president. Que un jove de Santanyí representi un partit quedant bé amb el seu municipi, que després sigui regidor aconseguint junt amb en Miquel Vidal, que l'ajuntament tengui sempre superavit sent l'enveja de molts de municipis de tot Espanya, sortint als diaris sempre donant exemple amb els joves, amb els majors, donant suport als esportistes, als emprenedors i en general a tot aquell que vulgui ajudar al municipi. En Miquel Vidal i l'equip popular van decidir que en Llorenç Galmés fos el nou batle mes que res perque anava segon en llistes i perque era el mes capacitat i format per seguir aconseguint èxits per al nostre municipi. Va ser nomenat diputat poc després de les eleccions, i tot hi que molts pensin que no fa res la veritat es que no ho crec, ja que sino no crec que moltes vegades partís a les 8 del matí de ca seva i no entrés a les 11 del vespre. La gent que de veritat coneixem a n'en Llorenç sabem que fa feina, i que ho fa perque li agrada. El volen fer conseller? No m'extranya, no ho deu haver fet tan malament tots aquests anys, mirau els diaris, nomes veureu Santanyí per coses bones. Es un orgull que un santanyiner com en Miquel Vidal sigui secretari general, i que en Llorenç sigui diputat,i vulgui ser conseller, son exemples a seguir.

    Santanyí no te oposició, membres de l'oposició dimiteixen, d'altres els importen mes temes lingüístics que la prosperitat económica del municipi, n'hi ha també que es dediquen a anar per tot el municipi a cercar ratjoles rompudes i ferse fotografies davora contenedors quan encara no han passat a recollir la basura.

    Sincerament com deia un company meu " lo dificil es jugar el partit, lo facil es insultar desde les grades".

    Anònim said...
    President de Noves Generacions del PP, Regidor, Batle, Diputat...Tan malament no ho deu fer. Si ell vol ser conseller per quina raó no ho podría ser? No es un orgull tenir al govern o al consell a un Santanyiner que respresenti a Santanyí?
    Anònim said...
    La gent te molta enveja, en comptes de dir "Tenim un Santanyiner que ens respresenta", nomes pensen lo que cobrará, i no tota la feina que ha de fer. Estam en democràcia, qualsevol de vosaltres si de veritat s'esforcés podria arribar a ser el que volgués...però es mes còmode quedar-se a casa criticant fent una feina nomes pes doblers.
    Anònim said...
    Tu mateiz ho has dit; En Miquel Vidal i l'equip popular van decidir que en Llorenç Galmés fos el nou batle mes que res perque anava segon en llistes.

    Anava segon, ell no ha guanyat mai unes eleccions, el que hauría de fer primer és guanyar unes eleccions perque el poble el vol de batle.

    Hi ha gent i gent del PP de Santanyí que no els agrada en Llorenç com a batle, el problema es que no hi ha una alternativa del PP a santanyí.
    PODEMOS SANTANYI said...
    Ja, Ja, Ja molta feina????? Pero si sempre ha xupat de la política, aquest no sap que es fer feina. Bé com altres de santanyí que li van darrera, no han fet feina en lloc més que a l'ajuntament, si es pot dir feina.
    Anònim said...
    Tu ho has dit, no hi ha alternativa, perque a santanyi el PP te la oposició mes magre de tots els temps. Només es mouen pes duros, no per millorar el poble. Lo unic q fan es ferse fotos amb una ratjola rompuda. Amb lo gran que es municipi es normal q algo es rompí.
    Anònim said...
    Hi ha gent que penas que tot lo que es fer feina es de suar, de tenir un jefe, de fer 8 hores diaries, de reventar-se... Pero existeixen altres feines mente fisiques. En Llorenç fa bona feina ,sino per quina raó totes les setmanes als diaris surt Santanyí amb bones noticies. Molta enveja es lo que hi ha. Podemos, PI, PSIB,ESQUERRA, voltros mai heu guanyat unes eleccions. Ni he vist mai cap noticia de que hague fet algo pel poble. Queda poc per les eleccions i els vostres blogs, face...etc están ben abandonats. Igual que els costera mateixos companys que nomes es mouen si hi ha duros.
    Anònim said...
    si desde la esquerra "en general" criticau tant que no es fa res per el nostre poble ajudau un poc, que moltes vegades vosaltres posau traves i sou es que menos suau x ajudar, contal de cobrar y estar ficats com sigui amb politica, sou capaços de canviarvos la camiseta les vegades que faci falta només per poder cobrar.
    Miquel Amengual said...
    Ueeeep!! L'oposicio vol guanyar amb difamacions i insults el que no podran aconseguir guanyar amb la seva feina politica. Den Llorenç no fa falta dir res, gran politic i millor persona. Tot el que i tendra, s'ho ha guanyat ell totsol, amb molta feina i a costa de sacrificar moltes coses.
    Miquel Amengual said...
    Ueeeep!! L'oposicio vol guanyar amb difamacions i insults el que no podran aconseguir guanyar amb la seva feina politica. Den Llorenç no fa falta dir res, gran politic i millor persona. Tot el que i tendra, s'ho ha guanyat ell totsol, amb molta feina i a costa de sacrificar moltes coses.
    Anònim said...
    Sa geneta ningú la treura de Santanyí.
    Anònim said...
    Sa geneta fa molts d'anys que se va morir
    Miquel Amengual said...
    Sembla mentida que un dels pocs "m'agrada" que te la noticia al facebook del blog sigui den Juli Fuster, quant tothom sap que ell es va presentar a Santanyi perque el varen obligar i perque li varen oferir ser director general. Es ben vera que nomes parla de merda es qui en va untat!
    Anònim said...
    Que en Llorenç fa bona feina? Au venga, no digueu mentides, NA MARIA PONS I EN MATAS!!!!! Dels altres cap val ni per tap d escopeta.
    Anònim said...
    En Juli vos representava i bé que li voleu treure els ulls.
    Anònim said...
    "Tu ho has dit, no hi ha alternativa, perque a santanyi el PP te la oposició mes magre de tots els temps. Només es mouen pes duros, no per millorar el poble. Lo unic q fan es ferse fotos amb una ratjola rompuda. Amb lo gran que es municipi es normal q algo es rompí".

    Lo normal es que es rompi i ningu ho arregli. I lo alarmant no es que no ho arregleu, lo alarmant es que n'estau orgullosos.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites