La PIMEM reclama una Cambra de Comerç, més neteja i seguretat

GUILLEM MAS. Santanyí.
Els empresaris i comerciants de Santanyí han criticat durament el batle Miquel Vidal, a qui acusen de fer sistemàticament el sord a qualsevol de les seves propostes. I és que des de la PIMEM es varen presentar una sèrie d'iniciatives a l'Ajuntament de Santanyí referents a seguretat, aparcament, neteja viària i participació ciutadana. El president de l'associació comercial en el municipi, Òscar López, va lamentar que el batle desatingui sistemàticament les seves peticions.
Una de les seves principals reclamacions es basa en la creació d'una Cambra de Comerç, que tingui com a objectiu que els comerciants i empresaris puguin participar en les decisions que els afectin en el dia a dia municipal. També el fet de cercar fórmules de promoció per als comerços de Santanyí.Així, els empresaris i comerciants han expressat la necessitat de millorar la seguretat al poble, «ja que no hi ha policies fixos a Santanyí perquè patrullen constantment per diferents zones i nuclis del municipi», i exigeixen així una presència policial més centralitzada al poble i, sobre tot, a la zona comercial.
Una altra de les exigències es refereix a l'habilitació de zones d'aparcament i més espais de càrrega i descàrrega. López també es queixa que el batle els proposàs el pàrquing de darrere el Teatre Municipal a mode d'«autocine», amb ironia i un punt de menyspreu cap a ells. Des de l'associació també es demana més netedat als carrers del centre i apunten que els excrements de ca envaeixen les voreres, amb la mala imatge que això suposa.
Segons López, en el transcurs del sopar commemoratiu del segon aniversari de l'associació comercial, que va comptar amb la presència de seixanta comerciants, es va informar el batle de totes les seves demandes. A més, li exigiren un compromís sobre aquests fets. Lluny d'atendre les seves demandes, el batle «ens va ignorar».Per al president de la PIMEM de Santanyí, «estam cansats d'aguantar aquesta situació i que el poble no funcioni».


Adreça: www.diaridebalears.com/segona.shtml?3481+3+200499

Senyor Batle hi ha moltes més coses importants que fallen dins la seva legislatura, no sols els noms dels carrers.

1 Comment:

  1. Anònim said...
    no puc entendre perquè el sr. López es queixa tant amb el aparcaments de santanyí si al seu carrer els primers que molesten perquè passin els cotxes és el seu negoci, i altres tants que fora del negoci perquè no hi aparquin el cotxe hi posen cossiols, floretes, vestits, perxes...... i tantes coses més. Crec que l'associació de comerciants no pot funcionar mai perquè primer de tot, a davant son superficials i a darrera posen a "parir" al darrer que ha arribat. Què és això? Els negocis de santanyí si no funcionen com haurien de funcionar també és perquè a 10-12km de santanyí et trobes el mateix que es vèn aqui un 50 ò 60% rebaixat, quan aqui les rebaixes son de un 20% i si l'any que vé encara ho tenen, ho posen al preu normal una altra vegada, de què teniu por? de dir la veritat a la cara o què? ho sent molt però així és molt difícil solucionar les coses, anant per darrera... NO

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites