Jesús Núñez (PSOE) va denunciar ahir que l'equip de govern municipal (PP) "ha dit mentides descaradament a Madrid almenys en un dels tretze projectes suggerits per l'ajuntament de Santanyí per a beneficiar-se dels més de dos milions d'euros que el Govern central destina al municipi dintre del fons estatal d'inversió local per a activar obra pública i crear ocupacions".
El projecte trate de la reforma i ampliació d'un edifici, destinat a ser el local social de la tercera edat Santa Maria del Mar de la Plaça Pineda de Cala d´Or, que té un pressupost d'uns 270.000 euros.
Segons Núñez, "en els plànols figura un nou edifici de 220 metres quadrats en lloc d'una reforma i ampliació del bar existent; les normes subsidiàries no permeten la construcció projectada ni l'ús pretès; es duran per davant uns 40 pins; i no s'han aportat informes tècnics ni s'ha arribat a un consens entre els partits".
Per altre banda hi ha que dir que de tots aquests projectes presentats el dos nuclis menys beneficiats son Alquería Blanca que només hi ha un projecte de 63.000 euros i Porto Petro que no es fa res.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites