L'equip de govern de l'ajuntament de Santanyi no deixa de donar sorpreses amb la seva manera de gestionar el nostre municipi.

A la web de l'ajuntament de Santanyí podem veure un comunicat de prensa que informa de l'inversió que es farà el el Llombards durant l'any 2009.

A aquest comunicat es pot llegir que un dels problemes que es planteja, una vegada acabades les obres del clavegueram, és a quina estació depuradora es connectarà la xarxa. Hi ha dues possibilitats: d’una banda a la de Santanyí i per l’altra a la de ses Salines, tot i que hi cap una altra alternativa que seria construir-ne una de nova només pel nucli des Llombards. Segons ha explicat el batle pedani d’aquesta petita població, Miquel Contestí: “És una determinació que ha de prendre la Conselleria de Medi Ambient, de moment, l’Ajuntament de Santanyí ha intentat parlar amb el conseller sobre aquest tema per poder arribar a un acord, però l’entrevista, a hores d’ara, no s’ha materialitzat".

I les qüestions son:

Com es pot començar una xarxa de clavegueram sense saber hon ha de anar a acabar, si l'aigua ha de ser conduida a la depuradora de Santanyí hi haura d'haver un tipus de bomba impulsora distinta a si ha d'anar a Ses Salines, la pendent es distinta.

Si ha d'anar a Santanyí no hi ha problema perque la depuradora és del municipi, si ha d'anar a Ses Salines, és un altre municipi i els dos ajuntaments també hauran de parlar i arribar a un conveni.

I el més curios és com el regidor de medi ambient de l'Ajuntament de Santanyí pot dir que és un determinació que ha de prendre la Consellería i no han pogut tenir una entrevista amb el conseller, si a Calonge la xarxa de clavegueram fa més `'un any que està acabada i encara no funciona perque l'Ajuntament no ha cedit els terrenys per fer l'estació de bombament en escritura pública, i no es per la falta de reunions i cartes explicatives del procediment que ha rebut l'Ajuntament de Santanyí per part de la Conselleria de medi Ambient.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites