L'ordre del dia del ple extraordinari solicitat per part dels regidors del PSOE, PSM y UM, es debatre la contrucció d'un nou edifici a la Zona Verde Pública de La Plaça Pinar de Cala d'or.
Degut que a un acte públic celebrat el passat divendres 20 de febrer a Cala D'or i els assistents majoritariament es varen pronunciar en contra de la destrucció d'una zona verda pública de la plaça pinar.
I el més important és que no es pot construir un local de la tercera edat dins una zona verda.Va en contra de les normes subsidiàries del municipi.

Abans de celebrar se el ple l'ajuntament de Santanyí torna a utilitzar la web de l'ajuntament, que pagam tots el veïns del municipi de Santanyí per fer política en contra del portaveu del Partit Socialista Sr Nuñez.

En lloc de publicar l'ordre del dia del ple ha publicat un ecrit on es recullen les firmes d'algunes associacions de Cala D'or.

És curiós veure les firmes reculli des per una seria d'associacions de Cala D'or a favor de construir un edifici il.legal dins una zona verda.Hauríem de veure les subvencions que reben per part de l'ajuntament i si tots els socis de cada associació estan informats d'aquesta firma.

El ple hi ha assistit molta de gent de Cala D'or contraria a construir el nou local de la tercera edat de Cala D'or dins una zona verda, anant en contra del que diuen les normes subsidiàries.

Tant el PSOE, PSM i UM han deixat ben clar que no van en contra del local de la tercera edat, però el que demanen és que es tengui seny i per lògica han de construir el local a un altre lloc no a dins una de les poques zones verdes que hi ha a Cala D'or.

El batle de Santanyí com sempre ha sortit victoriós amb la seva sobrada majoria, sense donar explicacions del que li han demanat l'oposició, perquè com ell ha dit,per explicar ho tot necessitaria tota la tarde, també ha deixat ben clar que aquest local és una promesa electoral que sortia el seu programa electoral i gracies els doblers del ZAPATERO ho complirà.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites