El Teatre Principal de Santanyí acollirà un dels espectacles més innovadors. El proper divendres, 10 de setembre, a les 21.30 hores, es posarà en escena el concert Carmina Burana Màgica del compositor Carl Orff, una versió per dos pianos, percussió, cor i solistes amb projecció de videocreacions. Un total de 150 músics compartiran escenari. Tot un esdeveniment que consagrarà Santanyí com a municipi cultural.

El concert fou presentat en roda de premsa el 7 de setembre al Teatre Principal de Santanyí pel regidor d’Educació i Cultura, Cristòfol Vidal i pel pianista Francesc Blanco, coordinador de l’espectacle.

Vidal va agrair la participació de totes les entitats col•laboradores perquè: “hem unit esforços i entre aquestes persones i l’Ajuntament de Santanyí estam dissenyant la cultura santanyinera”. El regidor no va amagar la “gran il•lusió que me feia portar aquest espectacle al nostre poble i estic segur que aquest és un dels esdeveniments que ens quedaran a Santanyí”.

És molt curiosa la declaració que va fer el regidor de cultura, quan diu, és un dels esdeveniments que ens quedaran a Santanyí si aquest esdeveniment ho comparam amb els concerts que es feien abans i que eran promesa electoral del Partit Popular a les eleccions del 2007, “ Continuarem amb els concerts de Consolació, des Fortí i des Caló d’en Busques. Hem aconseguit que siguin punts de trobada obligada dels vespres d’estiu i la nostra intenció és millorar.los.”, no te cap significat i ens demostra la poca credibilitat que té l’equip de govern, mentides i més mentides .

Si a les passades eleccions el PP va prometre que continuarien amb els concerts i la intenció seria millorar.los, com és que no sols no els han millorat sinó que no els han tornat a fer i ara ens surt el regidor fent més feina ara que en tota la legislatura, per promocionar el concert de Carmina Burana al teatre de Santanyí.

Ara més que mai és quan Cala Figuera i Cala D’or tenien necessitat d’aquest concerts no només per l’interés cultural sino per la promoció turística i per l’ajuda que suposa als negocis d’aquests nuclis el dia que es fan aquest concerts, l’imatge del concert amb el voltants de la zona no deixen d’esser una meravellosa estampa que convida a venir a gent de tots els indrets, però el regidor de cultura no ha tengut altre interès més que promoure un concert al parking del teatre de Santanyí i deixar de complir una promesa electoral del Partit Popular a Santanyí.

Quin és l’interès que hi ha per no tornar a repetir els concerts que es feien i ara promoure un concert nou, si l’ajuntament de Santanyí té superavit no té sentit deixar de fer concerts que ja havien arrelat al Municipi i realment promocionaven no sols la cultura sinó també el turisme, el que han de fer si realment hi ha superàvit és seguir amb la continuïtat del concerts arrelats i promoure nous concerts com ara el del parking del teatre de santanyí

1 Comment:

  1. parking aeroport barcelona said...
    Interesante! Saludos

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites