Sembla que el bombardeig polític que pronosticava la premsa, per part del lider de UM Santanyí ja ha començat.

Ara resulta que la carretera del Puig de Consolació no és un be municipal, sinó que és un be del Bisbat de Mallorca, per aquest fet l'ajuntament de Santanyí no hi ha de fer res, no té competències damunt els bens privats.

Com molt bé diu i repeteix el batle de Santanyí si alguna persona fa mal be una farola l'ha de reparar i si no ho fa l'ajuntament ha de fer el possible perquè ho faci, però sempre que la farola estigui a la via pública, si la farola esta dins un terreny privat l'ajuntament no hi pot fer res.

Si realment això és d'aquesta manera tendran raó les paraules del senyor Nuñez quan va dir al ple, que les persones que votarien a favor del projecte de l'ajuntament per restaurar la carretera, serien culpables de arruïna a una família i que a més un dia hauran de respondre personalment per haver votat a favor.

Si tot això és així i realment hi ha hagut un abús de poder per part del consistori santayiner en contra de Biel Vidal per ser el lider de UM a Santanyí, serà veritat que a Santanyí hi haurà una regeneració del PP, ja que tots els que han votat a favor de arruïnar a una família podran ser imputats i si un jutge ho diu condemnats per abusar del seu poder, i encara que algú votás a favor per no perdre la seva cadira i no per la seva voluntat ara podrá perdre molt més que la cadira.




Font: Ultima Hora 25/09/2010

4 Comments:

  1. Anònim said...
    FALS!!!

    El ex-cap de prensa de la conselleria de turisme de la qual han detingut els dos ex-consellers Miquel Nadal( UM) i Xisco Buils (UM), el director general de Promoción Turística Joan Sastre (UM), y el director general de Calidad Ambiental Antoni Oliver, ha escrit un article indicant que la carretera del santuari de consolació és de l’església i no de titularitat municipal.
    A aquest incult individu campaner li diria que te dues opcions:
    1º mirar el cadastre (per Internet o en versió impresa) i veurà que el tram del camí que va caure degut a la gravera il•legal del líder d’UM a Santanyi, Gabriel Vidal, és propietat municipal ja que posseeix referència cadastral
    2º mirar el registre de camins(per internet o versió impresa)de Santanyi i veurà que el camí es de titularitat municipal!

    Tirar la pedra i amagar la cara de deficient que un posseeix, és sempre fàcil de realitzar!

    Deixaré unes quantes reflexions pels lectors:
    1ºTal vegada aquest periodista està acostumat a dir mentides al igual que els seus ex-consellers que han acabat dins la presó?
    2º Tal vegada el detindran a ell per falsedat documental??
    3º tal vegada intenta desvirtuar l’atenció a la noticia que va sortir al diari de Mallorca indicant que la fiscalia investiga les factures del concert que UM va realitzar a santanyi amb motiu de la campanya electoral amb la cantant Soraya?
    4ºtal vegada no sap que el coordinador d’UM a santanyi, en tomeu de la opel, ha hagut de pagar una quantia de més de 30.000 en sentencia ferme per al•ludir la presó per “timar” a molts dels ciutadans del nostre municipi falsificant assegurances i matricules de tràfic i que quan el varen detendre pel delicte va haver de pagar una multa milionari?
    5º tal vegada no sap que el líder de UM a santanyi, Gabriel Vidal, que treballava d’assessor a la conselleria de turisme no posseeix ni el graduat escolar i tenia un sou de quasi 60.000?
    Tal vegada si sabés tota aquesta informació no brindaria amb MOET i no diria falses acusacions!!
    EL POBLE EXIGUEIX QUE EN BIEL VIDAL ARREGLI LA CARRETERA JA!!!
    Anònim said...
    Uep¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ aquest periodista ha trepitjat la cua a sa geneta
    Tomeu Bonet said...
    En referència al comentari anònim que ataca a la meva persona vull dir que efectivament vaig cometre un error amb la gestió del meu negoci, però en cap cas fou el que diu l'anònim ni tampoc es va resoldre de la manera esmentada.

    S'hauria de informar millor per realitzar aquest comentari.

    No pen que sigui interés del blog però si que vull comentar que finalment cap dels afectats va tenir que reparar els meus errors, sinó que vaig esser jo el que ho vaig fer.

    També vull dir a l'anònim que de polítics corruptes n'hi ha per tots el partits.

    I que hi ha bons polítics amb estudis i també sense estudis.

    Penso que el tema de la gravera arribat a n'aquest punt no em d'esser cap de nosaltres qui ho resolgui, sino la justícia que per desgràcia és molt lenta.

    Només en queda dir que retreure el passat de les persones i del partits no aporta res de bo i criticar i menysprear a les persones des de l' anónimat és un signe de debilitat i por.
    Anònim said...
    Con la Iglesia hemos topado, es una expresión coloquial que se usa para denotar que no es conveniente que en los asuntos propios se mezcle la Iglesia, o el disgusto de ver detenido un asunto propio por la intervención de la Iglesia.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites