Cent dies, festes i bauxes.


Avui acaben els cent dies de gràcia que tradicionalment se li concedeixen a tots els executius, i que a l'era d'internet es fan eterns. Un temps que s'ha de  respectar  ja que hi ha  regidors de l'equip de govern i també de l’oposició que  no tenien cap experiència política.
 
És clar que el poc renovat equip de govern no  s' ha trobat amb grans   problemes com a altres municipis que han canviat de  color polític, les mangarrufes dels que fa tants d’anys que ens governen a Santanyí,  seguixen estant encobertes. 

 La situació actual del ple amb l'equip de govern en majoria segueix sent molt poc  saludable per a la democràcia municipal. Propostes com la realització d'un ple cada dos mesos, o  anomenar baltes pedaneos en recompensa per la seva feina feta dintre del partit,  o les dietes desmesurades i sense control de l’equip de govern no haguessin sortit si l'equip de govern no tingués aquesta  majoria.

Fins a dia d’avui les úniques coses que s’han pogut veure que ha fet l’equip de govern són festes i bauxes, prova d’això és la web de l’Ajuntament o la premsa, ja sembla que som els que més festa feim de Mallorca,  només hi podem trobar noticies de festes però cap tipus de gestió per solucionar problemes del Municipi que desafortunadament n’hi ha molts.

Hi ha dos grups polítics que estan  fent un esforç important de comunicació e informació, Esquerra de Santanyí i Lliga Santanyí i sembla que aquest esforç pot donar  bons resultats; fets que ho demostren son com la presentació i aprovació al ple ordinari del mes d’ Agost de la moció per a la retransmissió del plens via Internet per part de la Lliga, així com ja ho fan amb les actes del ple , d’aquesta manera  volen acostar la gestió municipal als ciutadans, o la presentació d’alegacions per part de Esquerra a les normes subsidiaries, per evitar un desastre urbanístic a Cala Figuera. 

Cal que l'equip de govern tingui més en compte els grups de l'oposició, no només és el millor si parlam de democràcia, sinó que és el més positiu per Santanyí. A l'actual situació econòmica, amb nombroses situacions irregulars a l'Ajuntament i les dinàmiques tan dolentes i tan complicades de canviar que n'hi ha a l'Ajuntament cal el consens, el diàleg, l'ajuda i col·laboració de tothom.

Font: Ultima Hora, 19/09/11 Sa Foganya.

1 Comment:

  1. Anònim said...
    Arri arri "caballito"
    es des PP tornárem guanyar
    mos tornám omplir el "bolsillo"
    tot sia a base de robar!!!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites