Avui a Diario de Mallorca trobam una noticia que es repeteix cada any.

Diversas fuentes de este periódico alertaban ayer tarde de la rara estampa que habían contemplado en el Parc Natural de Mondragó. Una pala excavadora esparcía grandes cantidades de ´picadís´ en las inmediaciones de las Fonts de n´Alis, una paraje de especial interés, incluso bajo protección europea. Aunque algunos apuntan a una probable restitución de la arena perdida tras el último temporal que afectó al sur de la isla, todavía falta por determinar quién o quiénes estan detrás de la acción, que podría ser penada por posible delito medioambiental.

Si cercam a les noticies dels altres anys trobam: 





Avui a la premsa podem llegir que el Govern ha obert un expedient al consistori de Santanyí per haver entrat amb unes màquines dintre de la platja i haver mogut l'arena.

Aquesta vegada si que els han obert un expedient però no s'ha d'oblidar que no és la primera vegada que passa, desde el blog ja ho varem denunciar en una entrada el passat any. Obres nocturnes a Mondragó

Tampoc hem d'oblidar que Patrimoni també ha sancionat a l'Ajuntament per la Torre de Porto Petro Patrimoni torna a multar l’Ajuntament de Santanyí.






0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites