A conseqüencia de les plujes del passat 28 de setembre, l’estany de la Font de n’Alis va abocar l’aigua cap a la mar, desplaçant l’arena de la platja cap a la mar, fet que provoca que el torrent es prolongàs fins a la mar, que és el seu estat natural..

De tots es sabut que la platja de Cala Mondragó és un espai protegit, està dins un parc natural i per aquest fet pertany a Xarxa Natura 2000, l’arena de la platja de Cala Mondragó està protegida igual que altres especies vegetals i animals, per això per fer qualsevol actuació, per part d’un particular o propietari d’un finca, inclosa dins el parc, o per part de l’administració (Ajuntament o Conselleria) són imprescindibles els correponents permisos.

Crida molt l’atenció que des de el 28 de setembre no es fes cap tipus d’actuació per arreglar la platja de Cala Mondragó, així com es va fer inmediatament a altres platjes del municipi de Santanyí que també vares ser afectades per l’aigua de les plujes, però com en dit varen ser arreglades el següent dia, manco la de Cala Mondragó, ja que eren necesaris permisos de les administracions corresponents ( Ajuntament, Govern Balear i Ministeri de Costes), i ara després de tant de mesos la platja de Cala Mondragó hagi estat arreglada, pero el vespre no durant el dia.

Es comenta que un vespre de la pasada setmana, unes maquines varen arribar a la platja per moure arena d’una part de la platja a l’altre.

De fet la platja ja està arreglada, però seria convenient saber el perquè les tasques per arreglar la platja es varen fer el vespre.

11 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Si, i si algú sap perque es "coyote" maig agafa es "correcaminos" també ho podria dir, posats a fer preguntes estúpides......" a que huelen las nubes"? Porque las moras son rojas cuando estan verdes"?
    Julià Vila said...
    No hi ha cap dubte. Ens trobam davant el quint misteri.
    Aire Fresc said...
    Es varen fer el vespre perquè no tenien permís, es varen fer les obres de forma il.legal.

    Xerrant clar.
    Julià Vila said...
    Ohhhh !!! Sa paraula prohibida: "il·legal".
    Després venen les paraules "denúncia, judici, imputat, presó preventiva, etc"
    Jo ho portaria directament al tribunal de Estrasburg.
    -Hola, aiam a santanyinero, end ai uant tu denunsieixon que mai ayuntamiento ha cometido uan horrible deliteixon ilegaliteixon
    -Proceda, caballero
    -Es que han arreglado la arena de una playa de noche, nocturnideixon!!
    -Ala tira!!, i no me facis perdre es temps, cabotota !!
    Anònim said...
    ¿ Però perquè es va fer de nit la feina i no es va fer de dia?

    Pens que l'entrada ho deixa ben clar el que es demana, i també queda ben clar que no és el més normal fer feina a la platja el vespre, sobretot a l'hivern.

    Tant difícil és contestar en aquesta pregunta, i que no és ni mica absurda.

    Pensa ho.
    Miquel Amengual said...
    Lo que pens es que m'importa tres pitos si es va arreglar el vespre o al migdia, lo que jo faria seria aplaudir al que l'ha arreglada i deixar de dir botxades que estam parlat d'un dels llocs mes visitats pels turístes durant l'estiu..... si si, vos ne recordau, la nostra font principal d'ingressos.....

    Sou una guarda d'impresentables!!!!!
    Anònim said...
    Les feines i més a la platja s´han de fer els vespres.....només faltaria.
    Veig que n´hi ha de cabotes que només volen emputar la gent.
    Admin said...
    Estic d'acord que han d'arreglar la platja però també pens que s'ha d'arreglar així com s'ha de fer, no es pot fer sense respectar els reglaments, per beneficiar el propietari d'un restaurant.

    Per altre part no se perquè han de dir cabota a la gent que plantetja una informació del que pasa al Municipi de Santanyí, pens que és més cabota la gent que va a fer feina a una platja de nit el mes de febrer amb un temps de fret i de pluja, es pot entendre que el mesos d'estiu que hi ha gent a la platja, les feines es facin el vespre o a la dematinada, pero al mes de febrer és molt mal d'entendre
    Tant se val said...
    Pensemos un poco señores, a quien corresponde arreglar un """desperfecto""" ocasionado por la naturaleza en un parque natural...
    Jefatura de costas?, el ayuntamiento?, medi ambient?, espais de natura balear?, el dueño del negocio?, El arrendatario?, Todos?.
    Alguien tiene derecho a cambiar el curso de un torrente? parece que si, en pos del negocio, donde estan los ecologistas?, alerta a arrebasar un fonoll mari, o agafar uns cornets, pero regenerar una platge artificialment...barra lliure...com diuen "vivir para ver".

    Per cert qui paga sa factura?

    Ah, i ara me poreu dir cabota a jo tambe, pero dins un mon petit com aquest sense que nigu tenqui coll... de dir qui es realment la ma sua molt

    bona nit a tots
    Julià Vila said...
    Sant Lluc, Sant Lluc... Això dels blogs funciona així. El que sorpren, és que el blog en si, i per si, sigui anònim.
    Aquí no s'haurien d'insultar persones, però qualificar segons quines idees com a cabotades no suposa cap falta de respecte. Una altra cosa és que qui tengui la coa de palla...
    Julià Vila said...
    Per cert, a la pregunta: "¿Dónde están los ecologistas?" La resposta és: "Ganando un pastón en un negocio cuya ubicación cambia el curso de otro torrente (La competencia, por cierto)"
    Aquí tothom predica el que no creu. Tots aquests que anau de mega-defensors de la legalitat, sé ben cert que darrera darrera, aprofitant que el Pisuerga passa per Valladolid... Vergonya cavallers, vergonya!!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites