El diputado del PP Antoni Pastor ha exigido al Govern que tome “decisiones valientes” para reducir el gasto de la Administración balear como la reducción de Direcciones Generales, como la de Transportes o de Justicia, y de altos cargos. Pastor ha pedido que "no carguen las culpas y efectos en la gente más débil".

Esperem que el consistori de l’Ajuntamnet de Santanyí, PP, faci el mateix que el que prediquen per Palma i redueixin els assessors que tenim dins l’ajuntament que només fan contestar al telèfon, bé darrerament ja no sols això.

Amb aquesta mesura els ciutadans del Municipi de Santanyí podrien comprovar que realment els que ens governen pensen primer amb els interessos del Santanyiners i no amb els interessos electoralistes del seu partit estatal i no municipal.

Font:Mallorcadiario

13 Comments:

  1. Anònim said...
    En Martinez ara no contesta al telefon perque és l'encarregat dels Gigants, avui a sortit a IB3, sou molt mal pensats pels 37.000 euros que cobra que mé voleu.
    Miquel Amengual said...
    Si anònim, possiblement avui es mes notícia el que el Municipi de Santanyí hagi sortit a IB3 que tornar a parlar sempre del mateix, però pareix que segons quines coses no interessa dirles i en canvi si que interessa donar mil voltes a les mateixes coses que comenta el blog dençà la seva primera publicació.....però, que hem de fer si no n'hi ha mes!!! ja diuen que "allà on no n'hi ha que no n'hi cerquin".
    Anònim said...
    I quines coses son, aquestes que no interessa dir-les?
    Tu les saps Miquel Amengual?
    Miquel Amengual said...
    Per exemple que IB3 ens ha catalogat davant tot balears com "Santanyí, un dels municipis que compta amb alguns dels paratges més ben conservats de l’illa de Mallorca".

    Si hagessin dit el contrari, provablement seria la notícia estrella del dia al blog.
    Anònim said...
    Miquel, jo de tú no perdria gaire temps tanmateix no els faràs entrar en raó.
    Una massa és una massa....
    Anònim said...
    No ho deuen haver dit per Cala Figuera com a paratge bén conservat, també han xerrat de pedreres, com la gravera Sa Creu, el batle n'ha fet publicitat d'elles, ¿ Tenen totes les llicencies aquestes pedrere?.

    Però el tema d'aquesta entrada és si llevaran assessors o no.
    Julià Vila said...
    Un dels paratges més ben conservats és el Parc Natural de Mondragó. Si fos pel PP, ara estaria tot urbanitzat, així és que no me vengueu amb la careta d'ecologistes, (una més, també teniu la de demòcrates, solidaris o honrats, entre d'altres) que a la vila tots mos coneixem. Aquest fariseisme només funciona quan l'interlocutor no té dret a rèplica, com passa al programa de "participació" ciutadana de Santanyí Ràdio.
    Sebastiana Bover Rosselló said...
    Bon dia.
    Jo pens que tots els polítics farien el mateix que Zapatero, ja que tots van "pa' la saca". Com que el PP no governa, se passa tot el sant dia recriminant el què fa o el què no fa el partit de l'oposició.
    A jo m'agradaria saber si vertaderament s'abaixen el sou (cosa que ho pos molt en dubte). És indignant que els polítics, per no fer absolutament res, a part de criticar i insultar tot el dia, cobrin el què cobren... vaja, és una barbaritat i una presa de pèl a tots els ciutadans. Així de clar.
    Molta crisi, molta crisi i molt de tirar-se els "trastos" pel cap, però... sé ben cert que tots aquests que prediquen tant estan tapats d'or. Així que no hem d'haver d'anar de comèdies.
    Respecte a IB3... bé, crec que s'hagués pogut cercar millor representació. Allò era bàsicament un estol de santanyiners (i jo encara som de les que es pot queixar menys, ja que hi havia una mica de representació de s'Alqueria).
    Però, sincerament, qui ha elegit els qui hi havien d'anar? Una vegada més, els ciutadans no en saben res... Així anam, senyors, així anam.
    Per ventura hi hagués pogut haver persones, a més d'algunes ben interessants que hi havia, que representassin un poc de cultura.
    Però bé, una vegada més, no m'ha sorprès aquesta representació (i no faig comptes qualificar-la amb cap adjectiu) del Municipi de Santanyí.
    Anònim said...
    Sebastiana, sempre t'estàs queixant. Proposa solucions dona! És molt fàcil tirar la pedra i amagar la mà! Qui haguesses duit tu a IB3?
    Sebastiana Bover Rosselló said...
    Sincerament, repercutiran en res les meves solucions?
    Jo hi hagués duit, per exemple, en Cosme Aguiló, les Entreveus, n'Antoni Vidal Ferrando... Tenim molta de gent culta per allà, i hi varen anar els quatre "amiguets" del batle, com passa sempre, vaja!
    He mirat programes d'altres pobles i crec que el Municipi de Santanyí no va saber explotar bé i del tot el que té, que és molt.
    Miquel Amengual said...
    Tenc entès que el qui va fer la selecció de la gent que hi havia d'anar va ser el director del programa i no pas el batle de Santanyí.

    També hi vaig trobar a faltar i molt a nen Cosme Aguiló.
    Sebastiana Bover Rosselló said...
    No crec que el director del programa sàpiga què hi ha de bo per Santanyí, però bé, així ho puc entendre que hi faltàs tanta de gent que valgui molt la pena.
    Ja diuen que per tenir audiència, qualsevol cosa és bona (o patètica, segons com se miri).
    Gràcies per aclarir-m'ho, Miquel.
    P.D. No és que jo sempre critiqui, sinó que don la meva opinió o expòs la meva incomprensió sobre alguns aspectes que plantetjau i trob interessants. És bo saber i escoltar (o llegir) altres maneres de pensar i opinions que divergeixen de la pròpia.
    Anònim said...
    És bo saber i escoltar!!!
    És bo saber i escoltar!!!
    És bo saber i escoltar...
    escoltar sobretot....

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites