Aquests darrers dies hem vist com la crisi ha arribat ja a tots els sectors, tant públics com privats.

Fins ara escoltavem dir que els funcionaris eran els únics que no patíem la crisi econòmica que patim tost, però sembla que segons les mesures d'austeritat per afrontar la crisi del senyor Zapatero, els funcionaris també seran afectats de la ciris, han de reduir un 5% el sou del funcionaris.

Estam dins un estat democràtic i tenim un president del Govern central, que va guanyar unes eleccions amb el vots del ciutadans, per això si el President de Govern Central diu que els funcionaris s'han d' estrènyer el cinturó, se l'han d' estrènyer.

Però i que hem de fer amb els sous dels polítics també les han de reduir o els han de mantenir.

Seria convenient que els partits de l'oposició de l'Ajuntament de Santanyí facin alguna cosa amb aquest tema, de fet a l'equip de govern de l' Ajuntament hi ha alguns regidors que veuran reduït el seu sou de funcionari, però no sabem si també veuran reduït els seu sou de polític i seria adient també una reducció del sou de polític. ( Segons les justificacions del PSOE, pensau amb la gent que estar a l'atur, per que no tenen feina, i aquests regidors tenen dos sous).

El nostre batle Senyor Miquel Vidal té un sou amb dietes de l'ajuntament de Santanyí de 55.692 euros, però a més pel fet de que aquest sou de 52.692 euros és amb dietes, i no és incompatible amb la plaça de funcionari de la que també té un sou, suposadament de uns 50.000 euros més, si que tendrà una reducció del 5% però ¿ les dietes també tendran una reducció?.

Un altre cas, com el del batle, és el de la regidora de festes i batlessa de la pedania de Cala Figuera, de l' ajuntament de Santanyí té un sou de 15.708 euros, i a més ocupa una plaça interina de funcionari al Consell de Mallorca amb un sou aproximat de 40.000 euros anuals.

I ja no direm res més dels altres regidors com el de comerç i industria que té un sou de 13.770 euros i poca gent el coneix, o el regidor de turisme que cobra 42.840 euros i només fa promoció turística a Cala D’or i mol manco xerrarem dels assessors que amb un sous de 37.071 euros es passen el dia fent de telefonista.

Esperem que els polítics de l'ajuntament de Santanyí també facin el que diu el Govern i si s' han d' estrènyer el cinturó, se l'han d' estrènyer i no val dir que duen retranques

1 Comment:

  1. mestre Gonzalo said...
    Vergonya!!!! vergonya el que cobren els nostres "polítics", vergonya del nombre d´assessors, vergonya de com està Cala d´Or d´abandonat ... No mos mereixem això, mos mereixem qualqú que miri per tots els nuclis del municipi per igual i no només pel seu carrer i els dels seus amics.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites