Aquesta setmana ha sortit pels medis de comunicació la segúent noticia:

El alcalde de Santa Eulària no aclara por qué consiente una cantera sin licencia municipal.

El alcalde de Santa Eulària, Vicente Guasch Tur, no aclaró ayer en su comparecencia ante el juez por qué viene permitiendo desde el año 1979 el funcionamiento de la cantera Ses Planes, cerca de Jesús, pese a carecer de las preceptivas licencias municipales. Guasch declaró en calidad de imputado ante el magistrado Santiago Pinsach, titular del juzgado de instrucción número 4 de Eivissa, en relación a las diligencias abiertas por un posible delito contra el medio ambiente.



Vist aquesta noticia i per ventura perquè valgui de precedent, podem pensar que el Municipi de Santanyí ha passat un fet semblant.


Per tots es ben conegut el tema de la Gravera Sa Creu, precintada per falta de llicència municipal per dur a terme les activitats de extracció, però precintada desde el dia que va caure la carretera que puja al puig de Consolació i afortunadament sense cap desgracia, però això ens ha de fer reflexionar, perquè fins aquest dia que va caure la carretera no es va fer res per part de l'ajuntament, perquè l’ajuntament de Santanyí va consentir que la gravera fes la seva activitat sense llicencia municipal.

Ara els propietaris de Gravera Sa Creu tenen tots els permisos corresponents tant de la Conselleria de Medi Ambient, com de la Conselleria de Industria per començar a reparar la carretera i restaurar la cantera, però segons l’ajuntament de Santanyí, falta la llicència municipal, i no deixen començar la restauració.

¿ Perquè ara no deixen començar la restauració de la cantera, per falta de llicència municipal i fins ara l’ajuntament a consentit que la gravera fes feina sense la llicencia municipal.?

Es pot dir que tant responsables són els que governen l’ajuntament de Santanyí, per consentir a la gravera funcionar sense llicència municipal, com el batle de Santanyí Eulària que consentia el funcionament de la cantera de Ses Planes sense llicència.

Aquest escrit també l'enviarem al programa de Radio Santanyí de Particiapció ciutadana, esperem que els regidors ens ho sabran aclarir.

Font: Disurbia.

3 Comments:

  1. Anònim said...
    Per s'Alqueria Blanca, darrerament es veu poc moviment relacionat amb el clavegueram, algú sap per quin motiu?
    Anònim said...
    Alomillor, si començasin a pagar...
    Anònim said...
    Alomillor, si començasin a pagar...

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites