En el blog Del Xesc Artigues http://xescartigues.blogspot.com hem trobat uns comentaris d'un senyor que suposadament és un odre del Partit Popular de Santanyí, i es fa dir Populars., no sabem la seva identitat real.

Els comentaris que far aquest senyor, segons ell representen l'ideología de l'actual equip de govern de Santanyí, son ben curiosos, per això hem transcrivim alguns.

Transcricció de alguns comentaris:

Admin diu...

Fent referencia a Populars, per ventura un canvi en el presupost podría ser suprimir la despese del dinar de la tercera edat " el dinar del batle" que pagam tots. Si no vaig equivocat segons el que es diu va costar 10.000 euros més les despeses extraordinaries del personal de l'ajuntament que va cobrar extras.
Es va celebrar a un local que l'ajuntament té llogat a una gent que també far dinars,i té el personal per servir lo però el dinar es va encomenar a una empresa de fora poble.
Com justifiques aquesta gestió????
I aqust any es va celebrar un poc més tard suposademant en precampanya electoral.

2 de junio de 2009 15:39

Populars diu...

Ja hi tornam a ser a parlar sense saber de que parlam, el "dinar del Batlle", sempre, repetesc, sempre, tret dels dos darres anys, s'havia celebrat dins el mes de Juny, un poc abans dels finals de cursos de les escoles, això per començar.

Realment creus que el Batlle de Santanyí se li ha passat pel cap que, el celebrar el dinar en precampaya electoral serviria d'alguna cosa, sobretot quan estam parlant d'unes eleccions europeas i d'uns votants majors de 70 anys, que provablement no sabin ni quins son els candidats ni lo que son les eleccions europeas???

Personalment crec, que la gestió per part de l'ajuntament en referencia a comanar el dinar a una empresa de fora poble, va ser acertadissima. Perquè? Ido perque "El Cruce" es l'empresa que més bon servei dona i mes economic és. La gent que està a carrec de la residencia de Santanyi, no te suficients recursos com per fer front a un dinar de 900 persones i aixo es aixi tant si t'agrada com si no.

Per acabar, també crec que una vegada a l'any que es fa una festa per fer un homenatje als majors del nostre poble, que s'ho mereixen tot i més no hauria de suposar un tema de debat, crec que tots hi hauriem d'estar a favor i ralment aquests 10.000 Euros, que tenc constancia que es menor la quantitat, son insignificants a dintre d'un presupost com es el de l'Ajuntament de Santanyi, per tant, m'agradaria que me donasis una altra surtida per poder retallar el presupost, de veritat que t'ho agrariria.

2 de junio de 2009 19:17

Admin diu Molt bona justificació d'una mala gestió, sería bo fer l'exposició d'aquest comentari, el regidor de cultura de l'ajuntament, i aixì ell es podría justificar davant las crítiques qu ha de suportar de la gent del poble, que veuen com es deixen de fer concerts a Cala Figuera,(que al manco per un vespre dona un impuls els negocis de Cala Figuera), o es llevan les ajudes a les escoles d'estiu.

També justificacions con aquestes son bones per evitar els rumors que hi ha pel poble, que els treballadors de l'ajuntament molt aviat no cobraran perque no hi ha doblers.

Coses insignificants dintre del presupost de l'ajuntament de Santanyí, però necessaries per la gent del poble.

Per això pens que els homenatjes son bons i si no hi ha doblers i es poden fer s'han de fer, però el que no és pot fer és llevar ajudes socials abans que els homenatjes, per que no hi ha doblers.

2 de junio de 2009 22:48

Com podeu veure els 10.000 euros és una cosa insignificat pel presupost de l'ajuntament de Santanyí, però i les empreses que tenen factures presentades i no les cobren per falta de doblers, també és insignificant?????.

El "dinar del Batlle", sempre, repetesc, sempre, tret dels dos darres anys, s'havia celebrat dins el mes de Juny, l'altre any, varen ser les eleccions generals.

La tercera edat segons ell son: uns votants majors de 70 anys, que provablement no sabin ni quins son els candidats ni lo que son les eleccions europeas??? per ell només son persones, que no saben ja de política, pareix que son ignorants, que només saben qui els convida a dinar, per això és diu "el dinar del batle".





Tots aquests comentaris i més estàn a la web https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6043117696307082914&postID=1757982980345007524
Bolg del Xesc Artigues.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites