Les mocions del Partit Popular.


Les mocions del Partit Popular que va dur al ple, el passat 11 de juny, no deixen de sorprendre.

La moció primera argumenta que “el Fons Estatal d’Inversió Local per un import de 8.000 milions d’euros, té com a destinataris els ajuntaments i com a principal finalitat, crear llocs de feina en el sector de la construcció en un moment de greu crisi econòmica” tot i això: “l’atur a Espanya ha arribat a la xifra mai vista de 4 milions d’aturats”. Molt bé es lògic reclamar aquest doblers, però quins llocs de feina ha creat al municipi de Santanyí si la majoria d'obres les esta fent una empresa que no és del Municipi de Santanyí.

La segona moció presentada pel grup municipal PP fent referència a la retirada de les pasteres a Portopetro i a Cala Figuera, argumenta que “el gener de 2008 aparegué a la costa santanyinera la darrera pastera amb immigrants magrebins. El 3 de juliol de 2008 l’Ajuntament de Santanyí va traslladar a Delegació de Govern l’acord aprovat per unanimitat en el ple ordinari del mes de juny, on se sol·licitava la retirada de les pasteres. Han passat molts de mesos i l’autoritat competent per retirar aquest tipus d’embarcacions encara no ha duit a terme cap actuació”.

El grup municipal popular comenta que: “és evident que la imatge que provoquen a turistes i visitants és d’abandonament, atès a que el pas del temps els ha fet malbé i per part de l’Ajuntament no es pot emprendre cap acció per retirar-les”.


També és una moció molt interessant i més interessant és si ens anam a un ple que és va celebrar ara fa un any, el juny 2008, i el partit d'Unió Mallorquina va presentar la mateixa moció amb el mateix argument, i també fou aprovada per unanimitat. Ara que la feina està feta ¿hi ha gent que es vol penjar medalles?

http://umsantanyi.blogspot.com/2008/06/el-ple-de-lajuntament-de-santany-va.html

I referent a l'asfaltat nou o trespol llis del pati del Blai Bonet, en aquest aspecte, el batle, Miquel Vidal, va manifestar al seu moment, que “l’Ajuntament ja tenia previst dur a terme una actuació per millorar el paviment del pati” per considerar que “és una obra necessària i molt important”. Vidal va afirmar que “tot d’una que es pugui, es realitzarà el projecte de millora d’aquesta zona concreta. Però si far anys que tant els partits de l'oposició con el consell escolar del col.legi, demanan l'asfaltat, i mai es pot realitzar.

Totes aquestes mocions son a la web de l'Ajuntament de Santanyi www.ajsantanyi.net però també és curiós que no hi hagi el reconeixement extrajudicial de deute amb empresaris i comerços del municipi i que tampoc surti la modificació de pressupost on es rebaixen el 100% les partides referent a promoció turística, jovent i escoles d'estiu entre altres.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites