Avís

Aquest blog és plural i lliure. Les opinions dels comentaris reflecteixen només el parer de l'autor del mateix i des del blog del Municipi de Santanyí no ens fem responsables del seu contingut.

El blog del Municipi de Santanyí és molt comentat per tot el municipi, aquesta darrera setmana ha estat molt visitat i també molta de gent ha fet comentaris, tots molt interessants, estam contents (no orgullosos, ja que a un comentari ens varen fer veure que no hem de dir d'aquesta manera perquè pareixem vanadosos, i arrogants), perquè aquest blog amb els vostres comentaris creix i estar viu.

Però com sempre hem dit que aquest blog pretén ser un mitjà on tota persona que viu en qualsevol nucli urbà del Municipi de Santanyí tingui la possibilitat de donar el seu comentari, opinió o suggeriment per a millorar el nostre municipi, i la màxima és poder ser totalment transparent i comentar coses o situacions demostrables documentalment, sense insultar ni menysprear a cap persona.

Repetim que hem tengut moltes visites i molts de comentaris, pensam que l'èxit és pel motiu de voler ser transparents i fer el que hem fet fins ara, comentar noticies i fets verídics i demostrables documentalment, amb fotografies o retalls de premsa, però veim que la gent que comenta ho far de manera anònima, i per aquest motiu ens veurem obligats a restringir els comentaris, i la gent haurà de identificar-se, ja que de forma anònima hi ha comentaris que no tenen la credibilitat que pertoca i resulta molt fàcil menysprear a les persones.

2 Comments:

  1. Julià Vila said...
    Una bona manera de mostrar transparència seria deixar clar qui som/sou, i quina és la finalitat d'aquest blog. No cal ser molt viu per veure que es tracta de donar canya al PP i a l'equip de govern. Sembla una espècie de El Mundo, respecte de UM i PSM. Això no és un Blog Kumbayá, Peace, i bon rollo. Darrera aquest blog hi ha una intenció política concreta i clara, i caldria que els responsables la manifestessin clara i obertament. No hi ha res que em faci més oi que l'integrisme dels talibans espanyolistes del PP de Santanyí, emperò per anar de guatemala a guatepeor val més quedar a ca nostra i veure-les venir. Si del que es tracta és de canviar ( Els temps canvien, Santanyí canvia) haurieu/em de proposar una alternativa amb propostes concretes, i destapar les sigles del partit polític que s'amaga darrera aquest blog.
    sorell said...
    Esta mes que clar es partit que es, pero mentres no fassin un canvi, sobretot de lider, gonyeran es d'ara, que no son molts bons, pero son es menys dolents.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites