És una realitat que l’empresa municipal (SEMDESA) ha anat molt bé per donar feina a tota aquella gent apropada a l’equip de govern de l’ajuntament de santanyí, (PP).

Molta de gent ha vist que els hotels on treballaven, feia molts d’anys, han tancat i s’han quedat sense feina, ara gracies a l’empresa municipal han pogut tornar a fer feina, però repetim sols aquella gent que ha tengut una bona relació amb l’equip de govern del Partit Popular.

Abans de crear l’empresa municipal la gent que treballava a l’ajuntament havia de passar unes proves i es valorava el merit i la capacitació de les persones, com és clar les persones més qualificades era les que tenien el lloc de feina, aquest procediment és l’habitual per la contractació del personal que far feina a l’administració pública.

Però aquest sistema de contractació canvia, quan es crea l’empresa municipal, el seu funcionament és com el d' una empresa privada encara que es finançia amb els doblers de tots el veïns del municipi de Santanyí, el personal laboral es pot contracta de la mateixa manera que ho far un empresari privat, pot contractar sense respectar el principi de merit i capacitació.

Així el gerent de l'empresa municipal pot contracta a la persona que vol no la persona més qualificada.

2 Comments:

  1. Julià Vila said...
    Resulta difícil no entrar dins l'àmbit de la demagògia quan parlam d'aquest tema. Qualsevol persona del terme podria ser considerada "Apropada a l'equip de govern" per un vent o s'altre. Qui pot valorar la qualificació d'una persona a l'hora de fer servir una granera?
    Quin partit polític ens pot garantir que si ells formassin l'equip de govern, els empleats d'aquesta empresa serien persones "allunyades de l'equip de govern"? UM, potser?? Ah no!! La pulcritud democràtica es una utopia que només fan servir els partits de l'oposició, i els pocs partits amb vertader esperit democràtic no en solen fer crides.
    Anònim said...
    El que m'encanta d'aquest poble es veure com les persones mes faneres del terme son les contrades per aquesta empresa, igualment ho podem atribuir caminers, tots primets de tant de nirvi e interés que hi possan,jajajjajaj, Visca el poble d l'edad mitjana de Santanyí, al final tenim el que ens mereixem, una bona panxa plena es el que compta

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites