Sant Jaume 2010


Aquest any tots els Santanyiners podem estar molt alegres, el nostre ajuntament diuen que té superàvit i suposadament per aquest motiu les festes de Sant Jaume duraràn tot l'estiu, o el manco això és el que diu el programa de festes, del 15 de juliol al 31 d'Agost.

Convé pensar que el motiu d'aquesta durada és el superàvit i no un altre error dels que sol tenir la regiduria de festes, també falta saber el programa de festes del mes d'agost, ja que el programa que s'ha repartit acaba el 31 de juliol.

6 Comments:

  1. Anònim said...
    Errades d´impremta les pot tenir qualsevol menys tú administrador que deus esser la perfecció.
    Anònim said...
    Errades d´impremta les pot tenir qualsevol menys tú administrador que deus esser la perfecció.
    Anònim said...
    ah vols dir que és una errada, jo que pensava anar de festa tot l'estiu, ja ho podrien mirar un poc millor els assessors.
    Anònim said...
    administrador, ets un botxarro! jaja
    Anònim said...
    La veritat, es que si, que aquesta publicació, la podrien tractar de absurda.
    Peró, el missatge que vol transmetrà no es el de que sagín equivocat amb un simple programa de festes, que el mes segur que l'ajuntament ni sols en te la culpa en aquest cas.
    Jo optaria mes, pel missatge de que l'ajuntament fa moltes equivocacions que es podrien evitar, si so mirassin un poc millor, o es demanàs opinió al poble, que a vegades sap mes sa gent que viu al voltants d'una zona on s'agi de executar qualque cosa, que no quatre assessors que quasi no han visitat un poble, una zona, etc..
    Perquè el poble es la gent que paga els impostos, no es l'ajuntament, el qui te dret a decidir es la gent que paga, no els que cobren per decidir com es fa sempre, aixi que involucrau mes el poble, i deixau de assessors, i tanta xafarderia per dins s'ajuntament, que per una simple fotocopia te fan anar a 5 llocs diferents...
    Anònim said...
    tens rao que el poble es el que decideix, i el primer que decideix es qui governar.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites