Sempre s’ha dit que els que no governen ho tenen bo de fer criticar la gestió dels que governen.

Aquest dies hem pogut veure als medis de comunicació que s’ han lliurat les notes del Pacte de Progrés que governa actualment la nostra Comunitat Autònoma. Unes notes que naturalment, tenint en compte qui qualifica, el president treu més suspensos que si Cantinflas hagués anat a la Facultat de Filosofia Pura de Harvard.

El president de NNGG, Llorenç Galmés, va acudir al Consolat de Mar, al costat d'altres membres de l'organització juvenil, per fer lliurament de les notes del Pacte de Progrés. Galmés, va denunciar l'absoluta paràlisi del Govern d'esquerres. Estem gairebé a final de legislatura i no s'ha fet absolutament res, el Govern durant els dos primers anys no ha volgut reconèixer la crisi i això li ha dut a haver de prendre mesures injustes i improvisades en l'últim moment, va dir el president de NNGG.

El Llorenç Galmes estar clar que no governa a la Comunitat Autònoma i per aquest motiu, ho te bo de fer criticar el govern autonòmic actual, però no s’ha d’oblidar que ell governa a l’Ajuntament de Santanyí i la seva gestió de govern municipal, també pot ser evaluada i criticada, i cal dir que això no seria necessari si ell mateix fos capaç de autoavaluar se abans de lliurar notes als altres governants de altres administracions.

Tampoc a d’oblidar se, el Llorenç Galmes, que durant els dos primers anys de legislatura el consistori de Santanyí per ventura si que reconeixia la crisi, a diferencia del president Antich, però malgrat això es varen envoltar d’ assessors amb sous desmesurats i ara inmersos dins la crisi no els han pogut fer fora, no es va aplicar ni s’ha aplicat una gestió austera del diners dels contibuyents del Municipi de Santanyí això ha provocat una paralització de l’Ajutament que tampoc no ha fet res durant aquesta legislatura, no ha baixat els impost, i les obres que s’han relitzades han estat gracies als diners del Plan E del govern estatal.

Unes obres fetes amb els diners del Plan E, obres mal fetes i part d’elles fetes per l’interés del PP i no per l’interés dels contribuyents. Hi ha hagut falta de participació ciutadana a l’hora de escollir els projectes que s’han de dur a terme per posar un exemple, la plaça del Llombards o la pista multiesportiva de S’Alqueria Blanca o el local de la tercera edat de Cala D’or.

Som un Municipi turístic, tenim molta costa, cales i la principal industria és el turisme, en aquesta legislatura l’equip de govern ha rebaixat per no dir suprimit la promoció turística, no es fa res per fomentar el nostre municipi com un municipi turístic. Cala Figuera oblidada, per no dir abandonada, Cala D’or poc queda d’aquell estil eivissenc, ara tenim disputes entre comerciants i hotelers, degut un altre vegada a la poca participació i col.laboració ciutadana, entre els que governen i els ciutadans, o millor dit orelles sordes dels qui governen pel crits dels ciutadans.

Cultura, poca cosa es fa per promocionar la nostra cultura del municipi, molt poc pressupost es destina a la cultura, això si un altre préstec en temps de crisi, a pagar el pròxims 20 anys pel capritxó d’algunes persones, de comprar un gran casal per fer una casa de cultura.

Denuncies e impediments per restaurar el Puig de Consolació, els interessos polítics valen més que els interessos generals dels ciutadans del municipi de Santanyí, i no parlem de les sentencies fermes de cases il.legals que estan sense executar dins els calaixos de l’ajuntament.

També molts de problemes a l’hora de col.laborar amb altres administracions governades per gent d’altres colors polítics, sobretot per posar en marxa infraestructures en que les obres estan finalitzades, és el cas de les aigües depurades de Cala D’or, o el clavegueram de Calonge i ja es veurem el que passarà amb les del Llombards i S’Alqueria.

Després per justificar tota aquesta mala gestió ens volen fer pensar i creure com si fos una rondalla, que l’ajuntament té superavit, de tots es sabut que és molt bo de fer un pressupost amb un superavit fictici per després dir que hi ha superavit, però la veritat és que l’Ajuntament de Santanyí té un deute de 11.700.000 euros que hem de pagar tots els ciutadans del municipi de Santanyí dins els pròxims vint anys.

Recomanacions i faltes.

LLorenç Galmes li recomenam que es centri amb la tasca de governar una organització juvenil i la defensa de piscines il.legals vora la mar com a fet fins ara i deixi de governar l’ajuntament de Santanyí amb aquesta gestió tant nefasta i paralitzadora que vosté i els seu equip han dut a terme aquest darrers anys, una gestió falta d’ iniciatives i falta de ganes de fer feina, acomodada amb sous desmesurats, i una vegada haver madurat i amb experiencia es torni a plantejar el governar l’ajuntament de Santanyí .

També hem de posar li una falta d’assistència a l’hora de ccumplir amb les seves obligacions, com a regidor que és i amb dedicació exclusiva amb un sou de uns 57.000 euros, no ha d’abandonar l’ajuntament per anar a Palma a criticar altres governants.

Observacions.

Només hi ha una cosa que es veu que li va bé i ha prosperat, és en teatre e interpretació, volent fer creure a la gent que l’Ajuntament té superavit.

10 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Aplicauvos "es cuento", fa molt bon criticar desde l'oposició però encara més desde l'anonimat, saps que fa de bon dir "tu has fet una casa il.legal" anònimament perque per ventura si ho feciu amb nom i llinatjes també vos podrien dir "tu també en vares fer una".

    M'agradaría que també posasiu al blog les notes de "aprovat" i "suspès" que li han posat al senyor Antich i axí serà la gent la que podrà valorar amb les seves pròpies vivencies si realment mereix un aprovat o un suspès. O també tendrà raor la glossa de la passada entrada quan diu que només deixau voure el que vos interessa???

    Per altre part, la gestió den Llorenç i de tot l'equip de Govern de Santanyí ja ha estat intentada valorar pel blog, però desgraciadament aquest blog no ha trobat el camí correcte com seria començar per presentarse com a persones del terme de Santanyí (que puguin criticar i ser criticades), agafar el camí de la veritat i no de la demagogia i l'oportunisme electoralista, en fí, tota critica al blog per la seva manera d'actuació es poca, i la veritat es que la gent del poble sen riu quan els demanes "heu llegit es blog aquest dies?" em reservaré els qualificatius que algunes persones han emprat.....

    L'Ajuntament de Santanyí no ha estat paralitzat ni molt manco, si algú te un programa electoral d'aquesta legislatura el podria aportar al blog i entre tots veuriem el que es va dir que es faria i el que realment s'ha fet, a la vista està i no es pot dir mentides perque son coses palpables (això es una prova mes de les mentides que ens volen fer creure els administradors del blog)

    El pan E ha estat creat per fomentar l'ocupació, han donat doblers als Ajuntaments per agafar durant 6 mesos un nombre determinat de persones a fer feina, idò que voleu que facin, els han d'enviar a cuir-vos ses ametlles, es que a vegades pareixes més cabotas de lo que sou...

    Vos recor de a l'enquesta que teniu al blog hi ha un 74% de la gent que troba que es necessari la compra del casal o que troba que pot ser necessari a un futur, que punyetes mos voleu vendre, també heu d'anar en contra de la "participació ciutadana" que hi ha hagut a l'enquesta del blog???

    Això si que es vera, es mol tipic dels governs socialístes que per una vegada que governan (malament però governan) no puguin donar nu es bon dia als ajuntaments que governa el PP i el posen mil traves i mil impediments per tot.

    Ara vé, sa cabotada més grossa del que ha escrit això... com pots posar en questió uns comptes públics d'un Ajuntament que han passat per mil mans i han estat revisats pels tecnics del Ministeri d'Economía i Hisenda???? L'Ajuntament de Santanyí te un superhavit de mes d' 1.500.000 Euros li pesi al qui li pesi i aquí de "fictici" me pareix que només hi ha el teu cervellet!!!
    A més, no hi ha un deute de 11.700.00 sinó que hi ha una inversió de 11.700.000 Euros en benefici del poble, a pagar ben igual que un que compra un cotxe o un pis o una casa.

    I qui punyetes sou vosaltres per posar faltes d'assitència a ningú, en Llorenç, que jo sapi, no te un horari estipulat ni molt manco aixi que no volgueu donar lliçons a ningú que ja en teniu prou amb lo vostro....

    Teatre o interpretació la que vosaltres feis, molt peculiar la forma d'interpretar el mon....
    Anònim said...
    La verdad duele, Miguel Amegual
    Anònim said...
    Vos recor de a l'enquesta que teniu al blog hi ha un 74% de la gent que troba que es necessari la compra del casal .

    Miquel mireu d'una altre punt de vista hi ha un 53% que no ho veu necessari o pense que si però POT ESPERAR, no és el mateix punt de vista. 53% en contra i un 46 a favor.
    Miquel Amengual said...
    Ja tornau mostrar el que vos convé a conveniencia vostra, jo he dit: "Vos recor de a l'enquesta que teniu al blog hi ha un 74% de la gent que troba que ES NECESSARI la compra del casal o que troba que pot ser necessari A UN FUTUR". Pero com ja vos he dit abans, teniu una manera molt peculiar d'entendre les coses.......

    Y la verdad parece que si que duele señor anónimo porque no veo replica alguna por parte de ningún administrador i tampoco veo que les interese, como ya han hecho en otras ocasiones, el colgar en el blog el balance de 2009 del Ayuntamiento y tampoco las calificaciones que le han dado al señor Antich, mas que nada para que sea la gent que diga si realmente ha aprovado o suspendido. Esto es lo que hay, muchas palabras, mal dichas y sin nigun tipo de personalidad.
    Anònim said...
    Miquel Amengual el problema no son les notes de l'Antich el problema és la mala gestió de l'ajuntament de Santanyí, la falta de assistencia del Galmes i ara també resulta que le batle Miquel Vidal, cobra dietes per asistir a l'ajuntament i té la paga de funcionari a la Conselleria de interior, i encara té temps i això ha sortit a un diari de companyar els seus pares a fer se el DNI, ja diras com ho fan per tenir tant de temps.
    Miquel Amengual said...
    Encara sou mes patètics del que me pensava, no se com vos atreviu a recriminar a nes batle en aquest cas, però sigui al qui sigui que acompanyi als seus pares que ja no estan per conduir cotxe fins a Manacor per renovar-se el D.N.I. Amb aquestes acusacions tan intimes i personal, atemptant contra l'intimitat familiar demostrau l'impotència i el total desconeixement del debat polític i molt manco de les qüestions econòmicas i en general en totes les qüestions que afectan al nostre Ajuntament, no sou dignes d'administrar un blog que preten ser transparent i plural i a disposició de tots els ciutadans per poder contar les coses bones i tambe les dolentes del nostre municipi. Tampoc teniu gens de moralitat ni de respecte a les demes persones com heu demostrat amb aquesta darrera contestació i m'importa un pito si ha sortit a un diari, amb lo que preteneu ser tot això esta fora de lloc..

    Pero per altre part, entenc que es la impotència de veure com l'Ajuntament ha fet un any 2009 de política austera i els fruits son al milió i mig d'euros de superhavit. Vos torn demanar que penjeu al blog els comptes, que son públics, de l'Ajuntament de l'exercici 2009 perque la gent pugui veure que no es cap mentida i que els mentiders i manipuladors sou vosaltres que ja no sabeu que fer ni cap a on tirar. Obviament no les penjareu ja que sería apedregar-vos les vostre pròpies teulades. PATÈTIC!!!!!!
    Anònim said...
    El meu persupost d'aquest mes:

    950 euros de hipoteca amb venciment l'any 2030
    300 euros de combustible.
    500 euros per aliments
    300 euros per altre despeses

    a final de mes el resultat és:

    950 euros hipoteca
    250 euros combustible
    300 euros aliments
    250 euros altres despeses

    Molt bé tenc un superavit aquest mes de 500 euros.
    Julià Vila said...
    Miquel, estic cansat de que facis de beneits els qui no pensen com tu.
    Es batle en persona me va dir: "no tenim un puta duro" O ell menteix o menteixes tu.
    Per altra banda, sentir parlar de debat polític, de moralitat i de respecte a un INCONDICIONAL del PP, sense la més mínima capacitat d'autocrítica et resta tota credibilitat respecte als teus plantejaments polítics. Vols ser més papista que el papa, i se't veu es llautó.
    El PP (parl del PP, perquè son els qui ens governen al municipi i aquest blog pertany a aquest àmbit) es troba en una situació delicada, que requereix humilitat i prudència en el fons i en les formes. Aquest forofisme, aquest caçar tan alegre dels gregaris del PP li fa més mal que be. Allà voltros.
    Sebastiana Bover said...
    És graciós. He estat criticada per les meves crítiques i aquest escrit deixa en Llorenç Galmés ben en terra.
    No xerraré de superàvit ni de doblers, perquè ni me n'entenc d'economia ni, així com estan les coses, me'n vull entendre.
    Uns diuen que hi ha doblers que sobren, d'altres que en falten... Qui té la raó? Ni idea.
    Com sempre, uns polítics diuen una cosa i els altres, una altra. Mentides, mentides i més mentides... Visca la política! Això és el que és.
    Respecte a no sé què del D.N.I, que cosa he sentit, però, sincerament, aquestes coses me fan compixar de rialles, crec que ja és massa. Ara, amb La Roja sobretot, s'ha mesclat futbol i política... I encara gràcies que l'Ajuntament de Santanyí no ha fet el mateix que a Inca, perquè te dic que... Bé, dic això perquè ara se veu que s'ha posat de moda mesclar política amb tots els aspectes possibles. I, mem, a jo i a tots els ciutadans que ens interessa si en Miquel Vidal ha anat a renovar-se el D.N.I.? Que jo sàpiga, malgrat ser polític, és primer de tot una PERSONA, com en Miquel Vidal, en Julià Vila, jo i tots els anònims que escriuen en aquest blog. Crec que no hi ha cap polític extraterrestre, malgrat alguns ho semblin. Si tanta ràbia li teniu, no perdeu el temps xerrant d'aquesta gent, i ja està! Però és que donau corda i corda i corda...
    Ah, Miquel Amengual, li recoman, com una altra vegada, que baixi aquests fums que té. Me pareix molt bé que sigui del PP, però, com ha dit en Julià Vila, els altres no som beneits. Està molt bé que expressi la seva opinió, però sempre pensant això: La llibertat d'un acaba ABANS de trepitjar la dels altres. Així que, per favor, una miqueta més de tolerància. Que hi ha maneres i maneres de dir les coses. Sinó, això pareix un galliner enlloc d'un debat ric d'intercanvi d'opinions i postures (que crec que hauria de ser; no sé si els administradors d'aquest blog pretenen que sigui un espectacle, com na Belén Esteban). No està bé jugar amb política, perquè ens implica a tots.
    Salut a tots!
    Anònim said...
    Lo del DNI del batles no és cosa del blog, ha sortit a tos els diaris.

    http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2010/07/04/tendrian-politicos-corruptos/584028.html

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites