El passat diumenge a un mitja de comuniciació ( Ultima Hora ) varem poder veure el càrrecs de confiança del govern del senyor Bauza, aquest que diu que han de reduir funcionaris i han de retallar despeses i sous.

En aquesta llista hem varem trobar dos de Santanyí,  un és el que va fer tant de renou a les passades eleccions municipals perque no el volien més per Santanyí com a regidor de cultura, aquest era el defanestrat Tofol Vidal, un home que a les passades eleccions ja el feien candidat de la Lliga d’en Jaume Font, degut a que al PP de Santanyí no el volien i de fet criticava en força la postura del seu president Bauza en contra de la Llengua catalana.

Ara aquest bon senyor és el Director del Institut d Estudis Baleàrics, i el català a fer punyetes.

L’altre càrrec que trobam a la llista és el d' una dona, que per ventura es un poc desconeguda pels santanyiners, peró no ho hes tant quan la relacionam amb el seu marit, el batle de Santanyí i portaveu del Consell de Mallorca Miquel Vidal.

Aquesta senyora na Maria Magdalena Servalls, diplomada en relacions laborals i treball social,  és la gerent de Sitibsa, i tothom es pregunta ,  que és aquesta empresa.

SITIBSA és l'empresa pública del Govern de les Illes Balears que desenvolupa la seva activitat en el camp de la cartografia i la informació territorial. SITIBSA és una empresa pública de la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat i depèn directament de la Direcció General d’Ordenació del Territori.

I després  de saber  a que es dedica aquesta empresa,  ara ve l'altre gran pregunta ¿ que sap aquesta senyora diplomada en relacions laborals i treball social, de cartografia i informació teritorial ?
 
 No oblidem les paraules del president Bauza " Si tuviera un amigo sería el último en el que pesaría para darle un cargo"

Font: Ulltima Hora.

1 Comment:

  1. Anònim said...
    Aquestes families segur que no pateixen la crisi.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites