Tiberis 2 - Transparència 0

Avui publicam aquesta entrada que ha publicat en Pedro Burguera al blog de la Lliga de Santanyí , és una entrada un poc semblat a la que ja verm publicar fent referència als cent dies de govern de l'ajuntament de Santanyí, festes i bauxes, aquesta entrada que ha publicat en Pedro Burguera ho justifica un poc més amb cifres i retallades que fa l'empresa municipal.

Benvolguts veïnats del Municipi de Santanyí,

La crisis ha arribat al nostre terme, a pesar dels dos milions de superàvit que han adornat els comptes públics del nostre ajuntament durant la campanya electoral. La severitat ineludible de la realitat econòmica que ens envolta s'ha cobrat la primera víctima al Municipi de Santanyí. Benvolguts veïnats: la transparència, ha mort.

La setmana passada SEMDESA (SERVICIOS MUNICIPALES DE SANTANYÍ, S.L.U) depenent de l'Ajuntament de Santanyí i encarregada de realitzar un grapat de serveis públics, va comunicar la primera retallada a causa de la crisis. L'auditoria anual dels comptes de l'empresa que fins ara es venia realitzant, no es realitzarà més, tal com s'indica a la plana 45 del “Programa Anual d'Actuació Inversions i Finançament de SEMDESA S.L.U. Els 6.000 euros anuals que costa l'auditoria han pesat massa al pressupost de SEMDESA en aquests temps de crisis econòmica i, contra això, els 2 milions d'euros de superàvit no hi han pogut fer res (pareix mentida lo poc que pesen).

Reseu un credo per la finada auditoria, perquè a partir d'ara vos haureu de creure tot el que vos diguin.

Curiosament, a la mateixa plana 45 del ja esmentat programa d'actuació, també s'anuncia que la partida de ”Atencions Protocol·làries Publicitat i Propaganda” de SEMDESA (vulgarment: dinars, tiberis, festes i bauxes), contarà amb una dotació de 8,240 euros anuals, continua plenament vigent, operativa i dotada.

Al programa d'actuacions de SEMDESA de 2010 la partida ”Atencions Protocol·làries Publicitat i Propaganda” aquesta partida estava dotada amb 6.110 euros. Això representa un increment del 34% en festes i bauxes l'any 2011 respecte de l'any 2010.

Esperem que al manco brindin per la salut dels que paguen.

Queda doncs demostrat, que, en temps de crisis, el PP prefereix la propaganda i la política de coca amb verdura en lloc de la política de la informació i la transparència. Prefereixen contar-vos el que fan enlloc d'ensenyar-vos el que fan.

Tal com diu el títol: Tiberis 2 - Transparència 0. Un nou estil de governar "made in PP".


1 Comment:

  1. Anònim said...
    la residencia de santanyi ,lleva 2 meses sin pagar al personal ,y ademas les debe la extra de julio,
    podeis investivar esto y lo podeis publicar en el blog ,gracias

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites