Avui un seguidor del blog ens ha enviat aquesta imatge i ens ha fet una demanda referent els sous dels polítics de Santanyí, aprofitam per convidar a l'oposició del Municipi de Santanyí a solo.licitar els sous i dietes de tots aquest polítics del Municipi i donar los a coneixer als ciutadans.

Hoy en la revista Brisas que viene con el periódico Ultima Hora he visto esta foto, es nuestro segundo alcalde del Municipio de Santanyí, pobre chico no tiene sitio en el parlamento, pero si despacho en el Ayuntamiento y sueldo en el parlamento y dietas en el Ayuntamiento de Santanyí, no como un servidor que se tiene que espabilar para llegar a fin de mes.

Al ver la foto la verdad no se si me a parecido graciosa o me ha hecho rabia, por este motivo la he enviado al blog para que la publiquen y que la vea la gente y que opinen.

Tambíen me gustaría que en este blog se publicara lo que ganan los políticos de Santanyí ya que  en otras ocasiones ya lo han hecho, ya sabemos que era porque el señor Nuñez lo llevaba muy controlado, y ahora parece que la oposición no lo controla tanto.

De esta manera  la gente podria saber realmente los miles de euros mensuales que ganan estos políticos.


26 Comments:

  1. Anònim said...
    El alcalde cobra unos 50.000 del ayuntamiento + lo que cobra de conseller portavoz (36.000?). Además es funcionario, pero no creo que de eso cobre nada.

    El señor Galmés cobra unos 550 eruos de dieta por cada comisión de gobierno (una por semana más o menos media mañana de trabajo). Además cobra las dietas de regidor (unos 300 euros por pleno, más algo por las comisiones informativas creo que ahora se pagana a 200, más algo de la empresa pública). Está por ver, peró serán unos 30.000 euros anuales. Además cobra su paga de parlamentario (36.000?). Puede que sea algo menos de los 50.000 que cobraba antes de las elecciones.

    Aquí ay que decir que si cobran de las dos instituciones es por que lo que se percibe del ayuntamiento es una dieta y no un salario. Si fuera un salario solo podrían cobrar de una sola institución. Así que ya ve, hecha la ley, hecha la trampa.

    El resto de concejales del PP cobran a razón de su dedicación.

    Algunos cobran unos 40.000 euros. Otros cobran algo menos.


    Otros sólo cobran las dietas cómo los regidores de la oposición (unos 5.000 euros anuales).

    Entre todo esto y las pagas a asesores y amiguitos interinos de la cuerda del PP (unas 20 o 25 peronas en total), salen del ayuntamiento 1 millón de euros anuales.
    Anònim said...
    I la dona del batle tembé l'hi han donat un càrrec a Palma de gerent de SITIBSA això vol dir 50.000 euros més que entren en aquesta casa.

    I a altres cases o tenen per menjar.

    Vergonya.
    Anònim said...
    Encara en Llorenç sembla que escolta, perè el barbut que esta darrera d'ell esta ben dormit.....
    Anònim said...
    Aquesta publicació, perdonau, però ja pareix que no tenim res de que xerrar en tot els problemes que hi ha en aquest moments!!!!! Ara trobau que tots els parlamentaris no tenen el seu lloc assignat al parlament, es que tot s’ha de treure de contesta, per favor!!!, es que ni devora una companyera ja sa podran acostar a s’escoltar el que sigui!!!
    Anònim said...
    Això de la foto digueu pels periodistes que ho han publicat a la revista Brisas.

    I tu mateix ho dius amb tots els problemes que hi ha amb la gran crisi econòmica i amb el mal estar de molta de gent, trobes que no és molt important discutir aquesta barbaritat de doblers que cobren cada mes aquests polítics de Santanyí??.

    Estam xerrant de mes de 6000 euros mensuals, més de 1.000.000 de les antigues pesetes.
    Anònim said...
    AIXÓ VOL DIR QUE CADA DIA "NORMAL" COBRA 448 EUROS (MES O MANCO 56 EUROS X HORA) . SI ES UN DÍA AMB DIETES COBRA 656 EUROS ( 82 EUROS X HORA ).
    ¿ CRISIS ? SOLUCIÓ = ¿ PUJAR IMPOSTOS ?
    Anònim said...
    Lo que passa aquí és que pareix que vos sap greu que un santanyiner com en Llorenç ens representi al Parlament. Haurieu d'estar orgullosos den Llorenç!!!!! És una gran persona i un gran polític!!
    Anònim said...
    Si orgullosos estamos,pero lo k no es digno es k cobren estas barbaridades sabiendo k en los colegiosd su pueblo donde el estudio no hay ni un euro y sigan pasando d todo cm si nada claro cm ellos lo tienen todo a lis demas k le den!!!!
    Anònim said...
    Lo mejor el barbudo ese de los ojos entornados. Así me gusta ¡salvando el país campeones!

    Acabo de sacar cuentas y el céntimo sanitario me va a salir por 700 euros anuales. Su madre será una santa pero Bauzá es un hijo de p...
    Anònim said...
    Ben contents hauríem d’estar tots de tenir 2 Santanyiners a ses principals institucions de ses Illes i que miren de dur recursos cap es terme, quan no hi ha un puta duro per en lloc, però no ens dem de fitxar sempre en lo que cobren, es molt redundant i cansat aquest tema ja!!! I crisis, no me xerreu de crisis, que pentura estaríem un poquet millor, si es polítics que hi havia antes no n’haguessin tudats tants de doblers, que en varen tudar molts, pero molts!!!!, pentura es d’ara no haurien hagut de pujar els impostos, hombre!!!! Sa gent no es beneïta!!!!
    Anònim said...
    No digueu tantes mentides i demanau bé el que cobren. Està clar que s'enveja fa fer coses, beneits tots els que creis que no té es seu lloc. Ignorants, mentiders i envejosos.
    Anònim said...
    Jo pens que hi ha mes santanyiners enxufats per Palma i amb un bon sou. Tofol Vidal, Llorenç Rigo, sa dona del batle, un altre qu dur barba.
    I tambe es un poc cansat sentir una vegada i un altre que els politics que hi havia varen tudar doblers, pero no sols el darres 4 anys, els d abans tambe.

    De pujar impostos, hombreee!!!! esta be sino hi ha mes solucio, pero que no es pujin els sous i les dietes. hombreeee!!!!!!
    Anònim said...
    Tenim dos politics que miren de dur diners cap el terme...

    Sants! sants! sants! sants són els senyors! deus de l'univers! el cel i la terra són goig de la vostra gloria!

    Quants doblers varen dur la passada legislatura? No contesteu per que ells ja han contestat. Cap! Això si, la cupa es dels altres que no amollaven. Dimoni dimoni! Dolent Dimoni!

    Que es de trist el joc que vos duis el PP i del PSOE. Vos enfoteu del ball i del sonador! Anau a lo vostro i poc vos importa el poble!

    I això si no ens hem de fixar amb el que cobren per que és un tema que cansa. Vos heu cansat de cobrar? Idò callau voltros!
    Anònim said...
    aquest senyor des darrer comentari te sa memori curta, no olvideu que aquest darrers quatre anys governava PSOE, ESQUERRA UNIDA, PSM,UM(DESPRES ANOMANAT CXI),VERDS i entre tots vaja un bon desastre que han deixat de vergonya, i tots aquest poc miraren per Santanyí.
    Anònim said...
    Aquest desastre es el que vosaltres voleu resoldre ara amb les receptes del PSOE? Vols dir doncs que aquests senyors són tan dolents com els peperos de valencia que han fet el mateix desastre? Sants! Sants! Sants són els senyors....".
    Anònim said...
    No heu deven fer tant malamaent els valencians tornen tenir una gran majoria jo fos de s'oposició estaria ben preocupat en tot el que voleu suposar que hi ha i tornar gonyar amb majoria absoluta es que tots els altres són un vertader desastre que si a quedat ben clar a n'es govern espanyol.
    Anònim said...
    Ja està bé de polítics sense vocació, el que està ben clar és que els nostres es mouen pels doblers, quant més millor, perquè no prohibeixen la duplicitat de càrrecs?. I el nostre batle, on és?, algú el veu pel carrer?, es veu que ja només passetja pel Born (això si que és categoria...), tal vegada hauríem de dir als caminers que instalassin una estora vermella al carrer de Palma per rebre als fills predilectes del poble que són més importants pel fet de representar-nos al parlament...
    De tota manera això és el que ha votat la majoria, així que visca el "caciquisme", tot acabarà amb un nou aixecament de les germanies.... almenys no ens han robat els somnis aquests aprenents a senyors feudals.
    Anònim said...
    uuuuuuuu quanta ràbia a n'aquest darrer comentari quina por, quina enveja dins el cos d'aquest escritor, com sap aquest senyor que no es vocacional la feina que fan?,vosté no cobra sa feina que fa? no la fa en vocació i il´lusió, que trist si no és així.No sa aturat a pensar mai que el seu pensament ideològics,mai diré que no siguin correctes, per ventura no són els que la gent normal la gran majoria vol en cosecuéncia aceptau el que hi ha sense aquest odi. Aquest odi que manifestau l'ensenyau a tots el que vos envolten grans i nins i això crec que no és positiu.
    Anònim said...
    Jo amb 6000 euros al mes, tambe tenc vocacio i sino ja la fare venir.
    Anònim said...
    Jo amb 6000 euros al mes, tambe tenc vocacio i sino ja la fare venir.

    Por 6000 al mes van a venir Vocación, la Dedicación, la Abnegación y a su puta madre si hace falta.
    Anònim said...
    "No heu deven fer tant malamaent els valencians tornen tenir una gran majoria"

    3.500 milions de euros de deficit.
    600.000.000.000 de pesetes.
    Siscents mil millons de pesetes.
    Un 3,2% de dèficit.
    ¡I allà no han governat es socialistes des de fa molts d'anys! ¡Alla tot ha estat PP!

    Es cupa seva? Si aplicam es discurs d'en Bauzá a Mallorca, "la culpa es del que estaba antes", si. Ara be si a cada banda contau el que vos convé a lo millor no.

    Lo bo que te sa democraci es que dona a nes pobles el govern que es mereixen. I si un poble es beneit, mereix morir.
    Anònim said...
    Tanta gent per Palma i no tenen collons a fer arreglar les parets de la carretera de Calonge a Cala dor. Hi ha una tanca que te set portells de diferents accidents a devora es camp de futbol. Els turistes tenen una bona arribada. Si no es competenci de l´ajuntament al menys els que anau a Palma se podien preocupar de aixó. Oh no?,
    Anònim said...
    I els escombros de la curva de sa conca, tambe ho podrien dir per Palma.Tambe els podía fer retirar el sr Matas( el de Calonge) ara que te dedicació esclusiva.
    Anònim said...
    Recordau que qui espenyar hauria d'arreglar, com pugui esser una paret, i no olvideu que a ses parets ,ja ve de molt vell ,l'arreglar es de damunt, ja mirareu com estan ses de sa carretera de Cala D'or.
    Anònim said...
    El senyor regidor de cxi que arregli el que ha espanyat ni més ni pus que una carretera vergonya.
    I aquest escombros que xerrau no és posible que siguin d'un altre regidor de l'antiga um. Uy Uy mala olor en far aquest grup manco mal que és pot dir que acabat perque sino esteim ben arreglats si un futur ens han de governar aquesta guarda que no arreglen ca seva.
    Anònim said...
    I una casa que prest sera un restaurant?, Qui sap res d'aquest tema? Hi ha llicencia d'obres?.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites