Cala Figuera: ciudad sin ley.




Publicam un escrit que ens ha enviat un seguidor del blog, i que ens demana l'anonimat.

"Fa un parei de dies (17 de febrer) va aparèixer publicada a sa premsa sa detenció de dos lladres que havien estat fent de ses seves per sa zona de Cala Figuera. Un d'aquests dos angelets tenia més de 100 antecedents policials i havia fet una quinzena de robatoris a sa zona. Sa seva detenció per part de sa Guardia Civil és una bona notícia ¡Viva la Guardia Civil!

Per desgràcia una setmana després un domicili de Cala Figuera va ser atracat a plena llum des dia. Per tant es lladres havien estat rondant a sa família atracada i qui sap si encara hi són rondant alguna casa més. Aquesta és una mala notícia.

A Cala Figuera pareix a ser que hi ha un problema de seguretat. Només pes que ha sortit publicat a sa premsa i pes que ha arribat a ses meves oreies en 15 dies ja coneixem 16 robatoris.

M'agradaria que publiquesin aquest comentari per donar a conèixer es malestar d'alguns veinats. De moment no hi ha hagut atracos amb violència, però tot pot ser. Sobretot si aviat no s'apliquen mesures contundents".


Volem agrair al seguidor el seu escrit. 

També volem fer unes preguntes: de tot això que en pensa la darrera “assessora de seguretat” contractada pel batle? L'heu vista per Cala Figuera? Ha dit res? La coneixeu? Cobra el mateix tant si hi ha robatoris com si no n'hi ha? Sap on és Cala Figuera? I si té respostes per tot això, per què hi ha lladres? La culpa és dels hotelers com sempre?

6 Comments:

  1. Anònim said...
    ALERTA A TODOS LOS QUE TENGAIS ALGUNA CASA O CASETO DE CAMPO(FORA
    VILA), POR BUENA TINTA SE QUE ANDAN USMEANDO ESTA GENTUZA AMIGO DE
    LO AJENO PARA ARRAMPLAR TODO LO QUE SE MENEA,, CONCRETAMENTE AMÍ ME
    HARROTO LA CERRADURA DE LA PUERTA Y FORZADA LA FINESTRA DE ALUMINIO Y
    TOTAL PARA LLEVARSE POCA COSA
    OJALA PATRULLEN LOS LOCALES POR LA NOCHE POR ESOS CAMINOS ALGO
    ABANDONADOS, OJALA EL ALCALDE SE HAGA ECO DE LO DICHO.
    UN ABRAZO.
    EL ZORRO DEL DESIERTO-
    Anònim said...
    De los robos y ladrones se encarga la guardia civil
    Anònim said...
    Las principales funciones que tiene encomendadas la POLICÍA LOCAL, ya sea en materia administrativa o judicial, básicamente vienen reflejadas en la LEY ORGÁNICA DE FUERZAS Y CUERPOS DE SEGURIDAD 2/86 y en la LEY DE BASES DE RÉGIMEN LOCAL:

    La LOFCS, en su artículo 53, indica que:

    ...

    Efectuar diligencias de prevención y cuantas actuaciones tiendan a evitar la comisión de actos delictivos en el marco de colaboración establecido en las Juntas de Seguridad.

    ...
    Anònim said...
    DECRETO

    151/1998, de 23 de junio, de regulación de las juntas locales de seguridad.

    El artículo 54 de la Ley orgánica 2/1986, de 13 de marzo, de fuerzas y cuerpos de seguridad, prevé que en los municipios que tengan cuerpo de policía propio se puede constituir una junta local de seguridad, que será el órgano competente para establecer las formas y procedimientos de colaboración entre los miembros de las fuerzas y cuerpos de seguridad en su ámbito territorial.
    Anònim said...
    Jo no vull pagar més municipals vull educació, respecte i civisma de sa gent d'aquest municipi, i ma dura, justícia amb tots el delincuents, amb això vull dir que quant els agafen i els duen al jutjat no siguin més aviat aquí ells, que moltes d'avegades la guardia civil i és propi propietari al qual li han robat.
    Anònim said...
    Ahir dilluns varen toranar entrar a robar així que ja son 17 robatoris.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites