Seguim ara amb la Conver-Lliga, nom artístic: El PI (3,1416). Com a candidat presenta a Gabriel Vidal, un clàssic més clàssic que un Real Madrid-Barça. 

Durant les quatre anteriors legislatures s'ha presentat per tres partits diferents, és un animal polític per natura, ha sobreviscut a Convergència pel Municipi de Santanyí (o Cosme Manda Siempre, segons la malevolència popular), Unió Mallorquina i Convergència per les Illes (Unió Mallorquina 2, segons la malevolència popular).

Hereu natural de Cosme Adrover en la gestió de l'espai de centre al nostre municipi, ha estat tot i no ha estat res durant la seva vida a la política municipal. 

Els seus punts positius són: un carisma natural que guanya en les distàncies curtes; és una persona increïblement pròxima i capaç de generar un alt grau d'empatia amb els seus interlocutors; ha aconseguit que el seu nom sigui una marca electoral; i fa una plantada a ses processons.

Els seus inconvenients: pot generar grans quantitats d'odi entre els seus no-electors; el persegueix el fantasma d'una gravera esbucada; la seva imatge entre els joves és semblant a la de la colòniaVaron Dandy i, per molta altra gent, està més vist que l'arròs de peix.

7 Comments:

  1. Anònim said...
    Dicen que se han reforzado en Cala d´or y Alqueria, dicen. Ya veremos al final. No creo que sumen tres concejales ( 2 de CxI+ 1 lliga ). Apuesto 2 como mucho.
    Anònim said...
    " De ilusión también se vive "; jo apost per PSOE 3 Alternativa 3 PI 3 PP 8 i a tomar por c...
    Anònim said...
    Si el Pi no saca 500 votos, lo que tienen que hacer es dimitir y realmente dejar paso a gente nueva que crea en la política y no gente que quiera vivir de ella.
    Se rumorea que a todos les han prometido un cargo si el Pi es clave en las autonómicas.
    Anònim said...
    ¡El Pi treurà 1.000 vots! Ja ho veureu.
    Anònim said...
    Si, siiiii... de ilusión también se vive
    Anònim said...
    Ara ja són 1.200!
    Anònim said...
    3000!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites