Comença la comtessa electoral al municipi de Santanyí. Els partits encalenteixen motors de cara a les imminents eleccions. Es comença a sentir renou de llistes i el rebombori propi de les darreres inauguracions atropellades de final de legislatura. El temps s'acaba i arriba l'hora de la veritat. Per tant, des del blog del municipi, pensam que és hora de fer una mica de valoració dels candidats dels diferents partits que, probablement, es presentaran a les pròximes eleccions.

Començarem amb el PP, la gran nau que governa aquest municipi. Presenta com a candidat a Llorenç Galmés, descendent d'una saga de batles i batlons. Durant les darreres legislatures ha estat el dofí digitat per Miquel Vidal i ha anat fent feina a diversos departaments de l'ajuntament (regidor d'economia, coordinador de regidories, tinent de batle i, finalment, batle). Més enllà del càrrec orgànic dins el partit, té un bon ascendent dins la junta local del PP i a l'Ajuntament de Santanyí s'ha beneficiat de l'equip de treball que durant anys va fer parèixer que en Miquel Vidal servia per a alguna cosa. 

A més, dins el seu bagatge positiu, ha estat, de rebot, diputat autonòmic, cosa que li ha permès començar a enllaçar les seves ambicions de la política local amb metes més elevades i més llunyanes del nostre municipi.

 Entre les seves grans fites de la legislatura hi ha: tenir 4998 amics al Facebook; inaugurar un pas de vianants; menjar una sardina al fortí de Cala d'Or i altres obres d'igual o major importància que ell mateix anuncia al seu perfil social, una cada deu hores. 

Els seus inconvenients: una falta de carisma que no té cura, perd en les distàncies curtes; la sensació que vol partir corrensos cap a Palma quan antes millor i perdre el poble de vista; un esperit elitista poc dissimulat i ser l'hereu del projecte estrellat de la legislatura: les rondes de s'Alqueria Blanca.

A la propera entrada valorarem el candidat del PSOE de Santanyí en Juli Fuster.

1 Comment:

  1. Anònim said...
    Lo de si tiene Galmés carisma ó no es lo de menos. El PP de Santanyí va a ganar de calle por todos los núcleos, menos en Cala D´or claro, allí ya hay nervios, ya que se rumorea que habrá candidatos emergentes en otras listas

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites