El darrer possible aspirant a les eleccions per la batlia de Santanyí surt del conjunt de les esquerres del poble, al marge del PSOE. Parlam de: Alternativa. La demostració que la política pot fer estranys companys de llit. Què té a veure una persona que es va queixar del fet que la UIB no tenia impresos en castellà i un nacionalista de pro com Jaume Amengual? Ho heu endevinat: Alternativa. Les nostres informacions indiquen que el candidat a la batlia repetirà. Jaume Amengual ha fet una feina valorada i valuosa a l'Ajuntament de Santanyí i tot pareix indicar que li ha servit per revalidar les seves opcions dintre de la nova formació. El seu adlàter de coalició és una mescla entre enPablo Iglesias i el canijo de “Érase una vez el hombre”. Què pot sortir d'aquest duo explosiu a la política local? No hi volem ser a prop quan passi. Els punts positius de Jaume Amengual per aspirar a la batlia de Santanyí són: que és un idealista, somiador i convençut militant d'esquerres nacionalista. Els seus punts negatius per aspirar a la batlia de Santanyí són: que és un idealista, somiador i convençut militant d'esquerres nacionalista. Més clar no ho podem dir, tendria més possibilitats com a candidat a la batlia de Corleone.


La festa tot just comença i ens arriben notícies de la formació de llistes electorals dels diferents partits. Qui entra? Qui surt? Qui cau? Qui es repenja? Des del blog del municipi a poc a poc vos anirem contant coses sobre aquestes eleccions, que prometen ser emocionants com sempre.

1 Comment:

  1. Pep said...
    Si vostè lo màxim que pot dir del Partit es això demostra que li interesa ben poc sa política i que segurament no haurà anat a cap reunió del partit .

    Si del seu adlàter només que pot ficar-se amb es seu físic no crec que estigui en molt bones condicions de criticar-ho.

    Critiqui idees si vol, pero no es físic de ningú amb això perd tota sa poca raó que pugui tenir.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites