Va de glosses

saludarem altra vegada
a nels seguidors d'aquest bloc
pareix que aixo a fet "nyoc"
perquè sa cosa esta parada

Han perdut sa xerrera
tan es PP com s'oposada
segur que aquesta vegada
s'an fet tots cap enrera

passa es temps i no canvia
sa forma de governar
domes ells feien mirar
lo que a ells mes lis convenia

Es ciutadans seguim igual
pagant impostos i desfalcs
perquè els senyors concejals
tenguin assegurat es seu jornal

no li tenim assegurat
es qui no depèn de s'estat
perquè tot mos o han robat
fins i tot la identitat

i ja per acabar
perquè ja no fa ganes xerrar
jo vos vull animar
a nes ciutadans fer-los arribar
un missatge ben clar
que mos hauríem de espavilar
a l'autoritat fer-los cabi-lar
que ses coses han de canviar
que millor mos han de governar
i no mos venguin a especular
i molt menys voler-mos robar!!

7 Comments:

  1. Miquel Amengual said...
    Aquesta glossa m'ha fet mirar les entrades que ha publicat aquest blog d'ara a fà tres anys poc mes poc manco, i sa vertitat es que m'he donat conte que els que mos governan no ho han fet tan malament, de fet, jo vos convid a que hi poseu un poc de temps i mireu totes les entrades antigues, voreu que o bé son notícies que més tart s'ha demostrat que eren mentides o bé repeteixen la mateixa notícia amb diferetns paraules emprant fins a 7 o 8 entrades sobre la mateixa notícia. També trobam les queixes de diferetns persones anònimes que denuncien un fet puntual que els ha perjudicat personalment a ells.

    Per això crec que lo que diu la glossa sobre que el blog ha fet "nyoc", crec que no ha fet "nyoc" ara sinó que ja ho va fer a les dues setmanes de la seva creació. Ha estat fins a dia d'avui una eina barata i malèvola per fer mal a l'equip de govern de Santanyí, han emprat mentides i manipulacions i ens volien fer creure que eran transparents i plurals. Avui deian que blanc perque pensaven que això era lo que volia la gent, demà deian que negre, perque sen donaven conte de que la gent ho volia negre....
    Per cert, aquest blog que diu que no representa cap partit polític, cualcu ho creu? jo em decantaria per l'entorn de la gent del PSOE que no son partidaris de que el senyor Nuñez es torni presentar com a lider del seu partit i es guardan aques "as" dins la mànega per si de cas torna sortir es Doctor fer-se un camí independent, pero això es simplement una opinió personal.
    Un altre dia que el blog torni estar sense saber que criticar o que denunciar ja tornaré a escriure un poc més.
    Anònim said...
    Si el doctot Nuñez independent i la doctora Maria pel PSOE, ja ho veuras si haura molts de malalts.
    Anònim said...
    Si el doctot Nuñez independent i la doctora Maria pel PSOE, ja ho veuras si haura molts de malalts.
    Anònim said...
    Al manco haurà servit perquè quan passi una desgràcia als apartaments Siesta (que passarà, si s'ajuntament no hi posa remei) els responsables municipals no puguin al·legar desconeixement. En tornar ploure s'esfondrarà, i ningú no en voldrà saber res.
    Anònim said...
    I perque en Salas no hagi tornat aparcar al parking de minusvalits.
    Miquel Amengual said...
    Si!!!!!!! Tot un aconteixement unic interplanetari!!!!! Això diria na Pajin!!!! JAJAJAJAJAJAJAJA

    Na Maria com a Batllesa pel PSOE??? No ho vouran els teus ulls, la gent com ella no li interessa presentarse per un partit que esta enfonsat a lo mes baix, no guanyaran a s'Estat Espanyol, no guanyaran a Balears i obviament no guanyaran a Santanyí, això no interessa a ningú i molt manco a ella que ja li varen proposar fa molts anys, anys en que Si que era possible fer "alguna cosa mes"....., ara no es el seu moment, te plaça fixa a la casa del mar i tamé consulta privada, per tant, sobren les paraules....
    Anònim said...
    Veu Miquel Amengual encara pensaràs com molta de gent que no és del PP, per això que dius de na Maria que té plaça i té consulta privada i per aquest motiu no l'interesa ficar se en política, és el mateix motiu que el batle d'ara en Miquel Vidal, té plaça de funcionari, vol entrar al Parlament de diputat i olvidar se de Santanyí.
    Pel mateix motiu el seu sustitut en LLorenç és el que més motius té per presentar se de cap de llista a Santanyí, no té ofici, no ha fet feina mai, només ha dirigit una organització juvenil, les Noves generacions, no hi dupte, Miquel Amengual penses com jo la millor elecció és en LLorenç.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites