Caos circulatroi a Santanyí



El que ja es molt comentat i de cada dia més sobretot els dies de mercat, és el colapse de transit que es provoca dintre del poble, com tothom ja sap fa una temporada que els dies de mercat es tancan els principals carrers del centre provocant un gran desgavell circulatori.

Hi ha un seguidor del blog que ens envia opinions seves sobre Santanyí i la darrera ha estat en referencia en aquest caos circulatori.

A qué juega el ayuntamiento con desviar la circulación por la calle Ramón y Cajal los días de mercadillo," menudo desmierde que se arma los días de mercadillo, y es que no se enteran esta gente, si antes estaba la circulación pésima , ahora me da la risa, ¿ de quién parte esa orden ta genial? , que la paz sean con ésta gente porque el resto del ciudadano tenemos la guerra sicológica.

Hasta pronto lubreras.........-

Saludos.

PISCIS.

Podrieu aprofitar aquesta entrada i donar les vostres opinions del que pensau sobre aquest desgavell circulatori dels dies de mercat a Santanyí.

3 Comments:

  1. Anònim said...
    Els dies de mercat a l'estiu Santanyí fa oi!!!! és per tenir un atac de nervis, i el pitjor són els turistes perduts que embossen la circulació (això si no van en contra direcció), però com que els cotxes són de lloguer "no val la pena multar-los". UN VERTADER DESASTRE
    Anònim said...
    Totalmente de acuerdo! Con la "fantástica" idea de autorizar la instalación de puestos para el mercado en las calles Majoral y Ferrereta se ha conseguido empeorar lo que ya parecía imposible: la circulación del pueblo.
    Ha pasado de ser una circulación pésima a esquizofrénica.
    Aunque a mí no me preocupa demasiado. Sé que los miércoles y sábados tengo que salir a pie, ya se pelearán los demás.
    Anònim said...
    ¡Directamente los pueden peatonalizar todos!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites