La consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, ha mantingut avui un dinar de feina amb l’Associació Hotelera del nucli costaner.

La consellera de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Catalina Soler, i el director insular de Residus, Antoni Serra, han mantingut avui un dinar de feina amb el president de la l’Associació Hotelera de Cala d’Or, Maties Barceló, i els directius de la entitat per tractar el tema de la recollida selectiva de residus als hotels del nucli costaner de Santanyí. A la reunió també han estat presents el batle de Santanyí, Miquel Vidal, i el regidor de Turisme, Alvaro Solana.
El departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca se ha compromès en un futur pròxim a millorar la recollida selectiva de residus de la planta hotelera de Cala D’Or. El hotelers, per la seva part, també han mostrat la seva intenció de col·laborar en aquesta qüestió per fer realitat la millora de la recollida de residus.

Molt bé que tot siguin millores pel municipi, però amb el que està passant a les Illes Balears, quan tots els polítics que governen diuen que la situació és caòtica perquè no hi ha doblers ni per pagar la seguretat social dels funcionaris, sembla que encara es volen riure del ciutadà, per parlar de la recollida selectiva s'ha de mantenir un dinar de feina, que pagam tots els ciutadans amb els nostres doblrs, no podrien fer la reunió a un despatx del Consell o de l'Ajuntament.

Font: Consell de Mallorca

2 Comments:

  1. Anònim said...
    Aquesta reunió l'han fet per fer callar els hotelers, ja que veren enviar una carta on es quiexaven de les dietes que ha de cobrar en Llorenç Galmes i ara amb un dinar tots contents.
    Anònim said...
    Quins grans empresaris!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites