Una seguidora del blog ens ha enviat les següents quixes-denuncies.

Pagam vados i resulta que quan hi ha un cotxe aparcat davant no poden fer res. Avui tenia plorera perque no podia treure es cotxe des garatge. He telefonat dos pics a sa policia local i al cap de mitja hora de no aparèixer ningú he decidit anar personalment a veure perque no venien. M'han dit que sa grua era a Cala D'Or i que no podia venir. I si hagués tengut una urgència? som ciutadans de segona?

A part d'això sa madona d'es cotxe de davant es vado estava tranquilament a un bar i no frissava de venir encara que l'havien avisada que per favor anas a retiar es cotxe.


L'altre queixa és la següent:


Que passa als parcs infantils des poble? brutor, merdes de ca, es tobogans cremats... Ahir vaig anar al parc de devora es pavelló i en ves de posar els tobogans nous han posat una corda i una escala i ja t'arreglaràs si vols...

1 Comment:

  1. Anònim said...
    Doy la razón a esta ciudadana que dice que el servicio de grúa no funciona bién, a mi me ha pasado en varias ocasiones, la grúa no estaba disponible y mi coche encerrado en el garaje sin poder sacarlo a pesar de pagar religiosamente mis impuestos y mi vado, antes han llegado los ocupantes del coche mal aparcado que con tranquilidad se lo han llevedo sin ningún perjuicio para ellos, lamentable y en las calles del pueblo ver innumerables coches mal aparcados que hacen que tú tengas que maniobrar el doble para poder pasar, ¿porqué no ponen las multas que son necesarias? el municipio sacaria unos buenos ingresos y por exceso de velocidad dentro del pueblo ni os cuento, así quizás no nos tendrían que subir la contribución un 10%. Castigar al que lo hace mal y premiar y cuidar al que lo hace bién, eso sería lo correcto.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites