Gràcies, Miguel, gràcies!



Un seguidor del blog ens ha enviat el següent escrit:


Una vegada més, el nostre batle ens demostra la seva cara real. Adivinau quina l'ha feta ara? Idò ha decidit que no hi ha suficients hotels i que Mallorca està massa ben conservada i ha votat a favor de la construcció del macrohotel a Es Trenc al ple del Consell.

Gràcies, senyor Miguel, per demostrar, una vegada més, que únicament li importa la seva butxaca i que el poble (els ciutadans als quals suposadament representa per mandat representatiu) l'importa una merda.

Només recordar-li que tot aquest odi i destrucció que projecta cap als seus ciutadans i cap a la seva terra, li passarà factura, tard o d'hora. 


P.D. A Espanya impera el mandat representatiu, això és que els diputats o regidors només responen davant el poble, no a disciplines de partit. Per aquest motiu és possible que un diputat sigui "trànsfuga" i no se li pugui obligar a deixar el seu escó.


Indignad@


Ara només fa falta tornar a treure el projecte del golf de Sa Talaiola per poder donar feina a Santanyí i a Cala Figuera.

6 Comments:

  1. Anònim said...
    Miquel Vidal: el Batle Formigó
    Anònim said...
    No digueu mentides qui aprovar el projecte la passade legislatura EL SUPER PACTE DE PROGRES TINGUT AQUESTS DARRERS ANYS si senyors el projecte entrar el consell la legislatura passada i no fou denegat per que? per que ara tant de renou? recordau que està a 5 km d'Estrenc com de Santanyí a S'alqueria i el més important per mi que volem els campeners? crec que heu tenen ben clar. I vos dic de tot cor per jo no fa gens de falta cap altre hotel a Mallorca el reves porien tirarne uns quants molts a baix, però me feis pena en tota aquesta demagogia que voleu fer, amb aquest conserverisme que vos surt quant vos convé FEIS PENA . Siau un poc més realistes i no volgueu enganar a sa gent.
    Anònim said...
    En Miquelet només fa el que li manen des "d'adalt" Que li és a ell votar a favor o en contra?? Que sap ell?? Ell, sa seva paga, i a mandar Sr. Delgado !!!
    Aquí ja no hi ha política, es PP es com a l'exèrcit, hi ha una cadena de comandament i tothom fa el que li manen, i els que manen son madrilenys. Si n'Aznar troba que hem d'urbanitzar es Trenc, en Miqui nostro també !!! jajajaja !!!! Titerero !!!!
    Anònim said...
    Au idò, i que no trobau que estaria bé fer una urbanització a s'Amarador?, i una altra i amb un bon passeig marítim a sa punta negra?.
    I un altre Son Mòger a sa finca des Rafal des Porcs, que no seria preciós?....
    I tothom a fer feina de picapedrers que segur que en estar fet tot això ja s'encarregarà gent de forà dels serveis, si és que som beneïts som beneïts...
    Anònim said...
    Beneit hue seràs tu, i ben clar que heu deixau cada vegada més ara treurem n'Aznar que hipòcrites que sou mirau un poc el que han fet aquests darrers quatre anys i sabreu sa vergonya que fan fent s'escàndol, bé és l'únic que sabeu fer renou.
    Anònim said...
    Jo demàn : Hi ha interesos Ocults?
    De qui son els Solars on Sha de construir Lhotel?
    Per qué tanta ganas de construir tan aviat?

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites