Al Facebook del Llorenç Galmes trobam la següent noticia.



Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears duu a terme aquest cap de setmana un viatge institucional a Madrid amb l`objectiu de conèixer les dues principals institucions legislatives d`Espanya, a més de la seu nacional del Partit Popular.

Durant la visita, en la qual participen més de seixanta afiliats i simpatitzants de l`organització juvenil balear, els membres de NNGG podran conèixer a fons les instal·lacions del Congrés dels Diputat i el Senat, així com el seu règim organitzatiu i el seu funcionament. A més, amb motiu del viatge a la capital, els integrants de la formació política visitaran la seu nacional del Partit Popular, situada al carrer Gènova. Aquesta trobada es duu a terme amb l`objectiu d`oferir als joves del PP la possibilitat de conèixer les institucions de dues dels principals òrgans constitucionals del nostre país.

Segons Llorenç Galmés, president regional de Noves Generacions i diputat en el Parlament, “planifiquem aquest tipus de visites perquè els més joves del Partit Popular puguin conèixer de primera mà com es legisla i com es controla l`acció de Govern en les principals institucions que ens afecten”. Galmés ha afegit que “l`any passat visitem les institucions europees a Brussel·les; a més, és molt usual veure a joves de NNGG cada dimarts en el Parlament, per la qual cosa és ferm i evident nostra aposta per la formació i l`acostament a les institucions polítiques que afecten a Balears”.

Aquesta nit els joves de Balears reprendran la seva trobada amb els diputats i senadors electes per Balears, a més de la secretària d`Estat de Turisme, amb els qui ja han estat aquest matí en la visita del Congrés i el Senat.

Juntament amb la delegació estaran presents Marga Prohens, adjunta a presidència de NNGG Balears i portaveu parlamentària del PP en la càmera balear, i Llorenç Galmés, president de Noves Generacions de Balears i diputat en el Parlament.

La veritat és que hi ha coses que no es poden entendre, vivim una gran crisi econòmica, retellades amb educació i sanitat, etc. i resulta que el senyor Llorenç Galmes, (ell no té crisi, uns 6000 euros al mes, per aixo té temps de planificar) planifique visites dels més joves del PP a Madrid per conèixer com es legisla.

Si senyor això son retellades i austeritat, 60 joves de festa per Madrid,  però volem pensar bé i suposam que cada un d'aquest joves deu pagar se el viatje, d'aquesta manera pot coneixer de primera mà que val una visita a Madrid per un ciutadà de les Illes Balears i hauran aprofitat per reivindicar a Madrid que els ciutadans de les Illes Balears no gaudim dels mateixos beneficis que el ciutadans de la peninsula en materia de transports.


25 Comments:

  1. Anònim said...
    No i n'hi ha que ja tenen els d'allons ben peluts, devant de tot hi ha en Martinez i en perulla.

    Això de le noves generacions quant acaba, amb la jubilació???
    Anònim said...
    ¡QUE ALEGRIA CUANDO ME DIJIERON:
    VAMOS A LA CASA DEL PP,
    YA QUE ESTAN PISANDO
    NUESTROS PIES TUS
    UMBRALES MADRILÉS!

    ¡QUE ALEGRIA CUANDO ME DIJIERON:
    VAMOS A LA CASA DEL PP!

    MADRID ESTA FUNDADA COMO CIUDAD
    BIEN COMPACTA;

    ¡QUE ALEGRIA CUANDO ME DIJIERON:
    VAMOS A LA CASA DEL PP!

    ALLA SUBEN LAS
    TRIBUS LAS TRIBUS DEL PP.

    ¡QUE ALEGRIA CUANDO ME DIJIERON:
    VAMOS A LA CASA DEL PP!

    SEGUN LA COSTUMBRE DEL PP A CELEBRAR EL NOMBRE DE RAJOY,

    ¡QUE ALEGRIA CUANDO ME DIJIERON:
    VAMOS A LA CASA DEL PP!

    EN ELLA ESTAN LOS TRIBUNALES DE JUSTICIA, EN EL PALACIO DE RAJOY.

    ¡QUE ALEGRIA CUANDO ME DIJIERON:
    VAMOS A LA CASA DEL PP!
    Anònim said...
    Ignorants que sou cada un paga el seu viatge i que trist en tot el que hi ha a n'aquest pais només treure un viatge que fan uns joves, que vos pensau que els altres partits no heu fan beneits, ignorants que sou. No sé com encara en ses deutes que té és pais i no hem parlem de sa comunitat nostre teniu vergonya de fer renou perque? per tapa totes ses factures que hi ha pendents, per no dir totes ses deutes que tenim? ay i encara hem de gastar més no és això que voleu ala pais grande i rico derrochemos más. Siau coherents i no faseu pus rialles.
    Anònim said...
    L'ignorant ets tu, has vist les noticies, la premsa, 200 treballadors de Joan March s'han tancat indefinidament, per protestar en contr de les retallades, dos hospitals tancaran, el personal al carrer degut a les mesures den Bauza.

    No te sembla que tot un diputat del parlament, penjar al seu facebook que ha anat a Madrid en 60 xotets d'excursió per les grans institucions, es voler sen riure de la gent.

    Que hi vagin però que no ho diguin, el congres i el senat hi ha un personal que pagam tots i han hagut d'estar al servei de tots aquest en lloc de fer feina.

    Això es diu voler fer de bufa¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    Anònim said...
    "però volem pensar bé i suposam que cada un d'aquest joves deu pagar se el viatje"
    Anònim said...
    Hay D. Cosme, como te hechamos de menos, con esta tribu y cargos de confianza 3.000 Euristas, y otros con 400 € al més, cara dura, gtendria que venir que vendra, otro golpista, ya vera como se dedican a quemar carnet, igual que cuando Tejero, ser solidarios sinverguenzas con los que no tienen, mierda de politica, estamos peor que cuando habia una dictadura, todo para ellos, repartir o barjarse los sueldos lambeculos.
    Anònim said...
    Vos vull fer a sabre que el viatge el s'han pagat cada un d'ells!!!!!!!!!!
    Ah, en JOAN SBERT FERRANDO, regidor de L'OPOSICIÓ del PSOE també era a MADRID a un congrés socialista!!!! jo me deman, ho ha pagat ell o ho hem pagat tots???????
    Anònim said...
    Mem si cada un amb els seus diners no farà i desfarà el que voldrà viatjarà, soparà o pagarà. No mescleu ous en caragols no vos exelteu pus, basta el que hi ha per voler encendre més el foc per un viatge duns joves que a tots els partits se fan.
    Anònim said...
    L'enveja fa fer coses. Sa veritat es que posar-se amb el que fa la gent a la seva vida privada ja es creuar els limits de la poítica. Si en Llorenç ho ha publicat al seu facebook es perquè ho vegin els seus amics i no per posar-ho en coneixement de tots. Tenc constancia que aquest viatje el s'han pagat cadascun de la seva butxaca, per tant veig totalment fora de lloc aquesta entrada.
    Anònim said...
    100 euros senyors, això és el que val aquest viatje, jo també vull ser del PP i anar a Madrid per 100 euros.
    Anònim said...
    Beneit i envejos aquest darrer comentari, si sa enveja fos llum Santanyí no i farien falta faroles.
    Anònim said...
    Idò si vols ser del PP no ho pots tenir mes fàcil!!!!! Afiliat-hi!!!!
    Anònim said...
    Lo trist no es que vagin a Madrid o hi deixin d'anar, lo trist es que són uns xotets que es venen per un sou. Segurament si a Santanyí governas es PSOE, tots aquets serien d'esquerres. En Llorençet també, lo únic que voler es comandar i fer es bufa, i això és lo trist. O vos pensau que no li deu fer mal a nes coret a nes net de sa Geneta veure com en Bauzá acrivilla la seva llengua, clar que si, perque un barcelonista de cor i un jove que no fa tan d'anys se pasatjava amb una estelada per la Trompa si no es per doblers i per poder, un no canvia tan aviat de pensaments i ideologia. Vos pensau que els importen els problemes dels veins de Santanyí, o si arriben a final de mes o no.
    Si ells cobren 5 o 6000 euros a nes mes, ja va bé. I clar que fan cas a sa jovenea i els duen a pasatjar, els hi fan sopars i els coloquen a S'ajuntament o a s'empresa municipal, saps que ho són de vots això a ses eleccions. Obriu els ulls Santanyiners.
    Anònim said...
    m'agradaria que no tornesiu a dir que en Llorencet es un net de sa geneta, perque es un desbarat que no fer a Mallorca. I si no ho creis, vos informau que poc costa
    Anònim said...
    Com???? Explicat un poc, pq no entenc el que has posat.
    Anònim said...
    Enveja, enveja no teniu més que enveja d'un jove que a sabut arribar amunt, no és regalat aquest lloc que tener son moltes, moltes hores de feina que voltros beneitets no veis ni tampoc vos deman que vegeu, però per ventura si tots aquests que vos queixau i manifestau fessiu feina i estudiasiu per ventura arriberiu un poc més amunt a i que cada un miri ses seves teulades que moltes goteres hi ha, jefes esquerrans catalans fent escola a un colegi privat l'any qui ve mandat de San Jose Obrero, fent escola a l'escola MUNICIPAL DE MUSICA DE SANTANYI vergonya, s'altre esquerrar hijo de exdirector general d'educació i ara cobrant un alt sou per estar en el estudis baleàrics i ell no ha acabat sa carrera però com hijo de papa fa molt bon esser artista a i sa seva dona colocada també a n'es Bisbe Verger colocada per és seu papa ( sogre d'ella) ay si tots ploràsim en sos vostres ulls, que fa de bon plorà amb els ulls dels altres n'hi ha més de esquerrans de Santanyí molt peculiars de defensar lo dels altres quant els tenen sa butxeca plena au callau i no faceu pena.
    Anònim said...
    Tu si que ho ets beneitet, a mi mai m'han regalat res, per poder cobrar més a la meva feina, vaig haver de compaginar dos anys fent feina dematí i estodiant horabaixa, i ara despres de dos anys d'haver acabat els estudis encara no he vsit que m'hagin pujat res de res, tot per aquesta puta crisi, ell no sha hagut de guanyar res, encara no havia acabat sa carrera i ja el presentaven com es succesor den Miquelet, no has de dir dois, i no te fiquis amb els fills dels altres, pq també té puc dir que qui controla en llorençet es son pare, ell es el que diu fes això o allò d'altre. Ho te penses ell té capacitat per governar res. Això que dius dels esquerrans, has de pensar el que dius abans de xerrar, que jo sapiga el jefe d'esquerra com dius tu, ja hi feia feina al bisbe verger abans de ser res d'esquerra, i pentura es que no nhi ha d'altre de qualificat dins santanyí per fer-la en aquesta feina, i a s'escola de música, quin mal hi ha que nhi fagi de feina, Supos que si l'han cridat deu esser pq també es apte per donar classes allà. Ell va estodiar magisteria i te la carrera de piano, i supos que una de ses sortides es esser professor. Quin mal hi ha fer feina per el que has estodiat.
    Anònim said...
    Cap mal ni un de fer feina del que un a estudiat només dic que és molt curios que faci feina a una escola privada i cobra de regidor i fa classes a s'ecola de musica municipal de s'ajuntament és un poc fort que un esquerrar com ell faci feina a una escola privada per que a sa publica a de menester oposicions i ell no en té curios que prediquen quant els tenes és dobers assegurants privats i públics i s'altre hi te colocada sa dona el hijo de papa a s'escola privada ja ja rialles en feis i molta enveja teniu molta. Jo també per sort faig feina a una empresa privada i ben orgullós i ben content de que l'amo li vagi bé perque jo també mi anirà, i per desgràcia ara no va tot així com hauria d'anar i és ben hora que deixeu de botxades que per un viatge d'uns joves tanta d'enveja és increible i ojala poguesin sortir cada cap de setmana de viatge.
    Anònim said...
    A vull que sàpigues que a mi tampoc no m'han regalat res a sa meva feina n'hi a n'els meus estudis, sempre a sentint dir que de sa feina en surt és profit així és que a fer feina que molta falta crec que vos fa.
    Anònim said...
    Bones tardes a tots,

    Jo em posicionaré a favor de la llibertat i del "vive y deja vivir". L'estratègia, per cert, molt mal disenyada per part del partits que es troban a l'oposició, tant a Santanyí com a Balears fins i tot a nivell estatal, es intentar difondre crispació entre les multituts, no els queda res mes, han fracasat políticament davant un Partit Popular que s'ha consolidat a Santanyí a Balears i a l'Estat Espanyol amb unes majoríes que fan com a por i tot.
    Que poden fer els partits amb representació minoritari o sense representanció? Idò intentar distorsionar la realitat per jugar-hi al seu favor. El que passa es que hi ha coses com aquestes del viatge de NNGG a Madrit, o atacar a nen Llorenç com a persona, que crec que a la llarga beneficiaràn al Partit Popular, ja que la gent ja n'està un poc cansada de tant "indignat".
    Anònim said...
    Jajajjajajajajaja, quines rialles que hem feis. Me pareix increible que critiqueu a nen Jaume perque fa feina a una escola concertada, no privada. Ses privades són unes altres, i a s'escola de música. Trendrà els seus motius per fer-hi feina. Perque li varen oferir, perque està aprop de ca seva, jo que sé, i pot haver molt de motius. I no hi veig que hi ha de dolent que hi fagi feina. Vaja botxeria.

    Si es l'únic que sabeu dir es del PP que sa cupa la tenen es govern de 4 anys de partits d'esquerres, no hem de esser beneits, en 4 anys no s'enfonça una comunitat autonoma, ni un pais. Jo crec que que en Matas fa fer molt més forat en 4 anys de palmas arenas, etc, que no es d'esquerra que ja se varen trobar amb tot es berenar. Així que jo crec que sou voltros que distrosionau sa realitat i voleu fer veure que varen esser els darrers que sho varen carregar tot. I es vostros que no nhi tenen de colocats a sa privada. Na Simoneta, per exemple.
    Anònim said...
    No tenc res encontra de que faci feina a n'es Bisbe Verger ni que cobri dos pics de s'ajuntament, com a regidor i com mestra de música ole per ell molt fener és i molt bon músic l'únic que dic és el que voltros voleu suposar és que en Llorenç i és seus cobren molt i no fan res i això no és vera i heu sabeu bé, però voleu encedre sa gent que és l'unic que sabeu fer esver que en quatre anys no s'enfonsa una comunitat, però que no pensau també amb un tren que fereu que de Manacor parteix en dos vagons i en quatre persones què va costar? millor dit que ens costar cada dia? i molt bé no espanyarau en quatre anys sa comunitat correcte només és que no fareu res més que tenir més deutes i el pp ara en quatre li deis que heu arregli tot ay que vos pensau que sou molt vius no, sou ben igual que tots umplirme ses butxeques ( tres sous) i el que fan els altres està mal fet, primer mirau vos ses vostres estaulades.
    Anònim said...
    Jo puc mirar ses meues taulades, però no ses des PSOE ni ses des PSM ni ses de UM o CxL, es que a mi me representava quan hi ha començar a haver trui de irregularitats pel consell va dimitir així com marcava es codi etic, pq no volia formar part d'un pacte en el qual hi havia corruptes. Aixi que mirant sa meva taulada, els meus ho han fet bé. Res més.
    Anònim said...
    Ai Jaument Jaument en Joanet no és tant bon atlotet com vols suposar tu i no miris per ventura tant amunt mira per Santanyí és teu companys tots colocadets tu és primer tres sous dos pagats pels ciutadans de Santanyí i els altres que prediquen el que no creuen. No poria creure que un nº1 de un grup polític com tu es dedicas a escriure anonims vergonya t'hauria de donar.
    Anònim said...
    Te puc assegurar que no sóc en Jaume, jajajajjaja, que ho ets de curtet si amb els comentaris que he posat has pogut pensar que sóc ell. Però bé tu segueix pensant coses que no són. Pentura així ets més feliç.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites