Avui Santanyí ha estat portada de un mitjà de comunicació, en televisió és motiu de tertúlia, tot perquè s'ha pujat la  partida de protocol a 45.000 euros perquè el batle Miquel Vidal deixerà el seu càrrec i es vol acomiadar amb un bon acte.

Anem a analitzar la situació de l'últim ple,es parla que s'ha pujat la contribució, 70 euros per habitant, es parla de que els propietaris d'uns terrenys de Cala Figuera  volen enganxar un PELOTAZO a l'ajuntament venent els seus solars a aquest perquè no s'urbanitzin,i durant 30 segons es discuteix  de la partida protocol · lària, i  l'oposició no diu res i som portada per aquest tema i els altres ni es parla.

Santanyiners això són cortines de fum mentre es parla del menjar de acomiadament del batle que sempre s'ha fet, ja quan estava Don Cosme, i no ens oblidem del menjar de la tercera edat, ara som portada ¡¡¡.

Si l'oposició no va dir res al ple, qui ha filtrat això a la premsa??, és un ardit de PP per crear una cortina de fum i que d'aquesta manera no es parli dels veritables problemes que hi ha a Santanyí.

Perquè l'oposició davant les declaracions del batle pedani de Calonge, el qual davant de 750 persones va demanar disculpes perquè aquest any no havia paella a Calonge, pel fet que l'Ajuntament no havia pogut pagar com en altres anys i si el proper any la gent aportava alguna cosa es podria dur a terme, NO VA DIR RES, que es feia amb els diners que pagaven amb els tiquets, perquè si que sempre s'ha pagat a la paella de Calonge, els veïns de cCalonge 2 euros i els de fora 10 euros.

Els de Calonge no han tingut paella aquest any però si que el batle ha tingut i tendrà els  seus menjars.

Però si l'oposició no ha estat qui ha filtrat aquesta notícia a la premsa????

1 Comment:

  1. Anònim said...
    Que demanin explicacions dels doblers de la paella de Calonge dels altres anys, on son els doblers que es cobraven.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites