L’octubre de 2011 l’equip de govern va aprovar els pressupostos en solitari. Si ho recordau, davant les retallades que van aplicar a  sanitat, educació, subvencions a associacions  o a fons cultural, el conjunt de doblers destinats a òrgans polítics augmentava. Aquells pressupostos indicaven que les atencions protocolàries dels nostres governants costarien uns 11.200 euros. Dilluns dia 15 d’octubre de 2012 es va modificar aquesta partida, augmentant-la en 9.000 euros, per un total de 20.200. En altres paraules, els 11.200 euros prevists no han bastat per pagar els dinars i sopars diversos.
 
Per si no bastava, ara el batle ens sorprèn anunciant que vol celebrar un dinar de comiat amb tota la plantilla de treballadors de l’ajuntament i amb el conjunt de regidors que han format part del consistori des de l’any 1999, això sí, amb doblers públics. La partida de 11.200 euros del 2012 és de 25.000 per al 2013. I no ens estranya que els mitjans de comunicació se’n facin ressò. Ningú els impedeix celebrar un dinar on vulguin, amb qui vulguin i quan vulguin, però que s’ho paguin ells! És que el batle i els seus no veuen que la gent s’ho està passant molt malament? És que no s’adonen que aquestes maneres de fer molesten i indignen?  Que no ens hi cerquin al comiat:  refusarem la invitació com hem fet sempre que els nostres impostos serveixen per celebracions multitudinàries.
 
Aquest fet ens aclareix, per si en quedava algun dubte, que el PP fa i desfà amb els doblers com vol. No els és suficient la crisi aguda que patim tots plegats per tenir una mica de cura amb les despeses. L’eterna resposta del “no hi ha doblers” ha quedat definitivament substituïda per “tenim doblers pel que volem”. No tenim formació acadèmica dels nostres aturats, ja fa 5 anys que la carretera de Consolació està tallada, el parc natural de Mondragó s’ha de mantenir amb tan sols 500 euros, l’escola de música de Santanyí ha d’acomiadar mestres i no  pot admetre alumnes perquè no pot fer front als pagaments de les nòmines i aquest 2013 l’ajuntament destinarà més doblers a la propaganda del municipi que a l’acció social. Encara més? Sí: el futur augura que l’ajuntament haurà de comprar el bosquet de Cala Figuera per com a mínim 2.000.000 d’euros -sí, ho heu llegit bé, 2 milions d’euros- per satisfer interessos calculats al mil·límetre. Si el comiat del batle omple les portades dels diaris, què passarà quan s’hagin de passar comptes del pinar?

4 Comments:

  1. Anònim said...
    Mirau el diari d'ahir......

    AliciaInchains said...
    A mi el que em pareix intolerable, és que fins i tot a les campanyes ja s´estàn fent càrrec dels gastos des canapés i aigua els partits polítics mateixos i en aquest municipi es pasen les lleis per ses bosses dels collons. si aquest sinvergüenza vol fer un dinar per la plantilla que ho faci pero de la seva butxaca, quina panda d´impressentables. Ara sortirà algún defensant- los per que segur qué està convidat a sopar de free.
    Anònim said...
    Increible cuando todas las empresas y familias de España se aprientan el Cinturon o mejor dicho muchas familias ya no les queda cinturon , van ustedes y sin ningun Reparo Suben el Presupuesto de Protocolo! me pregunto ? donde esta el discurso de austeridad y compromiso q ustedes mismos se encargan de difundir a todas horas . Donde se aplican el cuento ellos ???

    Sr Alcalde Si quiere despedirse COja el Dinero de Su bolsillo , q creo q entre el sueldo q recibe y el de su mujer dan para poder pagar una Comida de despedida y haga lo q quiera como si quieren comer Langosta pero con el dinero de los ciudadanos NO se juega !!! y menos en los tiempos q corren con lo q demuestra q les importa una MIERDA !!!
    Anònim said...
    Ahir Crec q vaig sentir la frase indicada per voste : Com putes Europa ens a de fiar el Rescat si tenim Personatges com Voste !!!! . Es demencial el q estau fent , vos importa una put.. merd.. el poble. Ha pensat cuantes families poren menjar amb el q es gastarà en la seva Super despedida, es clar q no pq si fos aixi ja ni sho hagues plantetjat! Serà capaç de mirar a la cara a les persones q avui en dia ho pasen malement i no tenen ni per menjar ????? Despres de haverse gastat els dotblers amb la seva despedida ! . A les persones q voste diu q ha molestat per assitir a actes els cap de setmanas supso q no heu han fet per amor a Larte?? i sino vagi posant noms a aquestes persones i vorem on estan colocades o si han cobrat hores extras !!

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites