El tanatori del cementiri de Calonge i s’Alqueria Blanca és un dels projectes que compta amb més demanda social pels residents d’aquestes dues poblacions. La seva construcció serà molt prest una realitat ja que les previsions són de licitar les obres abans que acabi el 2012 per poder començar-les a principis de l’any vinent

I el batle vos sorpren????  anunciant que vol celebrar un dinar de comiat amb tota la plantilla de treballadors de l’ajuntament i amb el conjunt de regidors que han format part del consistori des de l’any 1999, amb doblers públics. La partida de 11.200 euros del 2012 és de 25.000 per al 2013.

Dons lo batle no sorpren si veim aquests de la foto que encara no han licitat les obres i sembla que ja fan inaguracions amb la maqueta, ¿qué faràn el día de la primera pedra i el día de la inaguració? ¿ Com no han de pujar la partida pressupostaría de protocol,  amb les ganes que tenen de sortir a les fotos i a premsa ? Només falta que després s' anessin a dinar per celebrar la presentació de la maqueta.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites