El gran éxito cosechado el pasado fin de semana y lunes por el montaje Ai Quaquín, que has vengut de prim! en el Auditori, con más de tres mil espectadores, se ha ganado múltiples y sinceros elogios. A destacar el comentario entre vecinos de que la canción Bàmbols emocionó y provocó lágrimas. ¡Enhorabuena!
¿Nuevo partido en Santanyí?
Se acerca el adiós del alcalde Miquel Vidal, que será relevado por Llorenç Galmés, y crece el rumor de que se está creando un nuevo partido. De no haber fusiones podrían concurrir más listas que nunca. Pasión política en el sur. Ver para creer.

¿Es Cala d´Or un paraíso?
En la promoción turística del municipio de Santanyí en la feria Fitur de Madrid, un año más se publicitó el turismo familiar bajo el lema Cala d´Or Family Coast, "la marca que ofrece una imagen de paraíso vacacional tranquilo y seguro", según el ayuntamiento y hoteleros. Muchos vecinos piden más seny y un Plan Renove para Cala d´Or y Cala Figuera.

Autoridades disfrazadas
Ruetes y rues prometen diversión. Políticos, también con disfraz. ¿Habrá acento mejicano en Llucmajor?


1 Comment:

  1. Anònim said...
    ENTRADA DEL BLOG:"Degut a una entrada que ens va enviar un seguidor del blog,molt apropat al PP de Santanyí, els comentaris del blog són que aquest partit independent a S'Alqueria Blanca no són més que rumors i maniobres que esta fent el Partit Popular de Santanyí per intentar aconseguir aliats a les properes eleccions de 2011, ja que pareix que perd els dos regidors que li donen la majoria absoluta...".

    ENTRADA DEL BLOG: "I UN ALTRE PARTIT INDEPENDENT A CALA D'OR, MOLTA OPOSICIÓ A LES PRÒXIMES ELECCIONS".

    ENTRADA DEL BLOG: "Hi ha remors que Convergència del Municipi de Santanyí, un partit que es va constituir amb membres de l'antic equip municipal 'popular' de Cosme Adrover, sembla ...que segons els últims resultats que ha obtingut el PP a Santanyí i amb el descontent de membres del PP tornarà a ressorgir".


    ENTRADA DEL BLOG: "En 1999 el PP va obtenir cinc regidors, CMS quatre, PSOE dos i PSM altres dos. Unes xifres que de no haver estat pel «pacte» PP-CMS podria haver desencadenat en una possible unió d'esquerres que hauria desbancat als 'populars'".

    ENTRADA DEL BLOG: "Hi ha els qui no descarten que davant les desevinences dels polítics del municipi amb les cúpules de Palma es pugui crear un nou partit polític".

    "La rumorología i els formiguers polítics a Santanyí no és que no descansin ja ni en cap de setmana. No. És que es dispara amb pólvora i metralla pertot arreu".

    CONCLUSION: LA AMENAZA FANTASMA.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites