Avui al facebook del Blog del Municipi de Santanyí ha estat publicat per part de Pedro Burguera, regidor de la LLiga a Santanyí el següent escrit: Nova plana web del Pi proposta per les Illes.

Si feim Click a l’enllaç, anam a la web de la LLiga Santanyí i veim com ens explica el funcionament de la web i trobam l’enllaç a la web del PI, supossadament el Pi de  Santanyí perquè no hi ha més información que de Santanyí.

Però qui és el Pi a Santanyí???, a nivell de Mallorca, CxI i LLiga van junts, vol dir això que els regidors de CxI s’han juntat amb el de la LLiga, qui hi ha darrera del Pi de Santanyí??, qui son de Santanyi que estàn afiliats al Pi.

La gent de Santanyí a les darreres eleccions va votar a una gent, a uns partits amb uns ideals, amb uns projectes, per millorar el Municipi de Santanyí o el manco per lluitar pel be del Municipi, ara el resultat és que segons diuen es junten i creen un partit anomenat el PI no és ben hora de sortir i donar explicacions a la gent de Santanyí que va donar el sue vot a uns o els altres, en lloc de crear una web i demanar afiliacions sense informa dels seus ideals o projectes, realmente hi ha una renovación, o seguiex sent el mateix de sempre.

Quina feina duen feta al llarg d’aquesta legislatura, CxI no ha presentat ni una mocio al ple, i Lliga al manco si que ha provat de fer alguna cosa, a publicat el plens en video i les actes del ple a Internet, o sigui ha fet una feina administrativa,  ha  acostat els plens al ciutadà, però tornam al mateix que hi ha darrera tot això, quins ideals, quins projectes???

Aquests regidors cobren unes dietes de doblers públics, es hora també que donin explicacions o el manco que expliquen el seu projecte, si és conjunt o no. És hora de donar credibil.litat¡¡¡¡¡¡

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites