Els representants de l'oposició de l'Ajuntament de Santanyí, han registrat avui dematí la petició d'un Ple Extraordinari per tractar el tema de les fumigacions aerees que s'han produït al Municipi de Santanyí i que han provocat l'alarma social davant la manca de informació i control de l'equip de govern. 

En declaracions dels representants de l'oposició han remarcat que esperen que el batle convoqui el més aviat possible aquest Ple Extraordinari, i en depuri responsabilitats.

6 Comments:

  1. Anònim said...
    Si només ha de depurar responsabilitats per això no será res, altres coses pitjors, ja cauràn.
    Anònim said...
    Suerte que los del PSOE se mueven un poco por Santanyí. Porque el resto de la oposición esos del PSM y los del PI no les ven para nada.
    Anònim said...
    El psoe? Hombre no es por nada pero creo que esquerra con uno solo ahi dentro quintuplica su trabajo... Sacan la cabeza ahora que habrá elecciones pero oposición estos años lo que se dice opsición como que no. Mirate quien sacó lo de las fumigaciones y quien se ha apuntado despues
    Anònim said...
    Vale pero los del PI ni asomam y si alguien tiene que quitar votos al PP es un centro derecha y en Santanyí pienso que de esto poca cosa encontramos.
    Anònim said...
    Som un ciutadà del municipi de Santanyí, trop sincerament una coionada com una catedral demanar un ple extraordinari per tractar del tema de les orugues, quan per primera vegada i en molt d’anys es fa alguna cosa per combatir-les!!! L’alarma social vendrà dins els mes de gener i febrer quan tendrem els pins dels nostres boscos, parcs, escoles i jardins plens!!! Per favor i pensam amb això!!! Aquests que es queixen les hauriem de tenir un poc dins caseva i sabrien lo que costa haver d’anar a alerta.
    Anònim said...
    Se nota que ja arriben eleccions i aquest blog torna a tenir un poc de vida. Com sempre el PP segueix el camí per seguir gestionant be el municipi, i la oposició després d'un llarg "letargo" comença a cercar excuses i tonteries per intentar rascar 4 vots.

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites